Sandö LB:1

Heej! Är skit trött idag. Kom nyss hem från stallet, tävlade dressyr idag på sandö. Emma följde med också, kulkul! :)Gick upp 6 idag, så jätte tidigt var det ju inte men är ändå as trött! Isabelle var med och hjälpte till men allt och hon knoppade! :) Det gick jätte bra! Red på 62,41 procent och hon var jätte duktig Kom 5:a tror jag! Var lite seg bara. Äntligen så har jag hittat en annan sladd hemma så att jag kan ladda över bilder på datan så här får ni jätte mkt bilder. Pappa trodde att han filmade när jag red programet men han började att filma när det var slut, smart pappa man har, haha! :P


Jag ser ut som värsta mongot på den hära bilden men älsklingen är fin! <3


Cornis ride Nokke















































Kram Idis<3


Pappa fyller år idag!

Heejsa svejsan lingon vejsan! Idag fyller pappa år. Lisa och Stina är här med deras föräldrar. Vi ska äta grillat. Hinner inte skiriva nått nu för vi ska äta nu men ska försöka att hinna blogga efter maten. Har jätte mkt bilder på min mobil som jag skulle vilja ladda över men min sladd är borta och Linus sladd fungerar inte på min dator men ska försöka att hitta min sladd. 
 



Lyssna på dom hära låtarna!

Kram Ida<3

Mysigt att rida i dag...

Heeej! Kom hem till Lisa och Stina för en liten stund sen. Vi åt hemma hos Gittan (deras mormor), vi åt potatis och kyckling i ugn, musigt var det! :) Kom dit typ en 1 tim 30 minuter sent men det blir så när man har häst. Man kan inte riktigt passa tider då, eller jag kan i alla fall inte det, man vill ju inte skita i en svettig häst och bara lämna henne. Var ganska seg i stallet i dag. Åkte dit efter skolan och var där typ 3 nått sånt. Red ut med Cornis runt Högdalen och runt sjön. Det var jätte roligt!!! Vi hoppade och släppte på hästarna. Dom tyckte att det var jätteroligt och dom var jätte pigga. Det var skit kul, vi fick knappt stopp på dom, haha! Det är så skönt att jag inte är rädd längre. Förut så vågade jag bara gallopera med snodden på och i lugn gallop. Man ska ju inte öka för mkt varje gång man rider men man måste ju busa lite ibland. Det var jätte mysigt att gallopera längst vattnet. Tänkte ta lite bilder men orkade inte ta upp mobilen, låg i en lite jobbigt fick men jag ska ta många bilder i morrn!
Lägger in bilder på alla hästarna i stallet:

1 Tesla.

2. Lord´s Hill

3. Winder flem

4. Esse gold Fire han till vänster

5. Don Habitus

6. Tornado James

7. Baile na glenna

8. Excelsa <3


9. Black Jack

10. Esse golden boy

11. Shadow

12. Oktas ( hade ingen bild

13. Harry Caine

14. Esse buckson


Fabienë

Golden Angel

Kram Ida<3

Skit fint väder idag :)

Heej!:) Har pluggat med proven idag. Har So prov i morrn, Spanska på torsdag och matte provet är på fredag tror jag, hoppas det i alla fall :P Idag så hade vi friluftsdag, det var helt okej. Eller asså det var inge roligt det vi gjorde där men det var roligt att vi slutade tidigt :) Vi slutade typ 11 halv 12, så det var skönt. Åkte till stallet då och mockade och åt lite kakor. Tömkörde henne idag, Isabelle hjälpte till. Det gick helt okej. Hon var duktig, är bara jag som inte kan. Blev väldigt svettig, av värmen. Asså så fort man kräver lite av henne och det är varmt ute så blir hon svettig men det är ju inte så konstigt. Var på utebanan idag och då så ligger ju solen på också. Svampade av henne lite efter och spraya på flygspray. Tog lite under ögonen också , får typ 1000 flugor där. Måste köpa en flugluva nån gång, hellst i morrn om jag kan och min brorsa hinner. Aja, ska nog plugga lite mera matte nu tror jag. Tänkte börja lägga ut veckoplaneringar för varje vecka så börjar nog i dag.

Veckoplanering V. 20

Måndag: Vila efter tävlingen.

Tisdag: Tömköra med Isabelle.

Onsdag: Rida ut och kanske klättra lite.

Torsdag: Träna dressyr för Isabelle.

Fredag: Rida ut, ta det lite lugnare

Lördag: Stallhoppningen 70 cm.

Söndag: Rida ut.

Bloggar från Lisas data så har inte så mkt bilder men hittar nog nåt men lägger in några gamla bilder på Elsa med hennes gamla ägare om det är okej Ebba!

 


Vet inte vem det är som rider men det är i alla fall min lilla älskling på bilden.






























Charlotta bergh och Elsa, hon hade henne innan Ebba

Kram Ida<3

EN BRA LÅT, LYSSNA!!


Ny header!!

Har precis gjort en ny header till Ida. Hoppas du blir glad.



//stina kusin!!

Tom österholms cup 4 fel

Heejsan! Tävling idag på ÖRS. 70 cm för C- ponny var det och det gick jätte bra. 4 fel i fas två men det var jag som blev lite stressad eftersom det var första hindret på omhoppningen så jag blev lite stressad och koncentrerade mig inte på hindret så då sprang hon på sidan men jag är nöjd ändå, det var ju ändå våran första tävling tsm om man inte räknar med clearonden men det är ju ingen riktig tävling. Kom 12:a av 19 styckna. Alla som hade varit med fick rosett så det var roligt :) Ska åka till stallet sen och sätta på hennes Backontrack och fixa henne lite. Ni får några bilder från tävlingen idag och restan nån annan dag:














Kram Ida<3


tävling i morrn :)

Hejsan svejsan! Skit fint väder idag och as varmt! :) Skit skönt! Mina små kusiner är hemma hos oss nu. Har typ inget att göra nu men kmr väl på nått snart. Tänkte rida bort till ridskolan och rida lite på volten där, väntar nog lite med att åka till stallet, ska åka det vid 6 typ, är nog lite svalare då och sen så får hon ju vara ute längre, har ju inge brottom till stallet idag. Mina små kusiner ska nog få rida lite om dom ska äta här, hoppas det. Ska nog vara lite mera med mina kusiner, lägger in lite bilder från idag efter vi hade lunchat. Ska smörja och kanske bada henne, är skit smyttsig.
 











Kram Ida<3


Trött!!!!

Heej! Blir ett litet tråkigt inlägg idag, är skit trött! Julia hade tjejkväll i går till idag. Vi gick och la oss typ halv 4 och jag vaknade först 6 och då så var jag jätte pigg sen så vaknade jag 7 sen 8 sen 9  och sen 10 så har inte sovit i många timmar. Var så trött i dag så att jag nästan inte årkade mocka. Sen så blev jag piggare när jag red men nu så är jag trött igen. Red ut med Dessie. Det gick bra. Red lite runt högdalen och ridskolan :)
Igentligen så skulle jag tävla dressyr i dag på Gömmargården men anmälan som mamma skickade hade inte kommit fram så det blev ingen tävling men men. På söndag så ska jag tävla på Ridskolan i hoppning, Tom Österholms cupp, ska bli skit kul! :) Hopptränade för Isabelle i Tisdags och då så gick det skit bra! Var jätte pigg och taggad och tyckte att det var jätte roligt, hoppas att hon är så på Söndag me :) <3


Jag och amanda satte på deas sadelöerdrag på hennes hund


Elsan med hennes nya transportskydd :)






Våran transport








Kram Ida<3

Fint väder :)

Heej! Ligger i soffan och bara slappar. Har gjort det sen typ 9 i morrse, känner mig skit seg, orkar inte göra nått alls, mamma och pappa har varit ute och jobbat hela tiden. Min brorsa ska sätta upp min studsmatta, ska nog hjälpa han lite, måste ju upp nån gång. Pappa håller på att grilla, älskar verkligen lukten :)
Ska till stallet senare på eftermiddan så att dom får vara ute hela dan eftersom det är så fint ute.
Hittade några gamla bilder på mig :P









Jag är tomten och min kusin är tomtenissen:P

Kram Ida<3

Tävling idag:)

Heejsan! Idag så var det tävling och det gick bra, eller asså det känndes jätte bra men det såg inte lika bra ut men det är ju känslan som räknas, det var i alla fall jätte kul! :) Dom kom igång för sent och då så red jag liksom fram i typ 1, inte så kul me det gick bra, hon taggade till lite mer på banan så det var kul, hoppade ju inte så högt så hon tog inte direkt i så mkt men det var jätte kul, hoppas att jag kmr med den 9, ska tävla dressyr då i sånna fall på TRF. Men jag är i alla fall nöjd med dagen, det är nog Elsa också. Hon var jätte mjuk på framridningen, lite små seg men hon kom igång sen, hon är så duktig min lilla Älskling. Lägger in dom bilder som jag har på min mobil, Emma och Ellinor ska ladda över lite bilder till mig men lägger in dom sen :P











Det var bilderna i dag från min mobil

Kram Idis <3


RSS 2.0