Spyr snart!!!!

Gud vad jag är mätt! Asså håller på att spy snart. Vi åt pizza till middag och jga tar typ alltid två degar, orkade bara en bit men man kan ju inte lämna en hel pizza så åt allt det i mitten för då ser det ut som om jag har ätir mkt mera, hehe, man måste ju vara smart :P
Red i alla fall på hoppvolten och hoppade lite små skutt för Saida. Det var inte meningen att Saida skulle hjälpa mig eller nått men hon hade inget at göra så men det var roligt och det gick bra :) Övade typ bara på min hoppsits och det gick väl sådär. Glömmer bort att tänka på det hela tiden men det kmr nog sen när det är lite högre höjder ;) 
Mår så illa så orkar inte blogga nu men imorrn så ska jag och Moa åka till Emmas land, ska bli super roligt :D <3
Snälla Cornis och Saida och  ska rida henne  medans jag är borta :) <333

Jag och lilla Elsgull <3 Ser ni att Saida har klippt hennes lugg, söt va!? <33


Bästa bilden på sittsen tyckte Saida men det behövs mera träning :P <33


Pappa gosat med harry, hade badat han :)


Saida och Lordis :)

Excelsa <3

Heej! Ligger i våran soffa och har nyss lagt in lite nya bilder på pixbox :) Kom hem vid typ 22, åt tacos, duscha och nu så ligger jag här :P
Red ut med Saida idag ju. Det gick bra bara att Lord och Elsa har typ bråkat :( Innan vi börja rida och i vanliga fal så kan dom gå hur nära varann som helt och dom tyckte om det och sen så när dom nosar på varann så piper dom inge. Sen så idag när vi red så gick Lord nära Elsa och hon typ tänkte kicka mot han och sen så när vi kom tillbaka till stallet så nosa dom och då så typ pep Elsa. Asså det såg typ ut som om Lord typ Jag gör slut nu. Hoppas som blir samms. Elsa skrev ett brev till han och sa förlåt. Hahahaha! Vet, är lite konstig.
Aja, imorrn så ska jag till stallet på förmiddan :)


min lilla ängel <33


Saida och LordFjord




Dom älskar verkligen varran eller älskade

Puss och kram alla sötnosar<33

Sickla!

Heej! Kom nyss hem från en shopping i Sickla och Hööks! Vaknade vid typ 10, fixade mig och sen så åkte jag, mamma och pappa till Sickla, köpte lite saker till Elsa och sen så gick vi runt lite i själva centrumet.
Efter det så åkte vi till Hööks och handla lite. Ska åka till stallet om typ en timme. Juste, jag har skaffat Pixbox så gå in och kolla på min bilder. Heter Excelsa :)


Från Hööks:


Swarowski pannband med vita stenar 649 :-.


Gold Medal Huva 129 :-. Samma märke men den som jag köpte är grå och rosa
Hitta ingen bild :P

Vinröd ryktlåda 249 :-. Pappa stod för den.


Sadelöverdrag i galon 119 :-. Pappa betala den med.

Från H&M:


Vitt linne 149 :-.


köpte två innen. En i typ grå/blå och en i Turkost 99 :-.

Dom är mkt finare på!

Från Gina Tricot:


Vit och vinröd baseball jacka 249 :-.

Från The Horze:


Typ äpple godisar, vet inte hur mkt det kostade.

Ett lila spö också. Orkade inte fotta den men den kostade 129 :-

Pappa fick betala dom hära sakerna:


Läderbalsam till mina och mammas stövlar. Har haft det förut, jätte bra
men drygt. 159 :-.


Shampo + glansspray i samma märke. Det var typ till mörka hästar för
 glansigare päls och djupare färg 348 :- tsm.

 
Någonting jag inte vet vad det är. Är i alla fall till Bucas täcken 99:-.

En pensel till oljan på hovarna också. 
 
Jag gjorde av med ungefär 1300 :-
Men fick ju massor av pengar när jag fyllde år så har ju kvar :)


Godis gris! :P

Asså gud vad illa jag mår. Har ätit alldelles för mkt godis! Bestämde mig för att aldrig mera äta godis men det gick inte så bra, blev sugen igen efter typ en timme :P
Men iallafall. Ikväll så har vi ätit hemma hos mina småkusiner. Vi åt nått kött med potatisklyfter. Det var jätte gott!
Red iallafall idag. Åkte hem från Stina vid typ 1 och åkte till stallet och red min lilla underbaring. I början så gick det helt okej, var ngt stel men hon har ju vilat i två dagar nu men släppte rätt så fort. Gjorde lite framdels och bakdels vändningar, skänkelvikningar och sen så en jätte rolig sak, jag galopperade snett igenom, förut så har hon inte orkat galoppera vidare men nu så galopperade hon i förvänd nästan hela kortsida, sen så bröt jag av, vet inte hur mkt längre hon skulle klara men fatta vad glad jag är. Isabelle sa att vi kanske kan starta LA i höst :D
Är ifall super nöjd me min lilla ponni idag :)

Ska nog sova snart, är trött!! Imorrn så ska jag rida ut med Saida :)

Mamma skulle ha tagit mera kort än dom som kmr men minnet tog slut :P





Inte världens bästa bilder heller men tack mamma för at du försökte :)


En jätte fin ponny som vi skulle ha köpt innan vi hittade Elsa men hade halkat i hagen och gjort
sig illa så gick inte igenom besiktningen vilket var tur, annars så skulle jag inte ha haft min
lilla ängel! Men den som söker en pigg och hoppglad C ponny så kan jag verkligen tipsa henne om hon
inte är såld då. Är fortfarande inne på annons. Har skrivit om henne i tidigare inlägg :P
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES ANNONS


Puss och godnatt <3

Stina sover...

Vaknade för en liten stund sen, Stina sover som vanligt, undra när hon kmr vakna, imorrn typ ;)
Men som sakt, bloggade ju igår innan vi la oss så det har ju inte direkt hänt nått skojsigt sen dess men idag så ska jag rida Elspels som sakt, vet inte när jag kmr till stallet men tvillingarna flyttar ju idag så vill ju träffa dom.
Kmr att sakna dom men vi får vell träffas på helger eller lov.

                                                                                                                                                                     Vet inte vad jag ska skriva om, skriver bara om samma saker hela tiden men kom med förslag :P



Jag på en kanon på en Ö vid Torö!

Kramis I<3

Sovdax snart!!

Heej!
Har inte så mkt att skriva om men snart så ska jag och kusin sova.
Men juste, mamma och pappa var ju hos älsklingen idag och hon hade
typ fått sånna dära bett nu igen fast på bogen och på sidan av magen, stackars
lilla elspels. Imorrn så ska jag rida ut, fårse om nån vill hänga med :P


Gottnatt alla sötisar<3

Hos kusin!

Tjenixen! Är hon Stina och jag sov här inatt med. Just nu så gör vi inget, badade för en stund sen och efter det så gick vi och plockade hallon. Vaknade typ klockan 8 men stina vaknade typ 11 så satt vid datan till hon vaknade eller rättaresakt när jag fick henne att vakna, haha. 
Idag så tar mamma och papap hand om Elsan, ska sova här inatt igen. 

Aja, det kanske kommer ett kort inläg ikväll också. 


Igår när jag red ut älsklingen <3



juste rösta på Stinas sko här, det finns fler men den hära är Snyggast!!

Sova snart...

Sitter i sängen på Torö och väntar på att badrummet ska vara ledigt så att jag kan bortsa tänderna. Är jätte trött nu! Har varit på en jätte mysig och fin resturang nu på kvällen och det var jätte god mat! Jag åt fritirad färsk potatis med béa. Asså det var så gott. Den ligger precis vid vattnet en liten bit bort från där vi bor så vi tog båten dit :)
Idag så har vi legat på några klippor som igentligen är samma ö som där vi bor. Vi åkte runt länge men allt bra var redan upptaget så vi åkte dit istället. Det var sjukt kallt i vattnet, asså typ minus grader. Man fick typ kramp! :P Sen så gick jag och Monika hem i alla fall.
Saida har ridit ut på elspels idag och det hade gått bra, pigg och glad :) Måste bara jobba upp hennes kondis lite nu, okade typ inte galoppera i samlad galopp.
Imorrn så ska vi åka ut till några klippor igen :)


Mammsen och pappsen









Pussis I♥

Torö! :D

Sitter här i sängen på Torö. Åkte hit idag på eftermiddan. Nä vi kom så åt vi lite chips och sen så gjorde vi mat. Fläskfilé med färsk potatis! Det var jätte gott!! Älskar ju verkligen potatis! :D Sen så ikväll så har jag, pappa och Monika spelat Yatzy och kort, roligt roligt! Saida red lillen idag, hon hade tydligen varit lite jobbig i början men så skit fin! :D Aja, imorrn så ska vi åka ut med båten till några klippor :)
Ska försöka att ta så många bilder som möjligt!



Min lilla Cowgirl! Pappa köpte den hära fula Cawboy hatten idag :P

CP data!!

Hade skrivit ett inlägg igår precis inne jag la mig och sen så dampade allting och orkade inte försöka lägga upp det igen. Har det på utkast såg jag så kan lägga upp det :P sitter i alla fall nu och har precis ätit frukost, ska packa all mat och sen så ska vi gå till båten och åka ut :)


Utkast: Juli 19, 2010

Kom hem från stallet för en lite stund sen. Har nyss ätit upp mina pommesar! :( Saknar dom nästan, dom var så goda :P Har varit i stallet hela dan, var själv ganska länge men det är ändå bra för då får man nått gjort! Smörjade alla saker. Red ut med Saida sen. Det gick jätte bra och det var jätte kul! Hade inga ridbyxor så red med shorts i hoppsadeln men det gjorde inte speciellt ont! Elsan var jätte pigg och glad. Lord och Elsan gillar varandra så mkt. Hoppa några stockar också :D Hon och Lord är så töntiga ibland! Lord blev rädd för en sak som dom båda har sett flera gånger så han vägrade att gå fram och tror ni inte att Elsa ska härma han då och vägra gå fram hon med. Asså gud vad roligt, kan fatta hur roligt det kan ha sett ut! :P Det gick i alla fall super! :D Dom är så duktiga. Lord klänger typ på Elsa hela tiden när man rider, haha, dom gillar verkligen varandra! Han kan lixom gå hur nära som hellst utan att hon gör nått :) <3
Idag så fick Isabelle hem en ny häst som hon ska sälja, det var jätte gullig. Den kallades för Zigge men hette ått konstigt långt namn som jag inte kmr ihåg. Dom släppte han på bana så sprang han runt där. Jätte fin trav! :)









Lilla Fabienë


Lord


Min lilla älsklig! ♥


Getingar är roliga dom!

Kom nyss hem från stallet. Kom dit typ vid 12 och var där hela dagen! Det var jätte kul. På väg upp till vinden så är det typ ett geting bo så när man ska gå förbi där så attarkerar dom en, haha så jag och Saida försökte att döda dom med flusspray och kärspray. Dom blev as sura när dom fick flugsprayen på sig :P  Dom dog bara av kärsprayet fast dom dog inte så lätt, man såg bara att ibland så ramlade det ner en geting, haha, det var jätte roligt :P Vivi hjälpte också till, Asså det är skjukt vad mkt getingar det är! Sen så hämtade Saida en bradsläckare som Vivi sprutade med. Asså jag höll på att dö av skratt, det kom typ nått slaggs rök ut från den dära så det blev rök över hela stallet, asså jag garvar fortfarande!
Sen så åkte vi med Vivi och åt lunchoch sen så masserade jag Elsa och gick med henne!


Don höll på att klia Elsa när hon stod på gången, gull gull


Älsklingen! ♥



Jätte hungrig!!

Vaknade för en liten stund sen. Idag så kanske det blir stallet hela dagen. Ska smörja alla saker, idag så ska hon vila och få massage. Tror att det kmr ett till inlägg en ikväll :P







Bilderna från idag :)









Så här såg jag ut efter , haha :P

Orkar inte lägga in några fler bilder, datan är skit seg men ni får resten imorrn :P

Puss I<3








Mätt efter maten!

Heej! :)
Har nyss varit på Lorina med mamma och pappa och åt. Jag åt potatis klyftor med béa.
Red lite kort på banan. Det gick väl helt okej. Hon var jätte mysig, stod typ och sov när man klappade henne.
Ska kolla på en film som vi hyrde, Farsan heter den, nån som har sett den?
Hinner inte lägga in bilderna från idag men ni får dom imorrn eller efter filmen :P

Tråkigt väder!

Heej! Det är jätte tråkigt väder. Finns typ inget att göra. Har hjälp pappa med att putsa bilen. Ska ta och äta en toast. Elsa får nog vila idag.

Det har är dom bloggarna jag läser:  
 
http://ebbamvr.blogg.se/

http://blackijacki.blogg.se/

http://hoppetossans.blogg.se/

http://typliinneas.blogg.se/

http://ciicciz.blogg.se/

http://stinaaw.blogg.se/

http://saiiko.blogg.se/

Heeej!

Somnade ganska tidigt igår. Jag och mamma låg och kollade på börja tävla. Har nog sett den typ 5 gånger minst! Jag somnade i filmen som vanligt :P haha! 
Red ut med Saida och Tesla. Hon tar hand om henne nu när Dessié är borta. Red bort till Lyckeby och sen till sjön runt högdalen. Elsa tyckte att det var roligt att få rör på sig. Hoppade lite stockar också. Hon verkade inte tycka att det var irriterande med sadeln. Var som hon brukar vara.
Idag tänkte jag bara jogga lite på banan och i morrn så får hon vila eller bara skritta ut en lång prommis :)
Är inte så bra väder så åker nog till stallet snart.





Pussis I♥


Bada nu!!

Heej! Här kommer bara ett snabbt inlägg innan jag ska ner och bada!

Mina småkusiner följde med till stallet och gick med Elsa sen så sovde dom över.
Idag så ska jag skritta ut med Saida och Johanna


Bilden tagen från video


Min ena kusin och Älsklingen


hon hoppade från bryggan sen oxå, är bara 6 år. Jätte duktig. Isak har gips
så kan inte bada med ska ta bort det idag! :)

Heeej!

Snart så kommer mina undernbara småkusiner hem till oss. Dom ska vara här lite idag och bada lite och så :) 
Har inte så mkt att skriva om mer än att det gick bra att rida igår. Ska nog börja lite med sadel nu. Idag så ska hon få vila och sen så rider jag i morrn.



Idis ♥


Väntar på att Cornis ska vakna och gå upp

Bloggar tidigt idag. Kommer kanske att till inlägg ikväll. Vaknade klockan 8 av att mamma och pappa pratade och att Cornis veckarklocka ringde och sen så kunde jag inte somna om. Juste, Cornis sov här igår och på kvällen så åkte vi ring! Det var jätte kul! Det var verkligen jätte varmt i vattnet ;)
Igår så så red jag Elsa första gången sen i Torsdags. Hon har ju tagit det lite lugt men har inte kunnat rida p.g.a hennes knölar. Dom har blivit mkt mindre och hon tyckte inte att det var obekvämt attt jag satt på henne. Hon gick bara med örona framåt hela tiden :) Skritta och trava bara igår men idag så ska jag galoppera oxå men kan nog bara rida barbacka idag igen ;P
Imorse så kom Hampus hem från Rodos, roligt! :cool:







HAHA! Vi ramlade av på en gång!

Kram Ida♥


Väntar på att...

Linnéa ska bli klar så att jag kan cyckla och möta henne.
Tråkigt att det inte är nått fint väder ute men mamma sa att det var varmt ute.
Ska försöka att rida idag annars så får jag gå med henne idag igen.¨


Blld från prisutdelningen i Hölö. Tagen från film

Kramis I <3


Varm dag!!

Hejsan alla bloggläsare!
Idag har det var sjukt varmt ute! Typ 35 grader. Låg på bryggan hela dan. Fick typ hoppa i vattnet en gång i minuten, inte riktigt kanske men ni fattar. Välldigt ofta i alla fall :P
Åkte först till stallet och tog in stona vid lunch och mockade. Sen så kom vi dit vid 17:30 och tog ut dom i hagen igen. Sen så åkte vi dit 20 och tog in dom och sen så gick vi med Elsa. Hon var pigg. Typ halvsprang och blev rädd för allt! :P Hoppas att knölarna nästan är borta i morrn så att jag kan rida. Dom hade gått ner idag. Tror inte att dom har gjort det men hoppas att jag i alla fall kan rida barbacka. Hon har inte ont i dom längre. Stod och kliade henne på knölarna och hon tyckte att det var jätte skönt! :)

I morrn så ska jag kanske vara med Linnéa.
Här kommer lite bilder, det som jag hade:


Min goda dumle som hade smält så att det bara var kola kvar :)


HAHA! Pappa hade typ somnat på madrassen och hade åkt ut mitt på vattnet,
Fick simma ut och hämta han :D Haha!!


I♥

Hos Cornis! :D

Heeej! Är hos Cornis nu och ska sova här. Var med henne på hennes träning med sin klubb. Det var roligt och det gick bra för henne. Hon red Pinokkio och tränade för Fredrik Böhling.
Idag så fick Elsa stå. Tog in do vid lunch. Dom stod bara i värmen med alla bromsar så dom kunde ju lika gärna gå in. Elsa har varit trött hela dagen. Imorrn så ska jag ut och gå med henne. Ska rida ut Bucke med Cornis och hennes kompis Fanny! :P
Elsa har fått värsta stora knölarna. Vi vet inte riktigt vad det är men om det inte har gått ner tills på måndag så ska vi ringa Stav.  




Cornis lilla fot ;P









 
Pussis I♥

Sommarvila!

Som nu kanke ser i rubriken så ska Elsa få lite sommarvila! Inte att hon ska stå av helt men att jag bara rider ut och rider när jag känner för det.

Lägret i veckan var jätte roligt! Vi red, badade, pratade mycket och lekte lekar! Isabelle skulle kanske ha ett till läger i Augusti som jag bara måste vara med på! Elsa blev bara finare och finare efter varje dag som gick.
Igår så kom Cornis hem från Falsterbo. På söndagen red hon på typ 63 % och på onsdagen på 68 %! :) Jag fick en Tomas Sabo berlock av henne som är två handbojor, en rosa mössa till älsklingen och en bok som Cornis redan hade läst ut för att jag fyllde år förut :) Tack så himla mycket!! ♥

Efter lägret blev jag jätte sjuk så jag är täppt, yr och sjukt on i halsen. Har t.o.m ont när jag inte sväljer utan bara är normal. :(


Har inte så många bilder men den hära bilder visar i alla fall att vi hade jätte kul! :D


Den rosa mössan från Cornis! Visst är hon gullig i den! :)


En orm som jag och Saida hittade! Saida rörde den!!


Pappa red Winnie igår :P

Kram Ida ♥

Sommarhage!

Heejsan!

Var i stallet imorse i släppte ut stona i sin nya sommarhage. Dom var jätte glada och sprang rund och rullade sig!
Åkte till stallet nu på kvällen och gick med Älsklingen. När vi kom till stallet så hade hon inte ätit nått, hon hade ingen feber eller nått sånt men det kan ju ha varit att hon bara var mätt.
Resten av dagen har jag legat på bryggan och solat. Det är så himla skönt att hoppa i vattnet när man är så himla varm! Det är verkligen sjukt varmt ute!

I morrn så är det Isabelles läger så måste packa nu, ska verkligen bli så himla roligt!! :D :thumbup:








Haha! Pappa badade med ankungarna ;P

Kramis I ♥

Järfälla LD/LC

Heej! :) Tävling idag i Järfälla ju och det gick jätte bra!

LD 4 fel (clearond)

Kom helt bra på alla hinder och hoppade jätte fint. Hade
inte så bra tempo men om jag inte håller in henne så springer
hon bara och om jag håller in lite så går det för långsamt.
Vill ha henne piggare så att hon får mera energi utan bara springa.
Fick en vägran på ett randigt plank. Red inte så bra själv heller, åkte 
mäst med men än ändå nöjd.

LC 0/0 

Hade ett ganka bra tempo, på omhoppningen så var det bättre tempo
men då sprang hon mäst. Skulle göra en snäv svang på ett hinder och
red nästan in i funktionären, haha! Pinsamt! :P
Sen så glömde jag bort att svänga till nästa hinder oxå blev det helt
fel så förlorade jätte mkt tid på det men man lär sig ju av det.
Den hära gången klappade jag i alla fall inte in i mål :)
Hon hopppat mkt finare och hoppade jätte fina och runde språng!
Red mkt mera och hon tyckte att det var roligare då! :)

Det var verkligen as varmt, känndes nästan som om man skulle svimma efter klasserna men det var jätte kul :D


Som det gröna sträcket är skulle jag ha ridigt men jag red som den blå :P




 
Ska åka till stallet sen och borsta på Fire som är tvilligarnas häst medan mamma och pappa flyttar
grinden till deras sommar hage. Ska gå ut i den imorrn! Den ligger precis mitt imot deras vanliga hage men det är mera gräs och närmre dom andra hästarna! :)  Gå in på tvillingarnas blogg http://tvillingryttarna.blogg.se/
På måndag så börjar Isabelles läger/kurs! Ska bli jätte kul :D
Idag åkte Cornis till Falsterbo och ska tävla där med Bucke så hon kmr inte kunna vara med på lägret :(


Stallet! :)

Heej! :)
Jag och Cornis ska snart åka till stallet, ska bara blogga klart.
Idag så ska Linnéa rida Elsa. Tänkte att vi kanske ska rida till en liten äng och rida lite på den. 
Imorrn så är det Järfäll LD-LC :D




I <3


Slapp dag

Heej! :) Sitter här bredvid kusin. Ska snart äta och sen efter det ska jag åka till stallet och sätta på Elsas BackOnTrack och beta henne lite.
Tränade idag på morgnen för Isabelle och det gick super bra! Var fin redan från början. Tränade lite på LA delar och ska kanske starta någon lätt LA i höst :) Tränade på lite skänkelvikningar, både på volt och på diagolner och lite samlad galopp, älsklingen var jätte duktig. Rästen av dagen har jag mäst bara slappat. Har legat i biorummet hela dagen och kollat på massor av filmer :P
Lägger in lite bilder på det jag fick i present, resten får ni någon annan dag :)


Vitt kingsland hopp shabrak från Lyckås


Vin rött John Whitaker från Lyckås det med


Lack nosgrimma och träns från The Horze och rosa glitter pannband
från Lyckås. Vet inte märket :S





Ska äta nu

Puss och kram I ♥