Beskrivning till lyckebybadet

Malin ville veta en beskrivning om hur man rider till hästbadet vid Lyckan och tänkte FÖRSÖKA beskriva, suger på det! ;)

Man börjar med att rida förbi Lyckebystallet och fortsätter ner på asfaltsvägen. (Sen finns det 2 olika vägar men eftersom jag vet att Malin gillar att hoppa tar jag den kortaste vägen men det hade fallit ett träd på vägen förut men tar den)
Man rider på vägen ända tills man ser ett stort grått skåp på vänster sida och en bom. Man rider på sidan förbi bommen och fortsätter rakt fram i skogen hela tiden tills man typ ser sjön. Då går man bara rakt fram där och följer vägen. På vänster sida ser man lite av männsikobadet när man gått en liten bit där. Fortsätt bara och sen när man kommer ut ifrån skogen ser man en liten dam och ett rött hus typ ;) Då går man till vänster och sen kommer man fram, haha tror inte ni fatta men försök att rida nån stanns bara annars, nån gång kommer ni fram i alla fall tror jag ;)


Kommentarer
Postat av: m'

sv;

åh tack! Ska ta med mig din text när jag rider dit ;)

Men asso när jag o Tuva skulle rida dit så kom vi till bommen o de där gråa skåpet, då red vi upp i skogen men sen kom vi typ inte längre xd<3

2011-05-23 @ 09:27:40
URL: http://tsmklararviallt.blogg.se/
Postat av: m'

Men du vet när man kommer till de gråa skåpet, fanns det inte två vägar då , en rakt fram och den andra till vänster, vilken ska man ta? :P<3

2011-05-23 @ 09:29:50
URL: http://tsmklararviallt.blogg.se/
Postat av: m'

nu blev de många komentarer men kan du inte rita också ? :D

2011-05-23 @ 09:32:29
URL: http://tsmklararviallt.blogg.se/
Postat av: fanny

Fin blogg ida! :)

2011-05-23 @ 14:26:43
URL: http://crewaef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt namn här<3:
Kom ihåg mig?

din e-postadress: (bara jag som ser<3)

har du en blogg?<3:

Kommentera här<3:

Trackback
RSS 2.0