frisören i 2 timmar :P

Heeej! :)

Kom nyss hem från Haninge C, har klippt mig. Igentligen så var det meningen att jag och mamma skulle shoppa lite efter men mamma orkade inte och vi skulle ändå inte hinna för vi var hos frisören i 2 timmer. Jag slingade håret och det tar ju lite tid. Är faktiskt riktigt nöjd med håret :) Ska i alla fall åka till Farsta imorrn istället. Är det någon som vet hur regnbågen kan ha färger, asså den har ju lixom blått, grön, röd, gul coh lila, man ser ju det ;)
Idag så ska lillen få vila, ska till stallet och gå och massera henne. Ska plugga nu, har en liten läxa i So till imorrn, Spanska glosor till torsdag och Idrotts prov på fredag :P

Juste, red inte ut med Dea igår för att hon skulle på fotbollsträning så jag red ut med Cornis och Bucke istället. Vi bytte hästar. Det var jätte roligt att rida någon annan :)


En rolig bild på Cornis och Fabiëne, ni får nöja er med den ;)

Puss I♥

Excelsa, min ros <33

Heejsan svejsan! :)

Gud vad det är kallt ute, jag som trodde att Augusti var en sommar månad :P
Mamma kmr och hämtar mig snart, vi ska åka till doktorn och prata om någon spruta. sen så ska jag och äta något snabbt och sen ska jag till stallet. Ska rida och bada med Dessie, kul kul :)

Här kmr en veckoplanering för veckan:

Måndag: Jogga ut (bada)
Tisdag: Vila
Onsdag: Rida ut
Torsdag: Träna
Fredag: Jogga ut
Lördag: Träna
Söndag: Clearond dressyr

Juste! Har fått reda på en jättebra sak :) Jag kmr troligen bara bli 168 cm :D


Världens bästa ponny! <3333

Heeeej! :D <33


LD- Clearond:

Felfritt:D . Hon var ganska tittig och sög inte riktigt mot hindrerna och
jag red inte så bra men är jätte nöjd :). Hon hoppade allt, tvekade nån gång
men hon var jätte duktigt!
Framridningen var inte så bra p.g.a. att man red fram i en lerig hage med massa hål och stenar i och hon snubblade hela tiden och känndes bara halt så ville inte rida där,men på framhoppningen så gick det jätte bra :)

LC 0-0 Vann! :D <33
Super ponny! :D Tvekade inte nån gång, sög på hindrerna och jag red mera. Hon hoppade jättebra. Red bara fram på framhoppningen och fick några riktigt fina språng. Gud vad jag älskar min ponny!
Hon är verkligen bäst! Fick ett vinnar täcke oxå, hihi <3

 Är super nöjd med dagen. Vi åkte dit med Dessie oxå, igentligen så skulle Yvett köra Tesla men hon hade fått migrän så Dessie skulle inte åka men Tesla och Dessie åkte med oss. Det skulle ju inte vara ngt roligt om inte dom skulle åka nu. För dom så gick det jätte bra! I Ld (clearonden) så klarade dom det felfritt och fick rosett, sen i Lc så fick dom en rivning i omhoppningen men ändå jätte bra! <3 

Tack mamma och pappa för att ni alltid ställer upp och hjälper till. Utan er skulle jag inte klara mig! <3

Ni får bara filmen från hoppningen nu för min brorsa dampar på mig, han kan inte spela när jag laddar över dom på youtube men nu får filmen från prisutdelningen sen.




Prisutelning på clearonden











Kolla 1:10! Hon drar ju jätte mkt till höge och var så inne i nästa hinder så hon visste inte rikig vart hon skulle :P


Tävling imorrn! :D <33

Heeej! :)

Kom nyss hem från stallet, jag och mamma var där och böt täcke på Elsa och Tesla eftersom att vi hade badat dom och deras täcken bergis skulle avra lite fuktiga. Mina småkusiner var här ikväll oxå och åt middag här. Igår så sov jag ju hos Dessie, vi hade kulkul :)
Mamma hämtade mig vid kvart i 10 och skjutsade mig till ridskolan, vi hämtade upp Cornis vid brevlåderna, så himla skönt att slippa gå själv :P Vi var där från 10 till halv 2. Så himla långtråkigt men måste ju ta det nån gång :P Red ut sen med, Cornis och Dessie. Alla hästar var nog lite pigga men Tesla och Elsa var extra pigga. I traven och skrittan var Elsa lugn och fin men sen i gallpen så blev hon skit pigg hela tiden, hoppa på stället, kicka, och villa bara rejsa om alla andra. hihi, busponni <3
Sen så fixade jag och dessie allt för imorrn:
Smörde allt, packade och badade ponnisarna. Skit vad kul det ska bli :)

Här kmr några bilder från igår :)


Dessie och Telsa


Panda och Leira




Sööta! <3


Haha! Kolla Dessie


<3333

Puss och kram I <3


Tävlingssugen!

Heeeeej! :)

Är skjukt tävlingssugen, längtar jätte mkt till Söndag :)
Gud vad roligt det ska bli!
Ska snart åka till stallet och skritta ut. Ska ta lite kort när Dessie ska hoppa oxå sen så ska jag sova hos Dessie. Imorrn så ska jag gå på grönt kort kurs.


Hahaha Lollo! Vi satt typ och garva i 10 minuter, så kul!


Dagens Outfitt

Puss I♥


Duktig ponny i 2 dagar!

Heeejsan! :)
Gud vad det är kallt, både ute och inne, fryser typ hela tiden. Igår när jag skulle rida känndes det nästan som vinter, hehe kanske inte riktigt men typ.
Red lektion för Saida i går i ridhuset. Vi tränade på att hon skulle lyssna på mig och ta min skänkel, att hon skulle vara kul, att jag inte ska tappa yttertygeln och mina hälar och händer :) Vi körde lite gallop bommar också och det gick verkligen superbra och det var jätte roligt! :D
Idag så tränade jag för Isabelle. Hon var inte riktigt lika fin idag från början, stod imot ganska mycket och var stel. Isabelle hoppade upp lite också och kärde loss henne, red sen och kännde lite på henne och kärde LB:1.
Hon var jätte duktig idag min lilla sötnos. Imorrn så ska jag bara skritta ut lite lugnt så om det är ngn som vill hänga med så säg till ;)

Här kmr några bilder, ser inte riktigt på alla bilder men men


Dessie och Tesla <3


Sötnos <3


Idag :)




Igår :)

kram I ♥


Rida ikväll!

Heeej! :)
Blir ett snabbt inlägg nu, i alla fall.
Kom nyss hem från stallet. Var där och hämtade min kamera och passade på att mocka samtidigt. Innan det så var jag och mamma i Haninge C och kollade om jag hittade ngn jacka men det gjorde jag inte men har sett en snygg jacka på Länna Sport så jag och pappa ska nog åka dit. Jag beställde ett vitt dressyrschabrak från Mias för typ 2 veckor sen, han i affären sa att det skulle ta 1 vecka men den har inte kommit en. Är verkligen sugen på att se hur det blev :)
När jag och Celina (Vivis barnbarn) skulle gå och hämta Elsa och Tesla så stod dom och kliade på varandra. Dom har typ bara varit lekkompisar men nu så var dom jätte gulliga mot varandra, hihi.
Ikväll så ska jag rida ut med Cornis :)
Vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Kom med förslag!






Sylve klappar Elsa, hihi ;)


Gullisar! <3


Jag, Elsa, Dessie och Tesla :)




Dessie och Tesla


Jag och Elsa


Lolla och Elsa i skuggan



Lollo, Dessie och lilla Cannebo!


Min lilla bebis! <3

Puss och kram I <3


Mysig uteritt idag <3

Heejsan! :)
Det var ett tag sen jag blogga men nu så ska jag skärpa mig!
Vi började skolan idag, känns helt okej utom att vi fick en läxa från idag till imorrn. Efter skolan så gick jag och Dessie hem till henne och började med läxan, det gick inte så bra för vi fatta typ inget och sen så dampade hennes skrivare så vi cycklade hem till mig istället. Men vi har i alla fall gjort klart den.
Sen så cycklade vi hem till Dessie, lämnade cycklarna och sen så fick vi skjuts av mamma och pappa till stallet.
Vi red ut barbacka. Hoppde lite stockar på en äng och sen så red vi runt ridskolan. Det var jätte mysigt och Elsa var pigg och glad. Aja, ska abar berätta att det var jätte roligt på cliniken och att jag lärde mig massa saker. På söndag så ska jag och Dessie åka och tävla på samma hopptävling.

Här kmr några bilder från kliniken:






Malin, Sofia, Jag, Tuva coh sen lilla Amanda som man inte ser.

Ni får fler bilder på Onsdgag, kmr nog inte hinna blogga imorrn
Puss och kraam Ida <3

Excelsa <3

Heeej! :)

Gud vad jag har ont i min läpp! Jag hade tråkigt så började att bita och nu så har jag värsta blåsan där! Det gör ont hela tiden! När jag äter, pratar och bara gör ingenting! hehe, kanske inte så intressant men var bara tvungen att berätta det!
Sov i stallet igår till idag så var i stallet hela dagen. Red i ridhuset sen för det spöregnade. Asså det dammar sjukt mkt där inne, Elsa hade till och med dam på hennes ögonfransar :P
Det gick helt okeej att rida. I skritt och trav så är hon jätte fin men sen så i gallopen så blir hon bara stark och drar upp huvudet, kan vara jag som inte håller i yttertygeln men vet inte. Måste i alla fall öva på det :P
Imorrn så ska vi börja med Elsas nya müsli, Eggersman high energy





                <3333333333333


Dessie och Elsa! :)






Dessie och lilla caneebo! Skit gullig bild :P



Puss I <3

Videon! :)

Här kmr video klippet från i Lördags!


Bloggar tidigt!

Heejsan svejsan! Vaknade klockan 8 idag. Kunde verkligen inte somna om. ligger nu i sängen och kollar på alla videoklpp på teven från kameran, haha. Idag så är det hoppträning klockan sex. Hittade sladden så att man kan ladda över filmerna på datan :D Problemet är att nu så har det hänt något med min data så man kan inte spela upp filmerna men vi ska åka till någon affär idag så ska dom få kolla på den.
Kommer kanske ett till inlägg ikäll. Idag så måste alla hålla tummarna för Cornis och Bucke i SM finalen! :) <3 


Bästa ponni ever! <333

Heeej! :)
Ligger i sängen och äter popcon, har nyss kollat på filmerna från idag på teven. Tyvär så kan jag inte lägga ut dom på bloggen för har ingen sladd men vi ska åka och köpa en idag eller imorrn!
Nu om träningen! Det gick sjukt bra! Trots att det typ var 30 grader så kämpade älsklingen på! Hoppade lite titthinder. Vi hoppade vattenmatta, ett hinder med leopard tyg på och ett hinder med lite pallar under. Hon kollade lite i början men hoppade allt, fick jobba ganska mkt idag. Hoppade hinder runt 90 cm. Idag så red jag verkligen, i vanliga fall brukar jag mest bara hänga med. Elsa tyckte också att det var roligt, eller det verkade som det, hihi ;)
Imorrn så är det hoppning igen och då så ska vi göra lite mera hinder och lite kombinationer. Min sitts har verkligen ändrats, även när det var lågt i början. Tack Saida! Det är din försänst! Juste, Cornis hade kommit trea i nån klass på SM! Bästa ever!! :D <33


                  Älskar dig gmn!♥


                      <33333333333



Älskar dig Excelsa <3

Heejsan! :)
Kom nyss hem från stallet, skrittade ut barbacka en långis, vet inte riktigt hur länge, gick i alla fall bra :)
Hon var jätte duktig. Blev verkligen jätte fin efter en stund. Hon hängde inte alls nått i handen.
Fick gå i en ganska låg och fri form.
Blev ett kort inlägg men nu så ska jag äta lite och kolla på fångade på datan och sen sova. Är jäte trött!!
Imorrn så ska jag hoppträna för Sara och sen så vet jag inte vad jag ska göra. Emma undra om jag ville följa me henne till ung08 men har verkligen inte ork. Det kmr bara att vara sjukt mkt folk, varmt och sen så kmr vi bergis bara vända när vi kmr dit. Vi ska kanske ha kräfftskiva i morrn men vet inte riktigt!







Puss och kram I <33


Bilderna från idag :)




Cool bild på Stinsnus :p


Stina och farmor :)








Videoinlägg!

Heej :)
Orkar inte skrvia ett inlägg så lägger in ett videoinlägg istället som jag och Stina har gjort ;)




Dagens outfit: Stinas blommiga Klänn/linne, svarta kortra shorts och svarta ballerina skor

Bilderna från dagen får ni ikväll :) <3


Överaskningen! :D

Hahaha!
Men den roliga nyheten är att den 21 augusti. Alltså nsäta helg så ska ÖRS ha familjedag och då så kmr Sylve Söderstrand och ska hålla en clinik och jag och några andra ponnyryttare ska vara med och rida. Ska blir jätte roligt. Dom ska ha en ponnygrupp och en hästgrupp  :) <333

Om familjedagen:
http://www.osterhaningeridsallskap.se/web/page.aspx?refid=199


Trött nu!! <3

Hejsan svejsan! :)

Ligger i sängen nu hos Farmor och Farfar och ska snart sova. Är verkligen jätte trött!
Lite kort om vad jag har gjort idag då. Farmor väckte oss klockan nio för att vi skulle rida lilla Bond.
Det gick bra :) Stina tyckte att det var jätte roligt att rida fast hon säger att hon inte tycker det men tor faktiskt inte på henne, hehe, verkligen jätte intressant.
Sen så åkte jag till stallet och red Els och Stina åkte hem och bada.
Det gick helt okeej att rida idag. I skritten och i traven var hon jätte fin men sen i gallopen rusar hon bara runt och jag fick nästan inte stopp på henne, hehe busponni. Kom på ett jätte bra sätt att få henne mjuk på. Man gör typ skänkelvikning en liten bit och sen volt. Det funkade verkligen jätte bra :)
Imorrn så ska jag skritta ut :)


Stina och Bonden


Jag, Bond och Stina. Vi red hem till Farmor ;)


Hihi. Lekparken hemma hos farmor :)

Puss I <3


Hos Farmor och Farfar :)

Tjenixen!
Ligger i Farmor och Farfars bädd soffa med Stina. Idag så har vi gjort ganska mkt och vi har avrit i stallet rätt så mkt. När Farmor och Stina hade hämtat mig så åkte vi och åt lunch och sen till Årsta havsbad. Det var jätte kallt när vi kom dit och jag kännde inte alls för att bada men sen så badade jag till slut, hihi :P
Åkte sen hem till Farmor och åt middag och sen så hjälpte en tjej att ta in hästarna.
Efter det så soppade vi hela stallet och det blev jätte fint. Sen så cyckla jag och snusis runt lite och sen så hämtade vi Eva för att hon skulle visa vart alla Bondis saker ligger. Jag och Stina ska rida henne imorrn :)
Det var lite kort om idag.
Imorrn så ska vi rida Bond på morgonen. Sen så ska jag åka till stallet och träna för Saida och sen så ska vi hem till Farmos och Farfar igen och sova här en till natt! :)




















Hoppträning för Sara typ 1 månad sen :)

God natt alla sötnosar! <33

Farmor till imorrn!

Heejsan! :)

Gud vad jag är trött! Jag, Cornis och Emma sov i stallet igår till idag. Är verkligen jätte trött men måste piggna till lite för snart så kmr Farmor och hämtar mig. Jag och Stina ska vara hos Farmor till imorrn, kul kul :)
Vet inte vad vi kmr att göra för kul men förut så har vi varit där lite längre och då så hade vi jätte kul.
Det gick iallafall sjukt bra att rida idag. Red runt hoppvolten, årkade inte rida iväg när man ändå bara ska rida i en kvart. I början så var hon lite stel men hon blev mjuk snabbt.
Gjorde jätte fina fattingar från skritt. Hon är ju så pigg nu så hon vill ju gallopera. Blir lixom inge trav alls. Red ut i går men Cornis och Emma och då så var hon grymt pigg. Hon studdsade, gallopera på stället, kicka och ville bara gallopera men det var jätte roligt! Hon kunde till och med fatta gallop direkt från halt, hehe :)
I morrn så ska jag träna för Saida lite lugnt i dressyr och i helgen så ska jag hoppa för Sara :)
I morrn så ska ni få reda på en jätte roligt sak som jag och Elsa ska få vara med på :D





Puss och Kram I <3
 

Sov hos Emma! :)

Heej! :)
Orkade inte blogga igår, kom hem typ 11 från stallet, hihi.
Lite kort om min dag igår då. Vaknade typ 20 i 10 så missade 10 minuter av fångad :(
Sen så kom Linnéa hem till mig och vi cycklade hem till Emma. Sen gick vi ut med hennes hund.
Sen vid 5 så skulle Linnéa ha fotbollsträning så hon var tvungen att åka hem. Emma red på vendelsö och jag filmade, det  gick jätte bra för henne. 
Red sen på Vendelsö. Det gick jättebra , hon var jätte mjuk för att inte har ridits på 4 dagar.
Hon tyckte att det var jätte roligt att få röra på sig. Var jätte stark i gallopen och vägrade gallopera långsamt också. Rejsade lite så att hon skulle få springa av sig men hon var duktig.
Idag så ska jag rida ut lite lugnt med Cornis och Emma :)


Emma och Herkules på deras första tävling.
En jätte fin B-ponny för er som är intresserade
Kolla på annonsen här nere!
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=353136


Elsa på clearonden på vendelsö! :)


Elspels rullar sig :P


Första dressyr tävlingen på Sandö! :)






Puss I <3

Älskar låten!


Stina fixar...

Heej :)
Stina håller på att fixa lite på bloggen. Hon har gjort en ny header. Vad tycks? Jag tkr iallafall att den är jätte fin :)
Sov hos Cornis igår så och hon skulle tävla med Grynet idag så vi gick upp typ vid sex, skulle igentligen ha gått upp tidigare men snosada *stavning* typ hela tiden så vi kom aldrig upp, hehe :P
Sen så när Cornis och hennes mamma hade åkt med Grynet så gick jag ut och gick med Elsa, mocka och fixa Elsa jätte noga. Stona skulle typ stå inne hela dagen för att deras små sjukhagar var bara en stor vatten pöl så fixade henne extra bra :) Rykta noga, badade benen, oljade hovarna, masserade och gosade. Det gick jätte bra att gå idag.
Mamma och pappa åkte till stallet på eftermiddagen och tog ut stona i deras hagar för att vattnet hade försvunnit så att dom fick vara ute lite. Åkte dit senare  på kvällen sen och gick med Elsa igen. Imorrn så ska jag få börja jogga Elsa! Det ska bli roligt! :D
Imorrn så ska jag va med Linnéa och sen så ska jag sova hos Emma :)
Juste, Hon som hade Elsa innan Ebba hade hittat min blogg och hon skrev en liten kommentar :)
Jätte roligt!


Charlotta och min lilla älskling <3

Puss och kram I <3


Stallet snart och gå första passet :P

Heej! :)
Vaknade nyss, ska snart åka till stallet och gå med lilla Els. Sen så ska jag och mamma åka till hästbiten och kollla om det finns något schabrak där och sen så ska vi åka till Lillhästen i stav och hämta min klubbjacka. Dom  har sytt om mitt namn och laggt till mitt efternamn :) Hoppas att den blev fin, men jag tor faktiskt att den blev det.
Nu så ska jag äta frukost och göra mig i ordning innnan vi åker


Elsapelsa :) <33



Är helt kär i dom hära stigbyglarna och sporrarna :P

http://www.frejos.se/  på den hära hemsidan finns dom att beställa för er som är intresserade, det finns i andra färger också.

Puss Ida <33

Älskar dig Els! <33

Heeej :)
Idag så var det jätte fint väder och varmt men ändå så frös jag, haha vet inte vrf jag skrev det, kännde bara för det.
Aja, vaknade iallafall vid 9, gick upp, satt med mamma och kollade på datan sen så åkte jag till stallet, mockade och gick med Elsa men Dessie och Tesla :) Det gick bra bara att Elsa ska typ äta var ända grässtrå, haha fast hon börjar faktist bli bättre :P
Sen så hämtade mamma mig och så  åkte vi till Pizzahut och åt lunch, sen så skulle pappa kolla så att en av hans anställda gjorde ett jobb bra på Coop Forum så jag och mamma handlade lite. Det var 50% rabatt på hästavdelningen där så vi passade på att köpa ett schabrak, det var jätte fint! :) Ska ha det när jag tävlar :)
Efter det så åkte vi till Lyckås och kollade om dom hade ngt fint dressyr schabrak att tävla i fast dom hade inget men köpte:
Smörja till sadeln
en rosett till mitt för som man har på tävling
Svampar i olika färger

Sen så åkte vi hem och var hemma en liten stund och sen så åkte jag och mamma till stallet igen, borstade och gick igen med Ann-Marie och Blackie och Ellinor och Glenn på Bondvägen :)


Så här står Elsa och Tesla, inte så roligt men dom har ju varandra!


Elspels! :) <33


Dea och Telsa! :) <33


Schabraket! :)


Puss I <3

Blogga igen! :)

Heejsan!
Gud det känns som om det var typ 100 år sen jag bloggade men jag skyller på att det är sommar så orkar inte sitta inne och blogga då :P
Idag så har jag varit på Grönan med underbaraste vännerna. Jag, Dessie och Emma åkte in lite senare än dom andra för att jag och dessie var i stallet på morgonen och Emma red så vi kom lite senare men det var sjukt mkt folk. Det tog typ 2 timmar innan vi kunde handla inträdes biljett. När vi kom dit så var det typ nr 990 och vi hade 546 så det var ju typ 600 personer före oss, hehe kul men vi hade jätte roilgt och jag åkte extrem för första gången, *stolt* :D 
Igår så sov jag, Cornis, Dessie och Panda i stallet och vi hade jätte roligt. Vi gjorde inget speciellt, var i stallet, hoppade i ridhuset och typ satt i sadelkammaren och var skit rädd för att Panda hade dött, hehe fast det hade hon så klart inte! :P hihi men vi hade iallafall roligt!
Nu så ska jaga sova, har sovit borta typ varje dag så är jätte trött!! :P
Juste, igår så var ju John (veterinären) och kollade Elsa så att hon inte var halt eller nått. Hon var inte halt men lite öm fram och nåt bak så han behandlade någn stanns i benet och i nån muskel men asså hon var inte halt. Bara lite överansträngd så nu så ska jag gå med henne 20 min 2 gånger om dan i 4 dagar och sen så ska jag jogga i 3 dagar och sen så ska jag rida som vanligt. Det var jätte vanligt att dom fick sådär så han. Hästar är ju inte gjorta att man ska sitta på dom och rida :P

Ska försöka att blogga imorrn! :)


Jag och Elsa i tisdags :)

Puss och Kram Ida <33

RSS 2.0