Dagen då Nippe kom!

Shit vilken dag, åkte mot Jönköping runt 7 och hemma nu igen vid elva! haha en fett spännande och rolig dag men oxå jobbig! Åkt 60 mil först, sen tebaka och tömma boxen och gör rent den och sen lägga in nytt! Kul att man fick den smutsigaste boxen oxå ;)

Nippe har vart jättegullig idag i stallet! Slickat över allt på en och på alla hästar, hehe! Rullade sig oxå direkt när vi släppte ut han på banan/hagen! ;D
Han ska få gå i sandhage i 2 dagar sen så blire gräs!
haha gulligt! ;P
Skrittade oxå ut barbacka med Vendela, Sofie och Elsas bästis Porcu ;)

Prinsen i våran transport påväg hem te mig

Nu har vi hämtat Prinsen och är påväg hem! Stannade nyss på donken och åt och vädra lite åt han! Är hemma om ungefär 2 timmar :D Är såå glad att det bara pirrar och det pirrar varje gång jag ser han! Vi ska bli bästakompisar vi! :D

Hämta Nippe nu! :D

Ska åka mot Jönköping nu och hämta Nippe! Wiii :D

Nanna nu!

ska nog nanna nu, orkar inte vara uppe länge! Finns inge att göra så God natt! :)

Gullig nippe!

En MSVB för 3 år sen ;D

Dagens ridning avslutning

Började med att rida Oktas då my Big sis ville rida pelsan och det var ju sista gången så såklart! Han blev faktiskt rätt fin men sen när vi kom te ängen så blev han stark och så men men. Rejsade lite där och sen fick jag tebaka min prinsessa och tävlade mot Saida och Oktas oxå :)

Haha det som vi höll på med på vägen är så typiskt mig och Saida typ men det årkar jag inte förklara ;D

Lite nervös för imorrn asså

Ska snart sticka ner te garaget och kolla Nippes saker och fixa lite saker :)
Ska vara i Jönköping runt 11 tror jag så vi ska åka typ 7, haha kul men det ät det ju lugnt VÄRT! :D
Dom möter upp oss halvvägs vilket ju är superskönt :)
Ska försöka lägga upp filmen men har inget Youtube konto som räcker för typ 7 minuter och det kommer att ta jättelång tid att göra om ;S

Håller på att...

...laga mat åt familjen! Känner mig duktig :D Kötbullar och Mackaroner blire, typ det ända jag kan! ;)

Syster hämtar tidigt!

Kollar på fångad nu men ska typ snart sova :P Saida kommer och hämtar mig ungefär kvart över åtta så måste gå upp tiiidigt ;) Efter stallet ska jag och mamma åka och jaga ett regntäcke te Nippe! :)

ÅÅ vad snällt!

Kolla vilken fin jag fick av Celina! :D

Tack i alla fall!

och sorry för att jag inte fixade nån som kunde blogga men det gick så fort så han inte men Tuva var ju så snäll och fixade ett inlägg så TACK! :D
Mathilda, Tuva och jaa! <33

äääntligen hemma!

Asså shit! Har vart utan internet i en hel vecka! Asså såå sjukt, man är ju f*n beroende! Har haft det skönt och roligt men det har npg aldrig vart så skönt att komma hem tror jag! Har redan vart och ridit min lilla prinsessa och det verkade som att hon hade saknat mig, mamma och pappa oxå såklart!
Imorrn blire rida avslutningsritt med Saida och Cornis eftersom Saida ska flytta! :( Jätte tråkigt jue men hon har lovat att komma hit och träna mig ändå :D
Har vart och sett vilda russ, vart i Kneippbyn, badat, vart runt i Visby, ätit god mat och bara mysa och haft roligt!
På söndag kommer prinsen! :D Film från provridning kommer!

Tuva Wodmar gästbloggar woop woop

Hejsan :)

Ida bad mig gästblogga och självklart gör jag det. Jag heter då Tuva och jag är född 98, alltså 13 år. Jag har en d-ponny som heter Victorious Threepio, kallas Ärtan, som jag tävlar i hoppning upp till LA. Ärtan är ett sto född 02 som innan jag hade henne har stått på Enskede Ridskola, tävlats i Breeders/Unghästchampionatet som 6 och 7-åring med bra resultat.

När jag först fick Ärtan hade jag självförtroendet nere på botten, hade haft hästar som stoppade hit och dit. Ramlade av på nästan varje tävling eller stoppade ut mig och pga det hade jag inte kommit längre än LD/LD+5 och vågade inte styra på en oxer över 70 cm.
Jag klarade knappt av att rida Ärtan, för mig blev hon stark i hoppningen och omöjlig i dressyren. Sakta men säkert började hon lära mig att rida, på riktigt. Började träna regelbundet och började lära mig att rida henne i form. Det tog inte många veckor innan jag vågade mig över 100 cm. Utan att överdriva började jag gråta av lycka den träningen.

Framgångarna har sedan rullat på och nu har vi vinster och placeringar upp till LB och har gjort två starter som jag är jättenöjd med i LA.

Senaste tävlingen, ett meeting i Örebro. Bild från LB, min mamma har fotat därför är kvalitén som den e ;)

Jag är väldigt tacksam för att jag nu i somras, vecka 26 fick komma till AW Sporthorses och vara där på läger en vecka. Det gav mig och Ärtan supermycket och det var pga härliga Anna Wemlerth som jag tog mod till mig och gick in och debuterade LA.


"LA-debuten", Pay & Jump nere i skåne på AW :)

Så, hur känner jag och Ida varandra? Jo jag har vetat vem Ida är ganska länge och hon har vetat vem jag är. Vi har vart på samma tävlingar, typ sagt hej och så, vi har stått i stall ganska nära varandra, va på nån spökkväll i stallet när vi va typ jättesmå. Men sen åkte vi båda till AW och då lärde vi känna varandra på riktigt! :) Ida är en jättegullig person, verkligen! :))<3 Hoppas verkligen att det går bra med Knipper! ;D

Jag och Ida (tror ni håller ganska bra koll på vem som e vem, ni känner antagligen igen ida och den andra är jag ;P) och en dansk mupp som vi övade puttning för på ridlägret XD

Jag själv har haft en blogg, men har tagit bort den för jag hade inte riktigt lust och tid och så ni vet. Men jag funderar på att skapa en ny, vet dock inte vad den skulle heta.. :/ Om ni har nåra förslag så får ni gärna säga!

Men tack så jättemycket för att ni läste och hoppas att det inte var allt för ointressant ;P
// Tuva Frodin Wodmar

Slänger in några extra bilder på mig och Ärtan:



Okej, kanske inte världens finaste bild då...XD




4 av 6 bilder är från AW, haha men det är roligare att lägga ut nya bilder och dom nyaste är från AW tyyp ;)



Svar te Em

Emma om Terängträningen på AW för Anna H! :D: Gud va fin han var! ska du ha två hästar nu eller ska du snart sälja Elsa? :) Svar: Ja visst är han! men det är inte han på filmen fast det kanske du visste ;) men jag ska ha kvar elsa till sommaren i alla fall men hellst aldrig sälja ju men då måste vi hitta en gård då :)

Terängträningen på AW för Anna H! :D


Byta bloggnamn! Har ett hett på G!

När jag får hem Nippe kna jag ju inte ha samma bloggnamn! Har ett förslag ;)
Papi och Lordi! <3

Packat klart allt...typ!

Min fina packlista ;)

packa nu! Har inte ens börjat ;P

Ska packa nu för en hel vecka i Gotland. Lär bli lätt, är ju bara att ta med hela garderoben, haha! ;D
Elsan fick nya skor idag oxå så var där imorse och fixade med plutten, märkte hur mycket jag hde saknat henne! Sprang fram till henne och kramade om henne <3
Har fixat typ allt med vem som tar hand om henne när jag är borta oxå :)

Knipper <3

Ja, allt började med att vi bara kollade på annonser på hästnet. Kollade bara för lite skojs skull, tänkte kanske börja leta ny häst i höst men sen hitttade vi en jättebra annons, utan bild då! En valack, 10 år Imp. Irland. Hade vinster och placeringar i MSVB och startad MSVA! Vunnit 7 års championat, vunnit ponnyderbyt i Dagstorp och kommit 2:a där oxå ;) En toppenponny helt enkelt. Kolla film och det var ju oxå en sån snygg häst.
Stod att den stod i Skåne och skulle ju på läger i skåne. Han stod 1 och en halv timme ifrån så åkte dit och provred han på en eftermiddag på lägret.
Superfin var han, hoppade som en gud. En cool häst som var jätterolig att rida! :D

Åkte hem, kollade på filmerna när jag red varje dag och kände alltid en välldigt bra känsla varje gång jag kollade. Vi ville ringa och säga att vi ville kolla på han en gång till när vi kom hem men vi viste inte om vi fick boxplats i stallet. Ringde sen 1 vecka senare då vi fått boxplatts och bestämde att vi skulle åka ner och rida igen och sen besikta han dagen efter.
Gjorde det då i Onsdags, provred och han var underbar då me! Känner mig verkligen trygg på han! Varje gång jag kolla på han känner jag nått i hjärtat eller vad man säger.

Besiktade han på torsdagen(igår) och han gick igenom och klara det! :D Kunde dock inte hämta hem honom på en gång då vi ska te Gotland i morrn och inte vill att nån annan ska ta hand om han så vi hämtar hem honom nästa helg! :D

Fatta vad glad jag är nu! Har inte riktigt insett det ännu men det kommer väl ;D





visst är han fin Nipper? <3

Hon som äger honom är sååå duktig, asså rider helt sjukt så kul att få ta över en häst efter henne!

Så nu blir det att köpa saker till han! :D
Mathilda och Nipper! :D

Fattar ni nu?

Fattar ni nu?

Jag vet en sak som ni inte vet!

Det har åskat skitmycket så kunde bara inte sova nu men vad tror ni jag gjort i Skåne igentligen? Eller har jag verkligen vart i Skåne?
 
Jag har vart nere hos min morfars lilla stuga i Visby, vart hos mina släktingar i skåne och ridit lite där. Har oxå vart där för att köpa bullar. Ska köpa en ny häst oxå, en svart en.
 Jag och Elsa har vart på en liten kurs, eller har vi gjort Elsa dräcktig. Vart nere hos några kompisar som ville testa Elsas modell på sadel på sin häst. Har vart hos en sadelspecialist med Elsa oxå, det han jag oxå med!Tävlat, testat en liten fälttävlans tävling eller kanske visat upp henne. Var oxå på ett litet tivoli som 1 åk kostar 50 kronor.

Ett av detta är rätt men vilket? Kan ba säga en sak... jag vet en sak som ni inte vet ;)

Fantastisk kväll! :D

Ligger nu på rummet efter en underbar kväll och god mat! Har haft superkul, är helt kär! :D Imorrn så är det då jag vet! En sak är säker! Jag kommer åka hem gråtandes, antingen av glädje, antingen av sorg!
Är verkligen jättenervös nu! Hoppas på det bästa och önska oss lycka till :D
Älsklingens fördelsedag! <3

Uppdate on the hotel!

Nu åker jag och ska ha det superkul! :D 
Önska mig lycka till!

Läängtar tills vi kommer fram!

är i bilen nu och har ungefär 2 och en halv timme kvar! läängtar tills jag får göra om det igen...

Snart åker vi!

Ska packa lite nu, kolla allt är laddat och klart och sen drar det ner mot Skåne och första stoppet efter 30 minuter och kissa och fika! ;) haha
Nån som vet vad jag ska göra där?
Kan säga en sak, Elsas sadel hänger med...

Medryttare sökes till världens finaste HÄST! :D

http://www.bukefalos.com/r/showentry.php?e=209652&catid=31

Skåne imorrn! :D

Imorrn åker jag, mammi och pappi ner till Skåne! Är där tills på Torsdag så ni vet :) Ska försöka uppdatera från hotellet ;D
Shit vad jag lääängtar tills imorrn! :D

Mot prinsessan! <3

Legat vid vattnet hela dagen och haft det såå skönt! :D Nu drar jag mot min lilla underbaring på en mysig skrittur! <3

***

Ska rida ut lite lugnt med Saida idag tror jag. Elsa ska få lite massage me!
Ska faktiskt bli kul att mocka idag ;D Testa det nya och se så att hon inte ätit upp allt ;)
Måste kolla om nån kan ta hand om henne på onsdag och Torsdag då jag ska bort då :)
haha riktigt snyggt utan nosgrimma oxå ;)

Halmpellets!

Igår städade jag och pappa hela boxen och bytte sen till halmpellets! Får se hur det är men har mockat i det förut och tycker det är lättare men dammigare så får vattna mycket! Det dåliga just nu är att Els äter det men Mirro sa att alla tydligen gör det ibörjan så hoppas hon trampar sönder dom snabbt! ;)

Dagens ridning- träning för pappi! :D

Hopptränade typ för pappa! Hade fyra travbommar, stunds och cavaletti bommar och ett hinder! Hade utan nosgrimma på henne oxå ;P Det var jättekul och en väldigt bra övning! Travhoppade mäst och hoppa lite högra i galopp! Hoppade inte så jättemycket då hon inte rids helt normalt :)
pappa är en bra tränare han! Saida var oxå med :)

Nervöös neeervös!

Sitter framför teven och tänker på saker! Saker som gör mig sååå nervös! Vill ba att det ska vara Onsdag idag och sen så är det Torsdag och då avgörs det! Shit vad jag är neervös!
Dagens ridning kommer!

excelsa

Ska käka lite frulle nu, sen ska jag åka och klippa mig ;) Båda hästarna ska skrittas idag och Bucke kanske badas :) Cornis kommer ju imorrn så han måste ju vara riktigt ren då :D

Måste ju oxå handla en present till henne, vet vad men har aldrig blivit av ;) måste fixa det NU! ;)

 


Jag och Fjordingen!


Utan nosgrimma?

Hemma nu igen efter att vart i stallet och sen ätit pizza med Saida la familia! :D
Red på vallen med Kroken och Lorden! :D Elsa var superfin idag, hon går verkligen superbra utan nosgrimma :D
Älskar den ponnyn asså! <3
Fick rida världens finaste häst oxå(elsa är världens finaste ponny)! :D Älskar att rida Lord, han är så rolig!
Bilderna på mig och Lord kommer! :D

Kolla in annonsen!

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=507161
Lovande hopp & dressyrponny.. Hästar säljes
Calle i mitt stall :D

en bra häst...

Gårdagen började med att jag fick stressa runt och ringa för att ha nån att vara med när mamma och pappa skulle åka ut med våra kompisar på deras seglebåt över natten. Fick tillslut tag på Lollsan så drog då snabbt till stallet. Fixade elsan, bucke och Lordi! Ridpassaet med Elsa var faktiskt riktigt lärorikt! En bra häst är bättre en ridlärare!

Fick sjuts hem av farmor, bytte om och cycklade sen och mötte henne :) Cycklade senare upp te "DP" haha och köpte godis och pizza :D Geekade sen Bomb It 2 hela kvällen och solsidan :D
Hon har nyss åkt och mamma och pappa kommer inte hem förns typ 5 så får väl ha tråkigt i min ensamhet tills dess! ;)
Min underbaring! <3

Svar till älsklingen!

dessan om Hos fammi och fafa!:
hahahahaha jag dör!!!
har elsan vart på bete i sommar? saknar dig älskling

Svar: haha gulligt va? Är det typ nu, asså hon går på gräs men
jag rider typ när vi känner för det, typ varannan dag ;)
Saknar dig me vet du va? <333



Dessan och hennes fina ponny! :D

5 saker jag är beroände av!

Socker! Kan äta hur mycket socker som hällst typ, blir sur om jag inte får det eller inte har ätit på ett tag!
Datan. Asså utan den har man ju ingen koll på vad som händer och ush vad tråkigt det skulle bli!
Hästar. Måste vara i stallet! Blir på dåligt humör om jag bara är hemma och inte åker dit på några dagar!
Familjen. Asså alla är väl beroände av sin familj!
Mobilen. Haha typ som en kompis, måste ha den bredvid när jag ska sova ;)

Snygga shabrak ;)

Stigbygeln för 469 :-
Alla sorts Glen Gordon Shabrak
Stigbygeln för 449 :-

Nu funkar det att kika in på bloggen!

.

Skulle bli glad om...

....ni bara kunde kika in på denna blogg och slänga in en kommentar eller nått! :D

Undra om nått hänt?

Shit, vad orligt det blev nu! Är nämligen så att innan Elsa så provred jag en jättefin ponny! Kollar in ägarens blogg då och då och hon hade videoklipp på dom på youtube. Såg på hennes blogg att dom inte fått henne såld men lånat ut henne till en tjej.
 
Kollade in på hennes blogg nu och allt hon skrivit är borta ALLT! Alla videoklipp på henne och den hästen är borta, alla bilder och allting! Som om hon raderat den ur hennes liv. Shit skumt, undra om nått hemsk har hänt? :(


Säg det inte är nått!

Vill bara gråta när jag tänker på det värsta! Snälla, säg att det inte är nån fara!

Listen to your heart! (I most listen to my heart)

Skynda ida!

Ska hoppa in i duchen nu, har gäster så får skynda mig lite nu!
Skrittade ut med Vendela, Sofie och Porcu och ba mös! Elsa fick en liten galopp oxå :D Det ända jobbiga var att hon ville äta gräs hela tiden men det får man ta, orkar inte bråka på sommaren. Hon har ju lov! ;D
Bästisar! <3

Mitt hjärta <3

Vet att jag snackar om dettta typ varje dag men kan inte sluta skriva om hur mycket Elsa betyder för mig! Kommer aldrig byta ut henne mot nån annan!
För varje dag som går gillar jag dig bara mer och mer! Att se dig i ögonen och tänka på att du är min är helt magiskt! Att just jag skulle få sitta på din rygg och gå igenom alla otroliga minnen med dig! Utan dig hade jag aldrig vart den jag är idag.
Är sjukt stålt över dig <3

Tack Jennifer! :D

Tack världens bästa Jenni för inlägget och länken igår! Värd att kolla in på hon och hennes syrras blogg HÄR!
Det tar bara 1 minut :D
Kolla inlägget!
http://tvillingryttarna.blogg.se/2011/july/kolla-in-bloggen.html#trackback
Bloggen: Tvillingryttarna.blogg.se

Tråååk!

Varför ska det vara så trååkigt ute! Har bara lust att baka nått och kolla på film! Ush, är ridsugen men Elsa så ju få det lite chill nu så då vill jag inte rida inne och inte ut ensam heller för det är så fult väder! Ska snart äta frukost och så får man se vad jag gör ;)

Hungrig...

Är jättehungrig! Pappa ska lägga på maten på grillen nu :) Har nämligen bara ätit en macka till lunch för er som vill veta det ;)
I stallet gick det helt okej :) Eftersom Elsa går på gräs typ hela dagarna så är hon välldigt jobbig att rida, stel, stark och vill allt annat än att jobba men eftersom det är sommar så ska hon få lite ledigt och slappt nu! Rider när jag och hon känner för det och skiter i arbetet och bara lullar runt och har det mysigt! :D
Måste bara säga att Elsa var superkonstig för hon va typ rädd för bilar, hon tvärnitade när hon såg en, vägrade gå förbi och vände sig om och ville springa iväg ;) Konstigt :S
Darwin <3

Hos fammi och fafa!

Är hos min farmor just nu och gör inget speciellt! Hade en välldigt mysig dag igår med Farmor i stallet och Tacos på kvällen! vi fick ta hand om en lite shettis(bilder kommer) som va skit göllig! :D

Idag kanske vi ska åka till lilla Årsta och bada, är inte så värst badsugen men det kommer väll ;) Ska åka till elsa sen efter och rida lite tror jag :) Hoppas twinsen är där, är jättepratsugen! :)



haha, alla har vi vart små! ;D

Och sen Saida, om du ser detta så messa mig om hur du ska göra med du vet ;)


skritten

Blir så irriterad på folk som inte skrittar fram/av sina hästar! Går direkt till ridhuset och börjar rida och sen så ser man dom hoppa 2 minuter innan dom kommer in i stallet igen.
Asså visst, om jag böra ska jogga lite så kanske jag ba skrittar av i 5 minuter men efter ett vanligt ridpass, minst 10 minuter och vid hoppning brukar jag skritta fram 15 minuter och av 20 minuter!

Visst, det är tråkigt men spela roll, det är ju ba hästens bästa! Så skärpning alla som inte skrittar av och fram sina hästar ordentligt!



Alla hästar i stallet(ej i ordning) Resten kommer nån annan dag!

Moreno
Esse Bucksson
Louis
Fabienne
Jumping Carlifornia


Big Boy


Moses


Cabato


Excelsa <33


Valdo RP ***

One piece!

Fick en lilaOnepice när jag fyllde år och gud vad jag älskar den! Bor typ iren :D Så skönt att ba dra på sig och smidit oxå! Asså man kan ju typ ha den när som hälst, kanske inte på stan direkt, eller jag skulle i alla fall inte ha det men den är ju faktiskt snygg! Så om ni inte orkar leta upp både byxor och tröja så köp en OnePice, allt i samma på en gång ;)

Till Farmor!

Dags att börja packa lite tror jag, igen! :) Ska åka ut till min farmor idag med Lisa och Stina och va där till Fredag tror jag ;) Skulle igentligen åka till landet med Elsa men årkar inte åka iväg igen så hon får va hemma, jag oxå för den delen :P Dom kommer vid 1 så massa tidsinställda måste hinnas fixas!

Mamma och pappi tar hand om prinsessan och Bucke idag :D
Puss på er <3

2 grymtfina ponnysar till salu!

Här är 2 superfina ponnysar i mitt stall som är till salu! :D


Big boy"biggen" som är en sjukt fin c ponny! Om jag inte hade Elsa och letatde häst skulle jag lugnt kolla på han ;)

http://www.bukefalos.com/r/showentry.php?e=207154&catid=8 Annonsen!



Film!




Jumping Carlifornia"Calle" är en superfin D-ponny! Hoppar väldigt fint oxå måste jag säga!



Mer videosar finns på han! :D

Ja, vad säger ni? Fina va?

En bra dag med en slapp start!

Kvällen har spenderats på kinaresturang och hemma med mina småkusiner och deras föreldrar.
Vi har haft väldigt kul :) Lekt mycket kull, sprayat hår och spring och gå tävlingar :D
Tycker om när dom är här. Man blir lixom som barn igen och ba får springa av sig ;)


Stallet då! Planen va ju att Elsa oxå bara skulle skrittas men hon var så hård i magen av allt gräs så drog ut på vägarna och lät henne springa av sig lite. Sket i formen och hon ba fick lulla runt vilken hon tyckte var jättekul! Haha! Ibörjan var hon så seeg så ni anar inte så då galoperade jag av henne och hon hade örona frammåt hela tiden och sen blev honr iktig pigg så hon inte ens kunde skritta ;)
 Men sen blev det så at hon ba sprang utan att lyssna på mig sån fick göra lite skänkelvikningar och så ;)


min prinsessa! Visst är hon ba för göllig! :D


(inte från idag)

Till Hampus och Grabbarna Grus på Rhodos! :D






Och värsta modellen oxå :D

Du vet varför! Saknar dig <3

Dags för lite failbilder här va?


haha! Kom ba lite fel kan mna ju säga ;)


nån som vill ha gräs?





Lugn dag...

Shit, vad ska man skriva här idag om då? Kanske om dagens planer, mina känslor just nu, vad jag ska göra imorrn, nån Hiss eller Diss?
Båda hästarna ska i alla fall skrittas ut idag! Vet inte vad jag ska göra efter stallet men nått kul hoppas jag, vill verkligen göra nått ;)
me and fjordingen :D

Verkligen heldag

Ja, som jag sa så blev det en riktig heldag! Kom hem vid 11 ;) Åt frukost vid 12 och sen nu middag vid halv 12, haha riktigt bra! ;)
Min fining var duktig idag! Satte henne på lite press idag eller vad man säger! Jobbade asså på att hon skulle gå fram till vänstertygeln vilket var mycket jobbigt men fin blev hon :D Travhoppade lite sockerbits hinder oxå ;)
Bucke var oxå fin! Lite seg ba men what ever :P
elsas outfit idag :)

en heldag I think

Vaknade typ nyss, har rensat lite bilder på datan nu, har blivit sååå seg ;P
Ska i alla fall åka ut te stallet snart, runt 1 då hon ba ska gå halvdagar och personalen kan inte ta in då, för nu på sommaren för det är många som är lediga (tror jag)!

2 hästar ska ridas. En skrittas ut och en på banan :) En heldag idag så stallet I think ;)


Den hära bilden är tagen på våran första "tävling", en clearond på ridskolan ;)



Känner ni igen låten?

haha! Det kommer efter en litet tag men alla måste ju känna igen låten ;)

Hemma nu...igen!

Nu är jag hemma efter en dah på Torö och stallet :) Väntar på att kusin vitamin ska komma :P
Har haft en till mysigt men lite seg dag fört idag på Torö!
Regnade ju på morgonen och då ville jag och Celine spela spel som vi gjorde igår men då så skulle vi tydligen åka och kolla på nått jäkla träd, haha!
Men det var typ 300 år gammalt så tydligen var det något man måste se och sen så var vi på nån känd surfingstrand och sen tog vi en fika vid vattnet!
Åt luch och fika i stugan och sen så drog vi till boobi! Red först Bucke i kanske 20 minuter och sen red jag min egna lilla ponni på galoppbanan! Fick galoppera av sig ordentligt kan man säga och hon tyckte det var superkul :D Kände på henne i formen innan och efter. Innan var hon helt okej men efter mycket galopp som sagt så testa jag igen efter och då var hon bättre fast stark men inte så konstigt ;)
Nu går hon oxå på gräshagarna igen med Porcy :D
Badbilder från AW! :D Ni ser mig va?

Min bästa vän <3

Asså det är helt sjukt så mycket du beryder för mig! Börjar ju böla när jag tänker på att
en dag kanske du ska säljas! Du är ju det allra bästa som hänt och du har lärt mig
allt jag kan! Hur ska man kunna göra sig av med en sån som dig? Efter allt du gjort för mig, bara
lämna dig! Neej, usch!

Jag kommer aldrig lämna dig men nu kanske måste lämna mig!
Känns tungt att säga det men vi kanske inte har så långt kvar!


Du är min allra bästa vän! <3


Torö, den lilla ön!

Lyckades få tag på en data här så passar på att blogga lite ;)

Har haft en mysig dag med sol, bad och kubbspelande! Åt nyss världens godaste middag, potatis me bea! :D
Asså potatis in my <3

Pappa har haft världens bästa samtal idag oxå! Kan ni gissa? :D
Snackade med Saida big sis som rider Elsa åt mig idag att hon var som sten i munnen och jättesurig vilket är jättekonstigt för hon var hur fin som hellst i torsdags och inte alls hård men hon stod ju helt igår och sen så
har hon gått i hagen hela dagen när det vart jättevarmt så det kanske är det men vet inte :S

Får väl känna imorrn hur hon känns!
Nu ska jag gå för Celine vill göra nått med mig! Vet inte vad, kanske är det en liten present eller kanske en liten ponniii, kanske godis eller så vill hon bara spela kort, nja skulle nog inte tro det men who knows? ;)


In the car

nu är vi påväg i bilen till ****! Som tur är så har jag tagit fästingsprutan för det är typ jättefarligare fästingaer här ute, hehe men man får väl hoppas på att man inte dör av dom då ;)
Inte tagen idag för dety går ju inte att ladda upp bilder med Iphone :P
När jag kommer hem ska jag skärpa mig med bloggningen, det lovar jag :D

Kändis, nja inte direkt men rätt coolt!

Viste ni att vi hade en "kändis" i stallet som prektiserade förut? Haha okej, inte kändis nån stanns men hon gick i samma klass som Sofia Genne och ridit hennes hästar! Sen är hon jättesnäll och duktig med hästarna! :D

Tog kort på henne och Elsa den dagen som hon åkte ;)

Borta idag!

Idag kanske det inte blir världens bästa uppdatering då jag åker till min morfars landställe tills imorrn :) Sjukt mysigt där!
Saida kommer ta hand och rida min pärla idag! :)

börjar det bli tråkigt?

Känns som om jag börjat blogga skit tråkigt! Skriver korta inlägg typ hela tiden, ba ointressant!
Asså om ni har några ideer på vad jag ska förbättra och kanske skriva mera om så kan ni mer än gära kommentera det! Det är ju ni som läser så...

Brommsar! :(

Vart hos Stina hela dagen igår och ba haft det mysigt! :)
Idag hade jag 3 små hästar att ta hand om, 2 skulle ridas men pågrund av alla bromsar och värmen så fick dom vila istället! ;) Vet inte riktigt hur nästa vecka kommer att se ut  heller men nått roligt lovar jag att jag kommer att hitta på :)

Er tid har redan varit...

Er tid har redan varit.... nu är det väl min?

Världens bästa och sötaste...

Ser ni Elsa? <3

hahahaha!

Sökte på smäckra ponnyer och vet ni vad första bilden är för nån jo denna!
haha lite komiskt jue ;)

Skam jue!

Skam jue! När det äntligen är skitfint väder ute så sitter jag inne vid datan hela dagen!
Men mamma kommer hem snart så då ska jag gå ner te bryggan och ligga där resten av dagen :D

Motfråga!

Fick en motfråga på inlägget jag skrev om hur man lägger upp videoklipp från youtube på bloggen.
Hur laddar man upp videoklipp på youtube?

Jo, asså då måste man skaffa ett youtube konto först ;)



Hur gör man för att ladda upp ett videoklipp från youtube till bloggen?

1. på youtube!

2. på bloggen nu!
3.


4.


5.


LB filmen från Connemara riks


Min typ :D

Min typ av häst är muskliga och lite grova ponnyer! Då menar jag inte kraftiga och stora men inte så nätta och klena med smala ben och det känns som man sitter ovanför dom. Gillar hellre sånna som man sitter i och har mycket runt om sig med mycket kraft.
Ni vet såna med fläshig galopp, dom som galoperar sädär coolt med mycket energi och sen riktig hopprumpa.
Svarta såklart oxå med nått vitt i ansiktet! :D
denna typ av häst :D
Positiv D-ponny säljes. Hästar säljes
Visst dom här är fina men inte min typ ;)

Tuva Wodmar och Ida von Zeipel, det är dom som gillar och dansa!(och sjunga)

Här på AW är det bra, vi har frest varenda dag. Vi leker och har kul, Evelina är aldrig ful.
Och Gunni har en fläck, den e ju ganska fräck. Ja det är så bra här,
Beata hon är kär, i Alexander Zetterman han var här och träna han.

Hanna hon är glad och det är ju bra. Vi blev väckta på ett sätt som inte är så rätt. Av lilla Gurra och Kristinabörja kurra.

Medans vattnet rinner, skriker nån det brinner.
Anna måste va sliten, hon äger hela skiten och låten den är skriven av Tuuuva och IIIIda.


haha jag och snygga tuva! :D

haha men gullig som f*n!

Haha!
 Har nyss snackat med Hanna, haha den ungen asså!
ringde typ ba för att prata om typ inge ;) Gullig asså!

Saknar oxå alla på lägret, vill ba tebaka dit!


hanna och hennes överfina ponny! :D


Gårdagen

Gårdagen igår började med att jag och Stina kussi åkte in te stan för att shoppa och sen
blev akut sugna på att gå på bio då vi var precis vid sergel! Så då såg vi på Bad techer och sen shoppade lite
efter innan vi åkte hem till Stina och sov där :)
Hade mest en myskväll med film och godis :) Mina snälla föreldrar tog Elsa åt mog så slapp jag
åka dit, snällt! :D

Dagens planer

Dagens planer idag är att åka ut te stallet runt lunch, gå och massera Elsa och sen åka hem
och va med Stina(tror jag) ;)
Nu ska jag kolla på Solsidan och äta frukost! Är fortfarande trött så ska ba chilla nu på morgonen ;

Svar på tal!

Emma om Varför ska jag försöka?:
vart någon stans var du på läger eller var det ett sommar läger ? :)

Svar: Fattar inte riktigt frågan men har ju vart på ett läger nu i Skåne ;)


LA debut! :D

Glömde nog säga det men på Pay and Jumpen sista dagen så "debuterade" vi LA och gick nolla! :D
Asså fatta vad grym hon är! Nu ska vi starta regionala LB och lite flera så kör vi på LA :D
haha fail! Jag och Mathilda orkade inte bära hinderstådet tsm ens :P

Här en en film från senaste Pelle träningen ;)


Varför ska jag försöka?

Är ledsen, vill inte vara sån! Jag försöker men ibland är det nått annat iväg som gör att det ba blir så :(
Varför ska jag försöka och släsa tid på att vara nått när ja ba får skit för det?

duscha av mig allt! :D

Nu ska ja duscha av mig allt! känner mig jättesmutsig ;)
Är jättetrött idag verkligen, ska ta mig ut te stallet sen och få se min underbart glada chey :D

AW 2011 v.26! The best!

Shit! vart ska jag börja? Har hänt såå mycket och har såå mycket att skriva om! MASSA NYA VÄNNER, OTROLIGA TRÄNINGAR, ALLA GÄSTTRÄNARE, LÄGERLEDARNA!
Jaa allt har vart såå sjukt roligt och jag och Elsa har utvecklats så otroligt tsm! <3
Vi har inte fått en enda vägring, inte en enda rivning! Ja ni hör ju! Att hon ställt upp i typ 30 grader stekhet sol, 2 pass om dagen och ba kämpat på och gjort sitt bästa!
Nu vet jag att vi lugnt kan starta LA i höst eller tidigare! Hon som ägde stället var såå bra! Hon va roligt, hade sjukt bra träningar! Blir oxå såå glad när pappa och hon hade pratat och hon hade sagt att jag och Elsa skulle kunna gå längre än LA! :D Då blev jag riktigt glad :D
Har haft jätteroliga markarbetsträningar, underbara hoppträningar, otroliga terängträningar och helt amazing uteritt och bad me hästarna! :D
Dom träningar som gav mig mäst var båda med Alexander Zetterman och men Anna Wemlert(hon som äger AW) och sen mentalträningen med Alexander :D

Saknar er redan bebs

Åå känns ju som om det va typ 1000 år sen jag skrev här ;P har hänt mycket och har lärt mig mkt och vi har verkligen utvecklats tsm :D mitt i alla påvägen hem saknar jag vissa personer, ni vet vilka ni är! ;) alla underbara skåningar, smålänningar, göteborgare och stockholman :) vi har haft det så sjukt och ba så roligt :D Kommer att blogga om allt och alla imorrn, kommer ju hem väldigt sent idag :S

RSS 2.0