Excelsa

bloggar tidigt i dag. vaknade för en liten stund sen. i dag så är det nyårsafton, ska bli kul. det jobbiga med alla raketer är att folk smäller dom i dag på dan och hästarna blir rädda så vi får väl se hur det går att gå med elsan i dag, men det går nog bra.  hon brukar inte reagera så mycket på ljud men raketers ljud är ju extrema. ska åka och handla lite mera till i kvälll och sen ska vi åka till lyckås för jag ska handla en ny lädergrimma till elsa och en vanlig rosa om det finns. ska börja ta mycket bilder nu, det blir ju så tråkigt att läsa om jag inte har några bilder.




Kanske inte just den här grimman men en
brun i alla fall med guld spännen.




Kram Ida<3


hemma

heej. nu har jag äntligen kommit hem, jätte skönt. det kändes ganska fort vägen hem och det gick bra men det är ju inte direkt kul att sitta i en bil 6 timmar. får så himla ont i mina sittben av att sitta i bilen så länge. efter vi hade lämnat av Emma och dom så åkte jag och mamma till elsan en liten stund och kollade hur hon hade det. hon hade det bra och det var skönt att se henne igen. saknade värkligen henne på vägen hem<3 har nyss ätit mat och ska nog bara ta det lungt och mysa i kväll. i morrn är det nyårsafton. vi ska fira nyår hemma med emma, kitte anna, pia och krister och bittan och peter. hoppas att det blir roligt. ska nog poppa lite popcorn och kolla på nån film.

Förlåt för dåliga bilder men bättre kommer sen när jag fixat min kamera.






Kram Ida<3

trött...

ligger här i soffan och kollar på tv, det känns som jag ska somna när som helst, är så himla trött! orkar inte skriva så mycket men det var roligt att åka skidor i dag. backarna var sköna men senare på dagen så blev dom jätte isiga. vi åkte ganska mycket i skogen. det var jätte kul. det var fint väder men fortfarande kallt, asså tårna domnar av. i morrn så åker vi hem. lite tråkigt för man vill ju åka mera skidor och så men det är ju alltid "borta bra men hemma bäst" eller så är det bara att jag längtar efter elsan och min säng. nu ska jag gå och lägga mig.
 får se om jag hinner blogga i morrn.

Kram
Ida<3


Stöten

heejsan. sitter här uppe i stöten och kollar på ngt konstigt program som jag inte vet vad det heter, ganska dåligt. kom upp hit i går typ kl 19. det tog typ 6 timmar, skit jobbigt men lite mysigt ändå att sitta i bilen så länge, speciellt när det blir mörkt. vi kollade på typ 5 filmer så vi hade ju lite att göra i alla fall. i dag så var vi i backen typ 11. det var ganska varmt först men sen så blev det skit kallt om tårna men det var jätte fint väder, det var rätt coolt högst upp på toppen för solen lös på alla små träden som var täckta av jätte mycket snö. typ alla backar var stängda så det var ju lite tråkigt men det var en backe som var rolig så vi åkte i den typ hela tiden , hehe. i dag var farmor hos elsan. det gick bra tror jag. hon är alltid snäll min lilla sötnos. saknar henne <3 aja ska nog gå och lägga mig nu. 





Kram ida<3

Excelsa

Heeeejsan:) har nyss kommit hem från stallet. Äntligen känns det som att det är varmt ute eller jag frös i alla fall inte, till och med sön känndes varmare. aja i alla fall, efter vi hade varit hos farmor och farfar så sov jag över hos Lisa och Stina. vi kollade på Marley och jag men jag somnade typ mitt i filmen, hehe typiskt mig att somna när man kollar på film men när jag vakna en liten stund så satt dom och grina, asså jag fatta ingenting!:P men tänkte kolla på den sen utan att somna:P på morgonen så kom mamma och pappa och hämtade mig och så åkte vi till Länna Sport för att handla skidhjälm till mig för min är lite liten men jag hittade ingen men det gör inget, jag gillar min hjälm. så vi åkte till stallet sen och tog hand om elsa. i dag gick vi 15 minuter och det var faktiskt riktigt skönt att gå ut när det små snöade lite och det tyckte nog elsan också, hon får ju bara stå stilla i sin hage hela dagarna. I morrn så åker jag, mamma, emma, emmas syrra och deras mamma till stöten, ska bli skit kul. vi kmr hem på onsdag så kmr inte att få träffa min lilla älskling på flera dagar. men pappa kmr ju att ta hand om henne så hon får nog det bra. ska äte lite mat nu och sen ska jag nog packa.  

Thumbnail
elsan med sin boll, var tvungen att hålla i bollen för den gungade så mkt

Thumbnail                        Thumbnail          


Thumbnail          ( dålig kvalite på bilderna, dom är tagna med mobil)

Kram I<3


ingen rubrik?

det här är lite av det jag fick i julklapp:

Se hela bilden Bruna back 2 back ridbyxor             bruna pikeur ridstrumpor


                               Häst och Ponny -ridskola- och - min första ponny- dataspel


Thumbnail  Thumbnailett rosa shabrak med brodyr på

Se hela bilden




Rosa mini HP laptop


sköna ridsockor
och lite småsaker                

klicka på bilderna för att föstora dom

Kram I<3
                                    

.........

har nyss kommit hem från stallet, så himla tråkigt väder ute, helt mulet och det blåser jätte mycket! snöade förut också med det har slutat nu! det ända bra är att det är varmare idag än igår, typ 0 gradit hemma men det är ju alltid lite kallare i stallet:P mina kusiner som var hos oss i går var och kollade på elsan innan dom åkte hem.dom tyckte att det var roligt att se henne och jag trot faktist att Elsa också tyckte att det var lite kul med nytt folk, men hon typ kollade igenom alla efter godis:P hehe:D i dag har vi gått 10 min på den lilla vägen och hon har fått gå ut i sin lilla hage nu. hon tycker att det är jätte tråkigt att inte få gå med sin kompis, står typ och gnäggar efter han, skit gulligt<3 men när man själv kmr så blir man ju lite mer uppskatad än vanligt. skulle igentligen lägga ut bilder av det jag fått men jag ska min farmor så hinner inte. får se om ni får dom idag när jag kmr hem annars så får ni dom i morrn. Förlåt för dålig kvalite, dom är tagna me mobil.

Thumbnail Elsan äter sin tårta,                 Thumbnail Elsa i sin lilla hage idag:)             
 hon tyckte att den var jätte god<3           

Klicka på bilderna för att förstora dom.

Kram//I <3


Rosa laptop:D

Heej:) bloggar från min nya rosa laptop!:) den är jätte söt och har skit sköna knappar!<3 
har fått massor av fint! är verkligen nöjd med allt speciellt min lilla laptop:P bloggar mer i morrn om allt jag fick och så och lägger också in alla bilder på dagen och lite av det jag fick.

Kram//I<3


God Jul!<3

heejsan!<3 äntligen är det jul! har så himla svårt att bestämma vad jag ska ha på mig, det finns typ inget som jag blir nöjd med. min 6 åriga kusin står och irriterar mig med att berätta bellman historier hela tiden :P hehe och det blir ju inte lättare att bestämma kläder då:P i morrse var jag i stallet och gav älskligen en torta och hennes lilla pressent från mig. hon fick en liten boll som man hänger i taket och sen så sätter man fast godisar och det är jätte svårt för henne att få tag i dom.(svårt att förklara men hon tyckte i alla fall om den) men hon blir lite irriterad när hon inte får tag på ngn godis. ska äta lite gröt nu till lunch, mumms!:) bloggar mer sen i kväll

Bilder får ni sen i kväll

Kram//I <33


Heej:)

Äntligen har jag handlat klart alla julklappar!! skit skönt!:) jag tyckte att bara några julklappar var jobbigt att handla, tänk alla föreldrar som handlar mycket mer än jag, stackars dom!! hehe:P var i Haninge Centrum en liten stund med Emma och Cornis men Emma skulle rida lektion halv 4 så hon han bara gå in på Glitter och handla en sak till sin mamma. hon han typ bara vara där i typ 10 min. tyckte faktist lite synd om henne:P man blir så himla trött av gå i centrum i bara några timmar. fick så himla ont i benen och i fötterna, asså jag årkade inte äns stå upp. känner mig lite sjuk, har jätte ont i halsen och känner mig lite yr. jag, cornis och emma sov ju i stallet igår och halsen blir nog inte bättre av det. hehe,men det var kul. vi somnade typ halv 6 och vi skulle gå upp 7 men vi var så trötta så vi försov oss till halv 9 :S har nyss ätit lite och ska nog slå in lite paket och kanske baka lite. det känns inte att det är julafton i morrn. ska bli jätte kul!:) elsan ska få en lite tårta och en lite pressent. hoppas att hon gillar det:)

får se om jag bloggar i morrn, vet inte riktigt. (zorry för dåligt med bilder)

Kram// I <3


heejsan:)

 jag heter ida och är 12 år och har en ponny som heter excelsa. jag bor med min familj i stockholm. mina intressen är elsan och hästar. själva jag är inte så intressant igentligen så det finns inte så mycket att berätta om mig:)

Excelsa är min lilla ponny och är född 98. hon är en svart connemara och är världens sötaste<3 elsan lyser upp min vardag och hon är det bästa som har hänt mig <3 elsan är min fösta ponny. hon älskar att hoppa och är jätte duktig på det. dressyren är lite svårare för henne för hon är stel i höger bogen men hon är duktig på det när hon mjuknat upp lite. hon har tävlat LA-LA. hon är e. Finn RC 38 och u.Ti-ti-oo. man märker när elsa är glad när man rider för då kickar hon:D <3 specielt när man rider ut och hoppar. elsa älskar mat, speciellt äpplen och betfor:P hon kan äta vad som helst. jag har bara haft elsan i nästan 3 månader men det känns som jag har känt henne hela livet.

I min blogg får du läsa om min vardag med elsan och allt annat skoj:)

Kram//Idis <3 
Elsan kickar, hehe :) <33 bilden är med hennes gamla ägare



Elsa, söötnos<33


Välkommen till min blogg! Läs den om ni vill följa mig och min ponny genom åren tsm! <3

Vällkommen

RSS 2.0