Ska snart till Cornis:P<3

sitter och gör typ ingenting, kollar på curling. Det är inte så jätte bra men orkar inte kolla på melodifestivalen, det är så tråkigt. Det är bara massa dåliga låtar så orka kolla på det. Mina små kusiner är här men Isak spela fotboll på play station och Linn kollar på Melodifestivalen med mamma och moster.Jag kollar på curling med pappa och Fredrik på mamma och pappas golv. hehe, ganska hårt men jag sitter på en jätte stor och tjock kudde så det är helt okej. Ska åka till Cornis och sova där sen när dom åker hem så ska jag få skjuts. Ska bli kuligt. I morron bitti så får hon hem sin hingst. Jätte kul för henne men vi kmr inte att ha boxen brdvid varandra längre så det är ju tråkigt men det spelar nog ingen roll. Ska nog hitta på något med nån av mina små kusiner:P Grattis Isabelle som fyller år i dag!:P


Isabelle och Fabiëne:P


Cornis och Bucke:) <3










hehe, bucke ville äta höt på marken:P


HAHA!! gulligt<3


Elsa försöker att tränga sig ut eller?:P

Kram Ida<3

Ska snart till stallet:)

Han inte blogga igår. Vi var på thai resturang med släckten och när jag kom hem så orkade jag inte blogga:P Det var väl roligt, inte för att jag gillar thai mat da men det andra var väl roligt. Det var jätte varmt igår eller asså det var pluss 1, hehe men det känns jätte varmt när det har varit 20 minus nu. Mär man red så resade det massor av snö från träden och man hörde att det droppade överallt.  
Skolan igår var rätt så okeej. vi slutade efter lunch för vår svenska lärare var borta,j jätte skönt och det är så himla skönt me lov:) Det är ju bara en vecka men ändå. Skit skönt. Kmr att vara i stallet hela dagarna:) Skit kul, bara rida och vara i stallet och ta det lugnt
Ska vara i stallet kanska tidigt i dag, eller ganska tidigt i alla fall. I dag ska jag rida ut:)
Mina småkusiner ska kanske sova här annars så ska dom bara äta här med sina föräldrar.
Ska nog åka till stallet snart:)<3





Kram Ida<3

Fast car<3

sitter på mitt rum och lyssnar på världens bästa låt. Fast car med tracy chapman. Lyssnar på den om och om igen. den är så sjukt bra:P Har nyss gjort klart So:n eller nästan i alla fall, hehe:P Skolan var väl som vanlig, rätt så skön med äcklig mat, hehe nää det har faktiskt varit god mat resten av veckan.
I går så var Elsas gamla ägare och hälsa på henne. hade ju velat träffa henne. det var ju inte hon som var med på provridningen utan det var Elsas uppfödare men jag får väl träffa henne någon annan gång som dom ska ner till Stockholm. hon bor nämlingen i norrland så det är ju inte så lätt att träffas men det var nog kul för Elsa:) Idag så kom massören till Elsan och massera henne. hon lärde mig också hur jag skulle stretcha henne efter jag har ridigt ibland. det var jätteroligt:P red ut barbacka. skulle först bara ut och gå med henne men sen så var det ju så fint väder ute så jag red lite istället. var mysigt, skulle mest ta det lugnt men jag travade lite ändå:P red pinokkio barbacka och bara skrittade, det gick också bra. bockade en gång med det kändes knappt så aa. han är ju typ världens snällaste häst i ridningen i alla fall. hehe. Ska kolla på familjen annorlunda och lite annat på datan nu.


inte idag men en annan dag när jag massera sötnosen<3


sötnos<3


Elsa och lord<3


hehe, gullig:P<3



Älsklingen i hagen idag<3


Pinokkio :P


Idag när jag red pinokkio, lite mörkt, man ser typ inget:P

Kram Ida<3

Strömavbrott

Det har nyss varit strömavbrott i hela mitt område så har inte kunnat blogga förs nu. Kom hem från stallet för typ 40 minuter sen så behövde inte vara utan ström så länge men det var ganska mysigt. När strömmen kmr tillbaka så blir man ju glad men ändå så ville man inte att den inte skulle komma tillbaka för det var så mysigt med massor av levande ljus som lös upp hela huset:P Ridningen gick bra. Red i ridhuset med dressyr sadeln och det gick jättebra. Pappa fick vara lite ridlärare åt mig, hehe:P I går så rymde Elsa från sin hage men hon är ju rymmare så det var ju ingen chock direkt men man blir ju lite orolig för hon hade typ rejsat rud överallt och det är ju inte så bra för hennes ben.

Skola idag var jätte skön. Jag har kommit jätte långt med min dekare och jag börjar komma igång med den. I morrn så ska jag ha förhör på Familjen i SO som vi jobbade med för typ 3 veckor sen för att jag var sjuk när vi hade förhöret förut och jag glömde So:n i skolan så vi får väl se hur det går. Det var 20 minus ute idag. Skit kallt. Måste gå och lägga mig nu, är jätte trött.


Min sköna dressyr sadet, Prestige Lucky dressage.



Hinner tyvär inte lägga in några fler bilder men jag ska skäpa mig!:P


Kram Ida <3

Ska snart till stallet

Bloggar tidigt i dag. vaknade klockan 8. Kunde verkligen inte somna om.  
Igår så var jag, farmor, Lisa och Stina på teater. Vi såg Grease. Den var jättebra, den hade fått dålig kritik men jag fattar inte riktigt varför. Den var rolig och bra och det var många kända i så det var många som var bra. Huvudpersonerna var Sebastian Karlsson och Marie Serneholt. vi har kollat på den förut me mamma men då var huvudpersonena pernilla whalgren och killen vet jag inte vem det var, men vi hade i alla fall kul.

I Onsdags så slog elsa i huvudet i en järnbalk i boxdörren så hon fick ett litet jack mitt på hennes bläs men sånt brukar man låta läka av sig själv och sen på torsdagsmorgonen när mamma åkte dit för att fylla på vatten så hade såret blivigt djupare så Karin tyckte att dom skulle ringa veterinären, så körde Karin och mamma in me Elsan till kliniken så fick hon sy. Det ser inte så fint ut men vad gör man. Tack Karin för hjälpen! Jätte snällt!
I dag så ska jag och emma sova och kanske Cornis:)<3 Var i stallet en snabbis nu och fixade hennes vattenhink och la ut lite halm till henne.  Det var så jäkla kallt, jag hade bara tunna mjukisar men ändå, hehe.

Nu så ska jag äta tacos till lunch och sen så ska jag till stallet och massera och pyssla om elsan. Idag så får Elsan stå, kmr inte hinna rida för mamma och pappa ska på örsfesten men jag kanske hinner.






Hade ingen bra bild frammifrån men det är ju inte fin direkt




Kram Ida<3


Brottom till stallet

heej!:) Kom hem från stallet för en liten stund sen. Väntar på att maten ska bli klar. Är verkligen jätte hungrig! Vi ska äta Chilli Corn Carne:) Jätte gott! I dag så var det våran längsta dag i skolan men det gick jätte fort. Var bara jätte hungrig hela dan igen:P Det här var bara ett kort inlägg. Ska åka till stallet igen nu för mamma och pappa ska åka och rida och jag ska vara i mitt stall och hjälpa Cornis med Nokke:)

Kommentera gära om ni tycker att jag ska blogga oftare och flera gånger per dag:P
Förlåt för att det inte blev några bilder men jag hinner inte lägga in någon


Kram Ida<3

Pluggar

Har nyss kommit hem frå skolan. Är fortfarnde rätt så trött och har varit skit hungrig hela dan typ. Asså jag måste skärpa mig med maten. Måste pressa i mig mat fast jag inte gillar det och äta chips och gräddglass. Lite gott i alla fall. Förut så var jag hos en mat dietist och hon sa att jag skulle äta chips och gräddglass, det dåliga är att jag mår i alla av gräddglass och tycker inte att det är så gott, Chips är väl rätt okej fast poppcorn är godare. Hehe fast det är ju bättre än typ fisk eller nått:P
Håller på att plugga, har rätt så mkt den här veckan och sen så ska jag till min gammalfarmor på middag också så jag måste blugga nu, men som tur var så är jag ledig från stallet och får tid för att plugga. Asså när man kmr hem från skolan så ska man sätta sig och plugga mera. Liksom, man måste väl få nån fritid i alla fall:P Aja skit i det, Ska plugga nu och äta nått:P ni får massor med bilder från stallet i morrn eftersom jag inte är där i dag.

Här är bilderna från igår:








hehe, visst är han liten:P  Men ser mkt mindre ut i verkligheten


Amanda idag på träslöjden

Kram Ida<3


trött!! vet, är alltid trött!!

Heeej! Har nyss kollat på Ponnyakuten på datan, asså det är så himla bra! Det är synd att det är så kort, asså en halvtimme känns typ som 10 minuter:P men det är nog bara för att det är så jäkla grymt! I morse så var jag på teater med min lilla kusin. Vi såg Alice i Underlandet. Den var inte så jättebra. Den var ju mera för lite ungre barn så hon tyckte väl att den var bra. Juste, glömde att säga det. Igår så var jag på Moa och Lovisas fest. Var skit kul:) Vi gick och la oss typ 3 halv 4 tror jag och jag var tvyngen att gå upp halv 10 för att jag skulle på teaterna så jag är skit trött!:P I morrn så är det skola. Ushhh! Har verkligen ingen lust och vi har massor med läxor.

Jag och cornis ska rida Nokke i 3 veckor för ägarna är bortresta. Ska bli kul att verkligen få rida nu:) Ska rida han än sålänge onsdagar och torsdagar. Ridningen med Elsan gick jätte bra. Red bort en liten bit men sen så red jag rund volten och lite på vägen. Hon känndes jätte fin och det gick jätte bra mot slutet. Den här veckan så ska min nya hjälm komma. Hoppas att den passar och känns bra. Får rida utan västen när jag rider inne nu för det går verkligen inte att rida med den längre. Idag så var vi och hälsa på Fighter i hagen som jag hade på prov i 2 månader. Han såg jätte liten ut och han var jätte söt. Ni får bilderna i morrn eller på Tisdag:P Är skit trött så ska gå och lägga min snart:P


Alice i underlandet teatern. Huvudperssonen var Amy Diamond


Cornis och Nokke

Orkar inte lägga in mer bilder nu. ska till min gammel farmor så hinner kanske inte blogga men annars så ska ni få jätte många bilder på Tisdag om jag hinner.

Kram Ida<3


Massage

Hejsan svejs:P Har nyss kommit hem från stallet. Asså det är typ 100 minus ute. Skit kallt! Ända så har jag på underdelen underställ, Fleésbyxor, Ridbyxor och rid täckissar,dubbla sockor och jätte tjocka varma stall skor och på överdelen så har jag underställ, fleéströja, Fleésjacka och en jacka:P hehe och jag fryser ändå. I dag så blev Elsa masserad av ngn som Nell kännde och sen så lärde hon mig också. Det var kul att lära sig och se hur hästen njuter av det. Ska messera typ varannan dag i början för att jag ska lära mig och så och sen så kmr hon tillbaka om två veckor igen. Elsan tyckte att det var jätte skönt. Gick i ridhuset i dag efter massagen i typ 5 min. Glömde att säga det men Elsan var bra när vi var tillbaka hos veterinären i tisdags så jag ska fortsätta att sätta igång henne och om två veckor så ska jag få börja gallopera:) ska bli jätte kul!!<3 och sen så slipper hon sin lilla tråkiga sjukhage, hon får gå i en liten sturre hage så att hon kan springa runt och röra sig men inte jätte stor. Första dagen hon kom ut i hagen så åkte jag dit och så tog jag in henne och då stod hon i solen men alla andra hästar runtomkring sig i hagarna bredvid och sen så kollar man på hennes gammla hage liksom. Där var det skuggigt och man såg nästan inga andra hästar.  Ska äta nu:) ska bli jättegott, är skit hungrig!:P Ikväll så ska jag slappa och kolla på ngn film och tjocka i mig godis:P Ska försöka att fota lite mera för då så blir det ju roligare att läsa:)


Skönt att slippa den här hagen men ser ni, det är ingen snö:P

Kram Ida<3


Trött!!

heej svejs! Har jätte tråkigt och är skit trött men vill inte gå och lägga mig. Sitter bara här och suger på en godis och kollar på ngn ovärklig film. Vet, är lite konstig:P
Den här veckan har varit skit skön. Varje vecka borde vara så här. Inget plugg bara spela massor av sporter. Vi fick spela innebandy, fotboll, handboll, basket, volleboll, boxning, fäcktning och så bowla vi. Det flesta var väl kul.
Elsa kändes inte helt fräsh i dag men vi ska kolla i morrn och så men som tur var så ska vi in till kliniken på tisdag. Men annars så var hon jätte snäll. Innan jag red så var vi i emmas stall. Hon skulle igentligen rida men dom tar bort snön från ridhuset så det var avstängt så det var bara att borsta klart och ta ut han i hagen igen. ska nog gå och lägga mig snart. Kmr nog inte hinna blogga i morrn, vi får se.


Herkules, emmas ponny som bugar:)


Innan vi klippte henne:P


Efter, vet det är en helt annorlunda bild.

Kram Ida<3

Snart sovdax:P

Heeeej! Nu så har Stina lärt mig hur man gör en header. Tack Stina!:) Jag tycker väl att den blev okeej. Asså det var jag som gjorde den:P Åt mkt och lite tårta, mm....gott!! ska nog kolla på andra avenyn och sova. Börjar ju typ 10 i morrn så det blir sovmorron, skönt men är så himla trött nu så går nog och lägger mig snart:P


God natt alla sötnosar<3

Hungrig!

Hejsan! I dag så var farmor i stallet men jag åkte dit och pussade lite på älskligen innan jag åkte hem och duschade. Är jätte hungrig men vi ska äta pommes och fläskfilé så vill inte vara mätt eller inte hungrig när vi ska äta:P hehe, älskar det men jag äter alltid så mkt att jag typ knappt kan gå utan lägger mig bara ner på golvet och har jätte ont i magen. Och eftersom min brorsa fyller år så blir det ju tårta efter. Kmr typ att gå upp ett ton:P
Efter skolan i dag så gick jag, dea och amanda till vårdcentralen för att köpa varm choklad. Först när jag valde smak och allt sånt så glömde jag muggen så halva chokladen spruta överallt. Sen så skulle dea hålla i min mugg så slog jag till den så att det kom choklad över hela golvet och sen så brände jag mig på tungan. Asså är man smart eller? haha!
I morrn så ska jag rida i min dressyr sadel. Ska bli kul:) Har ju inte hunnit rida så mkt i den innan hon blev skadad så den är jätte stel så jag måste rida mkt i den. Jag ska variera mellan hopp sandeln och dressyr sadel.
Ska väl hjälpa till med maten och allt. Får se om jag hinner blogga i kväll kanske. GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA BROR!!




mm.....


Inte direkt lika fin men lika varm och god:)


Kram Ida<3


Rubrik?

Hejsan svejsan! kom nyss hem från stallet. Har varit där från 5 för sadel tjejen var där och vi blev jätte stressade för att vi inte skulle hinna men sen så fick jag vänta till typ 6. hehe, lite onödigt att stressa. Båda mina sadlar var bra bara att jag ska ha min fårskinns padd under dressyr sadeln också.
Ridningen gick bra. Jag tycker faktiskt att hon har blivigt mkt mjukare än när jag började rida och hon var jätte snäll:) Blev ett litet kort och tråkigt inlägg nu, kollar på finalen av Paradise Hotel. I morrn så fyller min storebrorsa år:) då kan man gåtta sig.


¨
En jätte ful häst jag ritade när jag var sjuk, kan verkligen inte rita:P

Kram Ida<3

RSS 2.0