Gästtränare på AW

Va inne och kollade på AW:s hemsida(träningslägret jag ska åka på i sommar) och kollade på vilka gästtränare just mitt läger skulle ha och dom som skulle va det är:


Alexander Zetterman. Gästtränare & Föreläsare Camp B 2011 . Alex har gjort en spikrak karriär från ponny EM 2002 till Ryttar VM 2010. Läs mer om hans tränarfilosofi  på http://alexanderzetterman.com/och anmäl till Camp B. detta är en unik chans för er som vill  lära er konsten att slå igenom i ridsportens tuffa bransch och få värdefulla tips för att utveckla er ridning, mentala träning, hjälpa er att hitta rätt väg och förbereda er för tävling:)



Stefan Sjögren, gästtränare Camp A,B & C.Vi välkomnar populära tränaren/elitryttaren Stefan som bla har ett SM-guld individuellt och flera lag guld som merit.Han är en mästare på att få eleverna självsäkra och trygga. Boka Camps 2011!


Anna Hassö, gästtränare & föreläsare, terrängbanan Camp A,B & C. Anna är B-tränare i fälttävlan och grundutbildad ridinstruktör.Hon har erfarenhet från internationell fälttävlan, svår hoppning och St George dressyr. Hon har ridit 7 år i fälttävlandslandslaget och har vunnit flera SM guld. Anna kommer att erbjuda både A,B och C nivå en säker och rolig heldag i terrängen, med tillhörande teoripass. Även hopphästar bör kunna hoppa alla typer av hinder!:)

Texterna ärn tagna från AW:s hemsida! :)




Kommentarer
Postat av: Tuva

Jag ska kanske också dit =D Vi skulle bara kolla lite saker med tid och så :)

2011-05-03 @ 21:32:53
URL: http://ryttarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt namn här<3:
Kom ihåg mig?

din e-postadress: (bara jag som ser<3)

har du en blogg?<3:

Kommentera här<3:

Trackback
RSS 2.0