Vinnarna av gissa bilden är...

Den som gissa rätt först var...

Carro på http://tvillingryttarna.blogg.se

Ingen klara elsas bild med hon hade först rätt på Teslas bild! Så därför får hon en länk, ingen verkan klara Elsas men svaren var alltså Elsas bild nummer 4 och Tesla bild nr. 3 :P

Rätta bilderna!




vart med dessie och Lollo :)

Väntar på att maten ska bli klar sen ska jag åka till stallet och rida lilla Elsan i ridhuset :)

Dagen har i all fall vart rolig och skön! Började 9 som vi kmr göra hela veckan och vet ni en, jag vaknade av mig själv imorrse! Helt sjukt skönt :) Men skulle iegntligen sluta 14 men hoppade över 1 tim och 3 min rast så slutade halv 1 men dte dåliga är att vi inet fick göra så igentligen så kmr inte få göra så imorrn :( Jobbade med vårat land som är Kuba och det är faktiskt rätt kul :) Har vart med Dea och Lollo hos Lollo idag oxå :)

Har inga bilder nu men ska tvinga mamma att ta kort idag, haah jag är ond ;)
Fast ni får en film från Chatrine träningen men har inge nedtramp så ser skit konstig ut men måste verkligen öva på att komma ihåg det, stigbygeln åker lixom in på foten. Hade tånarna ner såg jah, haha :P Hade dålig sits oxå men skit samma. Lägger ut den för att tkr att allt annat blev jättebra :)




Solsidan! Finns det nått roligare


Har nyss kolllat på Solsidan men nu blirenoppa ögonbrynen och sen ska jag kolla på ponnyakuten på datan nu med mamma! :)


Haha, vrf ska det va så svårt att välja rubrik?

Heej! :)
Var nyss och lämna Celine på T- Centralen, åt donken där oxå! :) Men helgen har vart rolig pch teaterna/musikalen var jättebra! :) Efter åt vi oxå på Pizza Hut och vi hade värsta jobbiga servitrisen, ville inte att hon skulle få nån dricks, hehe ;)

Men red ut idag och det gick helt okej :P Älskar att det va så varmt och solen! Synd att jag hade brottom hem, annars skulle jag kunnat fota henne massor i hagen :) Var lite jobbig att ta in bara :P Kan berätta lite kort. Hon blev typ rädd för en häst(asså hon såg inte att det va en häst först) som gick i en backe och då börjar hon låta och springa iväg och resa sig och reste sig i varje steg, sen kom det en lös häst och då bli hon ännu värre och lixom reser sig samtidigt som hon springer iväg och hon trycker sig mot mig och det var så himla halt och grimskaftet var halt så var när på att tappa henne men när vi nästan var vid stallet fick issa ta henne, jag viste lixom inte vad jag skulle göra men hon ställde henne på nått sett ;)

Men ska kolla runt på lite bloggar, vet inte vad jag hittar på, kanske spelar nått me pappa :)
Veckan som kmr nu kmr vara skit skön, har tema vecka så... :)

Massa mongo bilder på mig och Celle när vi åt frukost i Lördas ;)






















Outfiten igår fast körde utan skärp :) ´

Puss <33

Socker i sängen

god morgon alla! :)
Vaknade vid 9 så sov typ bara i 5 timmar men är inte så trött :P Vi spelar i alla fall Monopol i sängen och jag har typ inga pengar kvar, heeh :P Har oxå socker i hela sängen för våran godispåse var det hål på upptäckte vi sen, haha :) Men ska skritta ut Els bara en kortis idag :)


haha i 4:an tror jag ;)

Puss <33


Celle e konstig

Gås! Rumpa! Häst! Cyckel! Elefant! Lampa! Sko! Trosor! Väska! Apa! Apa! Nee, ta bort! nää, neej aahh!

HAHA! Är med Cellle nu ju men snart ska vi äta. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men ska i alla fall kolla på
I rymden finns inga känslor. Men ja, nu har Celines arm gått sönder, see you later! :)





Puss <33


Gissa rätt bild ;)

På träsläjden ska vi göra hyllor och jag och dea ska göra den i form av våra hästar :) Den som gissar rätt först vilka som är dom riktiga bilderna får en länk! :) Asså vi har kalkylerat om ni undra ;) vi kan ha vänt på dom så ni vet ;)




min bild på elsa

Vilken av dom hära har jag ritat av? :P

1.↓


2.↓

3.↓

4.↓




Dessies bild på Tess

vilka av dom hära har Dessie ritat av?
1.↓

2.↓

3.↓


4.↓


Det gills inte om man bara kan en och Dessie du får inte gissa men ni kan få en länk till hennes
blogg ändå! ;)

http://teslans.blogg.se/

Glad igen! :)

Hej alla glada! :)
Äntligen helg fast veckan har faktiskt gått fort! Nästa vecka har vi tema veckas och det kmr vara fett chilligt så grymt skönt, typ inge läxor utan det jävla matteprovet som kmr vara på torsdag om 2 veckor.
Men ida var det ganska varmt ute när jag gick hem :) Var jättekiss nödig så det var lite jobbigt men glömde bort det sen :P Idag är jag glad för nu har jag äntligen bilder till bloggen! Blir mkt roligare att blogga och att läsa för er som gör det ;) Men vid halv 5 ska vi hämta Celle (min kusin) vid T- centralen :) Hon ska bo här i helgen för imorrn ska vi på Romeo och Julia teatern med farmor och Lisa och Stina! Ska bli jättekul :D
Är ganska ridsugen men Elsa fick equiperateft (stavning) behandling så pappa ska gå med henne efter han har ridit på ridskolan :) Har inte så mkt att skriva om nu men ni kan ju tänka på oss när ni är i stallet och mockar och vi sitter och kollar på Romeo och Julia ;)




Dagens outfit ↑'


Min snygga klocka jag fick av Farmor! :)

Puss <33

Börjar bloggen bli tråkig?

Tänker inte blogga så mkt idag men får se om jag gör det i helgen men tror det. Känner att bloggen börjar bli tråkig och det är inge kul att blogga när jag inte har något att skriva om och har inga bilder helller så vi ses kanske imorrn :P

TO SCHOOL!

Nu drar jag till skolan :P Den jobbigaste dagen idag, alla tråkiga lektioner men men. Ställer klockan på 20 i 7 nu, så himla skönt att gå upp i tid, brukar lixom gå upp 20 i 8 :/ Drar till stallet direkt efter och rider ut, med Cornis tror jag ;)

Sorry för att ni typ inte får några bilder men har inet tagit några på morgonen. Bloggar mera om träningen igår ikväll :) Ska skärpa mig med bildern nu, tar typ aldrig några :P

Puss Puss <33

Ändring...

Har skrivit till lite på min text om Elsan så kolla in :)

skolan

Hej hej! :)
Sitter i skolan, har So, Kemi och svenska kvar, ganska roliga, eller okej ämnen i alla fall. Tänkte skriva lite om hur det gick att rida igår :)

Det gick helt okej. Ibörjan var hon jättefin! :) Men hon var inte riktigt var igenom i vänster så fick jobba mkt på det. Red dåligt i övergångarna och rörde armarna istället för att pilla men sen när jag bara pillade och verkligen konsentrerade mig och ville verkligen att det skulle bli bra övergångar så gick det faktiskt bra, hon var lite framtung men hon är ju bygd så så...
Men vcar superfin att jogga av, kände verkligen hur mjuk hon var men det är så himla kul att hon inte är stark i höger läng :)

Men måste dra nu


Skolan nu! :)

Snart drar jag till skolan. Efter är det snabbt hem och byta om och sen stallet och hoppträning :) Slutar 3 och måste vara i stallet 3 för ska lasta kvart över 4 :/ Men vi kanske kan sluta 20 i istället och strunta i rasten emellan om alla vill det ;) Annars får nog mamma och pappa hämta mig direkt men ska bli jättekul idag :D Känner yp alla i min grupp så... :) Film från träningen kmr om det går :)


i somras :) <33

Puss <33

Excelsa <33

Har ju inte skrivit så mkt om elsa så tänkte göra det ;)

Excelsa eller Elsa som hon kallas är min ögonsten. Hon är en c-ponny på 1.40 cm och är född 98. Hon är en svart/brun connemara med stjärn och strimbläs som sitter ihop lixom :)
Elsa är uppfödd hos Johanna Sällberg i Hölö. Har haft 3 ägare efter henne om man inte räknar med mig.
Hon är starta LA i både hoppning och dressyr med bra reultat med andra ägare :)
Tränad upp till 1.30 med förra ägaren men än så länge 1.15 med mig :P

Elsa är en lite bitch som vill göra som hon vill, kan man ju säga, haha :) Men hon är en perfekt läromästare men nog ingen nybörjar ponny då hon har vart svår att rida i dressyren. Asså hon är inte dum men har vart stark och stel men efter vi tagit bort tänderna och mkt dressyrarbete är hon jättefin och rida nu. När man lärt sig hur man ska rida henne så är hon som en ängel! :)

I hoppningen är hon välldigt snäll. Gör allt för en men på tittigare hinder så kan hon tveka och då gäller det att man håller om med benen, annars kan hon stanna. Hoppar för det mästa alltid men om man inte driver så tkr hon lixom inte att det är nått kul heller, asså menar att om man inte rider utan bara hänger med, som jag gjorde i början ;)

Har lärt mig väldigt mkt på henne, vägade inte ens hoppa 60 cm och hästarna bara sprang med huvudet i luften. När jag provred henne kunde jag inte fatta galopp och var rädd för att galoppera henne oxå men hon har lärt mig :)

Hon är ju inte alltid en snäll ängel. Haha, hon är en rymmarponny! Det går inte att lämna henne själv i hagen, gjorde det i början men då hoppade hon över staketet på en gång och när hon väl har rymmt så är hon ganska "farlig". Hehe men har aldrig var med när hon gjort det men vet att hon har vart svår att fånga, struntar i om folk står i vägen utan hon bara springer och har sparkat folk oxå. När man kmr in i stallet och ska ställa henne på gången försöker hon dra in i boxen och i början gick det inte att tränsa eller tränsa av för då drog hon innan man han ta av träns/grimma men har övat jättemkt så nu kan hon stå helt lös när jag ska tränsa/tränsa av :)

Vi har tävlat LD-LC hoppning än så länge och LB dressyr men i år är jag nästan säker på att vi kmr starta LB hopp och LA dressyr :)

Hon är oxå välldigt snäll! Ställer nästan alltid upp i alla lägen. Älskar att bli borstad och älskar att man myser med henne <3 Är jättego när man fixar med henne och man är nästan aldrig rädd när man är själv i stallet och sitter i hennes box <3






















Världens finaste ponny, utan henne skulle jag inte vara den jag är idag! Du byter allt för mig! Älskar dig så jävla mkt Excelsa! ♥♥♥♥♥


limegröna tretorn?

Såg på dresyrmupparna att dom hade skrivit att dom hittat på google att det typ finns limegröna tretorn och många bloggar som troligen läser deras blogg har skrivit att det finns det men det gör det inte ;) Kolla här så ser ni att dom inte finns på riktigt, haha! :P  http://ponnysanning.blogspot.com/2011/01/lurade.html#links


Ingen träning ikväll :(

Äntligen klar men nej, nu har man ju NO kvar :( kan spanska och engelska glosorna nu i alla fall, alltid nått :P
Har ju igentligen matte men tänker skit i det nu, kan inget och tänker inte göra provet på fredag, that´s it lixom :P
Haha men var så sjukt dåligt för igår när det skulle komma sista avsnitten av Kompisar på nätet men idag kmr det nog :) Men tror jag har träningsverk idag från gympan igår, haha men det gjorde jätteont i benen när jag skulle gå hem från bussen, haha ;)

Ska åka till stallet på kvällen som vanligt, ska rida i ridhuset men ingen träning, behöver det verkligen men tänker skita i det nu, tänker inte skriva mer om vrf men så är det bara. Har inte så mkt mera att skriva om nu såå bye bye! :)


Haha på min gamla skola i 4:an kanske ;)


haha








haha, ser inte ut som jag :P



hehe lite bildern från när jag var yngre :)

Puss <33


god morgon!

Hallo! Nu drar jag till skolan sen efter blire väl plugga och träning på kvällen :)







Lite bilder från gympan för 2 veckor sen ;)


Lollo igår :)

Puss <33

Plugg och familjen annorlunda

Har pluggat lite No och Matte men kollar nu på Familjen annorlunda men ska plugga igen när det är paus, ska kolla litepå spanska och engelska glosorna :P

Skolan idag va super skön! Vi började vid halv 10 för hade ingen musik och en hade vi ingen matte på hela dagen så hade bara 3 lektioner idag! :) Sen efter skolan åkte jag, dea och lollo hem till mig och gjorde lite alltmöjligt, flummade runt som vanligt ;)

Sen var jag, mamma och Dea på gympa på friskis och det var helt okej kul, mkt roligare än sist men det var verkligen jättejobbigt, haha :P och nu är mamma och pappa i stallet och tar hand om min lilla ängel :) Dom är så himla snälla som kan göra det, skulle inte klara av läxorna annnars, tack världens bästa föreldrar! :D <3


foto av: Cornis sparring :)

Länk till Fannys blogg som är med på bilden http://fannyjarva.blogg.se

Puss <33

Skolan (tidsinställt)

Sitter nog i skolan och har nån jobbig lektion :(

Vid 5 ska jag och mamma gympa, haha! Gjorde det i prova på gruppen förut i fredags och det var sjukt tråkigt! Bara massa efterblivna tanter men mamma har övertalat mig att det kmr bli roligare nu så vi får väl sen :P Måste verkligen få upp min kondis. Sen tar mamma och pappa Elsan så jag kan vara hemma och plugga, tråkigt nog :(


10 saker ni kanske inte viste om mig

  • Jag har gått på fotboll och innebandy.
  • Har gått på en Ur och Skur skola från att jag var 2 år tills 5:an.
  • Har gått på Haga i en och en halv termin.
  • Var jätterädd i ridningen förut
  • Är lite rädd att testa nya hästar
  • Bjuder mkt på mig själv
  • Är blyg ibörjan med nya människor
  • Hade en sommarponny för nått år sen i en vecka
  • Har haft en kanin (Jasmine)
  • Gillar inte mitt namn

Hehe, lite kul bara :)


Man ska inte klaga på en för fin ponny! <3

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Kollar på solsidan nu, asså det är så jäkla kul fast nu är det slut ;)

Men red ju på Vendelsö som sagt och det gick jättebra! Tränade på att hålla ihop händerna och andvända små tygeltag och det gick faktiskt bra! Övade oxå på skänkelvikningarna lite och fattningarna. Hon gjorde superfina fattningar, även från skritt! :) Hon har ju blivigt så fin nu och är det från början och det är lixom inge kul att rida då :( Har lixom alltid behövt jobba så att hon är fin från början och då blir man jätteglad när det går bra och då övar man på det men nu har jag inget att göra. Fast man ska verkligen inte klaga! Är så himla glad att hon har blivigt så fin! :D Men på träningen på tisdag så ska vi gå ett steg frammåt så att det blir lite utmaning men som sagt, ska verkligen inte klaga! Men hon verkar tycka att det är roligare att rida nu verkligen. hon är lixom pigg och så inne, viftar på huvudet och kickar lite när man börjar galoppera. Man märker verkligen att hon tkr att det är kul! :)

Men nu ska jag kolla på ponnyakuten på datorn! :D



Världens finaste! <33

Pöss <33

Vart på dansuppvisning, nu blire stallet!

Kunde inte blogga igår för blogg.se dampa och han inte idag men nu får ni ett inlägg :)
Var nyss och kollade när min kusin hade dansuppvisning och hon var jätteduktig! Såg oxå massa andra folk jag kände igen från min danstid :)

Men har nyss ätit lite mat och ska dra till stallet nu och rida min lilla ponni på Vendelsö sen måste jag hem och plugga, har Matte prov på Fredag och är inte klar med dom vanliga uppgifterna än ;)

Ska försöka blogga mer sen när jag kmr hem! :)


Jag och pappa bakade en god sockarkaka igår :)


en bild när jag gick på dans men här gick jag på musikal :)


Bilderna på mig och finaste Els! <33

Här kmr bilderna från igår! :) Och en länk till Fannys blogg! http://fannyjava.blogg.se Läs!











Älskar dig Excelsa ♥

Hehe, vet inte hur jag ska börja det hära inlägget ;)
Men har ganska tråkigt fast skönt att bara ta det lugnt, skulle igentligen kanske vara med Stina men hon hade haft feber i natt så fick inte :(
Men sov hos Cornis i natt i Isabelles säng för hon var hos en kompis och hennes täcke var söder så vi hade massor av dun/fjädrar i håret, näsan och munnen när vi vaknade, heehe! :) Mamma hämta mig sen vid 12 så åkte jag till stallet, Conis skulle på nån kick off sak med hennes klubb så :P Men igår så åt jag, Cornis och Fanny pizza. Vi skulle igentligen äta där men dom skulle stänga så vi gick hem till Fanny och åt där :) Sen gick vi till godis Svampen och köpte godis och sen hem men det var kul :)

Tränade markarbete igår för Issa och det gick super! :D Hon tyckte att jag red henne mkt bättre nu och att hon hade blivigt mkt finare och mjukare, kanske har tänderna börjat verka? Men skritta ut i kanske en timme med mamma och pappa som sällskap och det gick välldigt bar och Els var jätteduktig och pigg :) Det var mysigt! <3

Fanny tog lite kort på mig och pels imorrn så dom kmr snart! :)


Good night!

Tjaa!
Kollar på the x-effect men ska nog sova snart ;)

Var i alla fall på laserdome idag efter skolan med skolan och det var jättekul! Åkte till stallet direkt efter och red pelsio i ridhuset och det gick jättebra! :) Jag har köpt ett nytt träns med pärlor på ellervad det är, e i alla fall bling bling på och det var skitsnyggt! :D
Imorrn ska ajg ha lite markarbeta för Issa och det ska bli jättekul! :D

Kom oxå på att vi är lediga imorrn! :D
Men nu ska jag sova, har städare imorrn vid 8, kul :P


På provridingen :P

Puss <33


Stallet nu!

Hade besöks rekord igår! :) Eller tror det, haha men skit samma :P
Har väldigt brottom ni om jag ska hinna fixa alla saker innan träningen så blir en snabbis nu :p

Skolan var bra men hade nåt jäkla helsosamtal med skolsyster och det gick bra :) Slapp typ hela NO så då är allt annat bäst! :) Men kuratorn på vår skola är verkligen skit skum, haha men vi kastade in en plasthandske med vatten i i hennes rum och lite mera saker och då blev hon typ skit lack så hon hade typ värsta samtalet med oss, haha, asså skratta så mkt att jag nästan började gråta när vi var där inne och pratade med henne men hinner inte skriva mer om det :P Va med Lollo i handen och köpte smink och present till Dea :) Det var väl kul och vi åt på donken 2 ggr, haha tjockisar ;) Men måste åka nu! Wish me luck! <3



dagens outfit!

puss puss <3


Hiss och Diss

Bling bling pannband i olika färger är sp himla snygt så det blir såklart en




Tycker att dom hära skorna är himla sköna! Lite små klumiga att gå i men har själv sånna och älskar dom verkligen! En soklar




Det här fleece täcken är verkligen snyggt! Älskar "lappen" fram en:



Hehe bara Hiss men det är ju oxå kul med bara possetivt :)


inge stallet idag

Vad ska man göra idag då? Har stallfri dag, ska bli jätteskönt att bara ta det lugnt om man inte räknar med allt plugg, hehe så mkt är det inte men ändå :P
Blir väl lite plugg och datan då :) Men som ni kanske märkt så ska pels vila idag så mamma och pappa tar henne :)

Har inte så mkt att skriva om så bloggar nog mera ikväll :)


Love! Ska spara till en sån! ♥

Superdag i stallet med bästaste cornis!

Måste sova nu, kmr aldrig komma upp imorrn annars, haha!
Åkte i alla fall till stallet vad halv 3, inte som planerat. Tänkte igentligen åka dit vid 11 typ men sen var vi tvungna att göra lite saker så det blev lite sent men men. Juste, Cornis sov här istället igår! :)
Men tillbaka till stallet. Vi var väldigt sega kan man ju säga, haha :P Men jag kom hem vid 8 alltså 5 coh en halv timme tror jag och det ända vi gjorde var att rida en varsin hästm och mocka och så. HAHA! Men det gick superbra att rida ida, tror verkligen jag har hittat knapparna nu :) Vi hade jätteroligt idag i stallet! :D Vi var ensama nästan hela tiden så det var superkul! Men imorrn är det skola så måste sova nu :(


HAHA! Jag vågade ;)


Fabsan!


Corn och fabbe






hihi! busponni <3


haha! :)






Puss <33


bilder i repris!

Är ganska trött nu så ska nog lägga oss i sängen och bara prata lite, imorrn ska ajg ta många bilder så förvänta er det! :)

Nu kmr det lite gamla bilder i repris! :)



































Puss <33


stallet hela dan! :)

Hej alla roliga och tråkiga! Haha!
Nej men har tråkigt! Vet inte alls vad jag ska göra :(
Skulle igentligen åka hem till Cornis ikväll och sova där
men Issa var typ magsjuk så får inte :(

Har i alla fall vart i stallet hela dan idag med Cornis!
Har smörjt dressysadeln och dressyrtränset, imorrn blir
det rästen. Jag och Cornis ska ha en mysdag. Ska smörja
och städa lite :)
Red ut på grusvägarna bland husen, gick att trava och gallopera
lugnt faktiskt :) Elsa tycket att det var jättekul när hon väl fick galoppera
men det gick jättebra! Men när vi skulle gå hem stod det en
bil med en plog på och den lät jättemkt så els vägrade gå förbi men
tillslut så sprang hon förbi. Gav upp på en gång och sa att det
inte skulle gå och sa att
Cornis skulle gå först men då sa hon att om jag har den inställningen så kmr
det inte att gå men sen gick det ju!
Duktig polle! :)
















 


Haha, ser lite mongo ut men men :P

Puss <33

 


En kommentar jag hittade...

lisa om Stallet :):
gud va fin häst du har . vilket stall står du i ?? har du många kompisar i stallet du står i?? Älskat din blogg !!!!!
Din nya heder är jätte fin <3

Svar: Tack så himla mkt! Blir så glad av sånna hära kommentarer! Elsa står på forsen ;)Men haha, ja det har jag ;)

Väntar...

Väntar på att mina småkusiner ska komma nu :) Har typ gjort allt man kan göra, hehe har lite kvar att göra kanske ;)
Har i alla fall ont i mitt ben så fort jag ska gå, HAHA! på gympan så ville jag och mina kompisar köra lite cheerleading :P Och sen så ramlar jag ner där uppifrån och landade på benet, haha lyckat Ida :P Men ibland när man går känns det lixom som om det är nålar, asså att det sticks till lixom :P

Det funkar typ inte att ladda över bilderna från det men det kanske går nån dag :)


Haha, kanske inte riktigt såhär ;)


HELG!! :D

Heej alla! :)
Sitter och kollar på lite mail från en häst som jag provreds äger, ni vet Juni som jag har berättat om förut ;) Dom har tyvär inte fått henen såld än men det kmr väl nån som passar henne nån dag ;)

Skolan avr i alla fall bra. Hade lust att ta självmord på NO asså, orkar med det ämnet! Försöker att tänka possitivt på NO lektionerna men det går f*n inte! Men annars så var dagen bra :) Vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir väl kolla bloggar och kommentera massa, haha men ska försöka i alla fall :)
Ikväll ska jag och Cornis göra nått :) Skulle vara kul att vara hos henne nu, har ju vart hos mig typ hela tiden och det är mkt roligare hos henne men mina småkusiner kmr ju hit så vi får vara här :P Skulle ju kunna få skjuts till henne sen när dom ska åka men det blir nog vid halv 11 kanske och då kanske det inte är nån mening. Asså i somras så kunde jag åka hem till henne vid halv 12 men asså då var man inte lika trött, har ju skolan nu...
Aja, hehe :P

Nån som har förslag på nån bra låt? :P
Kom på att det är helg oxå! I love <3


Haha, första gången jag hoppade för Saida :P

Brottom nu!

Ska snart ta bussen till Lollo och sen till skolan. Vår lärare var sjuk så vi börjar 10 i 9 istället. Men lägger in en film från Cathtrine träningen som gick super! :D
Ikväll kmr mina småkusiner hit :) Juste, stallfri dag idag! :)

HAHA, välldigt ointressant inlägg men har brottom! :P


Måste sovanu

Ska sova nu men ska bara berätta att hopptränade för Cathrine idag och det gick jättebra! Ska bara öva på nedtrampet när jag hoppar men annars bra! :D Film kmr imorrn! :)


Vet, har nyss visat den men tkr den e fin, såg typ ut såhär idag ;)

God natt! ♥

Hur lång jag e

Anonym om Hiss och Diss:

hur lång är du?

Svar: Jag är 164 cm och väger ungefär än 40 kg, inte mer ;)

Hiss och Diss

Tänkte göra mitt första Hiss och Diss så förvänta er inget bra men tkr att det är kul att läsa och göra så kmr nog att fortsätta att göra det många ggr ;)



Tycker att dom hära ridstövlarna är så himla fula! Det är så fult att blanda olika
färger, man kan väl lixom välja en färg så det blir verkligen

 









Tycker att det är jättesnyggt att rida i västar och den
hära är super snygg, dock välldigt dyr, så en









Tycker att GlenGordon schabraken är så himla fina!
Tycker att lila är finast men annars blått ;) En









Tycker att dom hära benskydden är så sjukt
fula! Har ingen förklaring, dom är bara fula!
Dom får en



Måste på toaa!!

Måste verkligen gå på toa! Haha, håller på att dö men ni får ett snabbt inlägg :P
Vaknade av mig själv vid halv 7 så det var jätteskönt!
skulle typ aldrig komma upp annars :P men skolan var igentligen
helt okey men var så himla trött och mina hjärnceller var typ
döda så det blev jättesvårt att jobba, skrev typ bara en halv sida av
min berättelse på hela dagen, lyckat! ;)
Men nu ska jag gå på toa och skala potatis




Puss <33


Skolan imorrn!

Gud vad hemskt! Imorrn börjar skolan igen!
elller asså så jätte hemskt känns det inte men endå, hade
inte sakt nej till längre lov direkt ;)
Sov hos dessie med Cornis :)
Vi hade det super kul i alla fall! :)
Älskar att hon har såhära att man kan hyra film
på teven, asså så himla skönt! :)

Red ut idag med Cornis, dessie och emma.
Det var jättehalt på vägaran, eller asså
hon halka inget men det såg halt ut ;)
Blir tyvär inga bilder nu för glömde min
kamera i Cornis pappas bil :)

Ska äta nu, så bye bye <33


Hello!

God morgon eller kanske god dag ;)
Vaknade vid 11, jätteskönt att sova ut lite :P
Har nyss ätit frukost men nu ligger vi i sängen och
kollar på Fångarna på Fortet ;)
Det är jättefint väder och typ 2+ ute, fatta
vad skönt, synd bara att man typ vet att det
kommer att bli kallt och snöa mer. Det har lixom smält
lite snö på våran altan :)

Här kommer det lite bilder från igår ;)


 
















 
 Puss <33


Löshoppning!

Asså gud vad jag är trött! Har nyss ätit middag :P Haha, lite sent men men. Vi kom hem från stallet vid halv 11 ungefär, juste, VI = Me and Cornis, haha ja, så ni vet lixom :P

Det tog typ 4 timmar för oss att rida bucke och mocka 4 boxar, snacka om att vi var lite sega kan man ju säga men aja, vi kom ju hem i alla fall ;)
Men idag så löshoppades Elsa och hon var jätteduktig! :) Var verkligen kul att se hur hon hoppade från marken! Imorrn ska jag rida ut tror jag, haha så ni vet lixom. Men nu är jag trött så orkar inte blogga nått mer idag :P

Datan har lite damp så det går inte att lägga upp några bilder från idag men ni får en film i alla fall :P


Mina brorsor :)

Har ju inte skrivit så mkt om mina brorsor här i bloggen så tänkte göra det nu :P



Det här är Hampus, min äldste storebror.
Han är snart 20 år, asså född 1991. Han är väldigt
snäll när man inte irriterar han, då är han ganska så sur ibland
kan man ju säga ;) hehe, men som storebrossor e fast kanske
snällare ;)




Det här är Linus som är snart 18 år, alltså
född 1993. Han är lite mer arg på mig hela
tiden än vad Hampus är kan man ju säga. Han tkr att jag
inte får kaxa mot han för att jag är mindre.
Ibland fattar jag att han blir sur på mig

t.ex. igår morse när han hade lagt sig vid 4
på morgonen så kmr jag in rusade
och skriker vid 10 på morgonen att han
har tagit min kamera. När jag hade väckt honom och
sprungit livrädd upp till pappa för att inte dö och
bett han att gå ner och säga åt Linus så ser
jag att min kamera låg på min stol, haha
då kan vi snacka om arg storebrorsa!


Jag vet att jag ofta irriterar er och att ni har lust att döda mig ibland men
jag vet att ni älskar mig och att ni alltid kmr att finnas där för mig
Jag älskar er! ♥


Kan kuddar flyga?

Äntligen så är jag påväg att bli frisk, hade bara 37,1! Eller äntligen och äntligen, har ju inte vart sjuk så länge men ändå :P

Vaknade idag vid halv 9 och såg att min andra kudde stod upp på golvet. Asså den låg inte där utan stod lixom upp, sjukt konstigt. Den kudden låg lixom bakom mig vid väggen och sen ligger den mitt på golvte. HAHA, skit skumt :P

Aja, strunta i cp kudden nu :P
Men idag ska Elsa få vara med på löshoppningen :) Ska bli jättekul eftersom jag aldrig gjort det på henne och har lixom aldrig sett henne hoppa från marken :) Men igår så gjorde vi hemgjord pizza, haha. Dom blev väl fina, hehe men vi kanske skulle ha kryddat degen lite, smakade inte så mkt men det var roligt att göra i alla fall ;)
 
Kom på en sak oxå :P Brukar ni typ drömma endel drömmar som det lixom händer saker i som gör ont i verkligheten. Haha, ganska konstigt faktiskt ;)

Kollade på 1 och en halv film igår. En som hette stay cool (tror jag), ganska jobbig film :P och kick-ass, såg bara halva för det var mamma och pappas film men den var bra! Den kan jag verkligen rekomendera :P

Har inte så mkt mera att skriva sen men det kmr mer inlägg senare :)


haha, cp kudden



mums!

puss <33


Kollar på...

Kollar på Let´s Dance nu, har vart inne på datorn så har inte sett så jättemycket men nu ska jag bara slappa och ta det lugnt ;)

Nu har jag lagt in många inlägg idag, hehe tkr jag i alla fall så nu blire inge mer idag :p




en liten gullig bild på mig och dea i somras <3

Puss <33

Hackamore?

Jaa, det är några som har undrat vrf jag rider med hackamore så tänkte ta upp det :P

När vi var hos tandläkarn med Elsa så tog dom ju bort 2 vargtänder och då fick jag inte rida med bett på 10 dagar så då red jag med hackamore. Sen så tyckte jag att hon gick bra på det och det kan nog vara skönt för Elsa att inte alltid ha ett bett i munnen.
Rider med det då och då men ska försöka att rida med det 2 ggr i veckan då jag pratade med en tandläkare och hon sa att det är bra att variera bett eller inte ha bett i huvud taget då det inte blir samma tryck i munnen på hästen hela tiden. Jag sa att jag hade ett hackamore som jag rider på då och då och hon tyckte att jag skulle ha de så... :P
Hoppas ni fattar vad jag menar ;)

Hoppträning för Cathrine med hackamore:


Älskar dig så sjukt mkt!

Heeej allihopa! :)
Jag är lite små ledsed, eller asså inte ledsen men lixom lite besviken kan man säga. Trodde att jag var påväga att bli frisk och att jag kanske kunde göra nåt med nån idag men har inte blivigt bättre nånting. Är till och med sämre imorse än igår kväll :(

Red ut i det mysiga och rätt så fina vädret med Cornis :) Det gick jättebra! Det var så himla mysigt och det väckte massor med gamla minnen och känslor! Elsa var som vanligt pigg. Asså när hon gick först så var hon inte så pigg coh tittig men när Corn skulle gå först blev hon taggad och ville typ verkligen gå först, haha :) Älskar verkligen när hon har så mkt energi i kroppen som vill ut! Hennes galopp blir lixom som om hon hoppar upp, asså kan inte riktigt förklara mend et var i alla fall jättekul! Pratade hela tiden och om gamla minnen, hehe ;)

Nu ska jag gå till min "sjuksäng" och kolla på nån film och äta massor av gott!

Lite bilder från igår :)










Vad tkr ni om det här fina täcket? Fick det i julklapp men hade inte hunnit
få det innan julafton så fick det i veckan! :) Tkr i alla fall att det är jättefint
på snuffisen!

Puss <33


Snart frisk?

Håller på att bli frisk men är fortfarande lite förskyld :(
Har ni tänkt på att oftast nät man nyser så gör man det 2 ggr i rad :P haha, något jag tänkt på när jag har nyst hela tiden. Är så himla irriterande oxå när man känner att nysen är påväg ut men den kmr aldrig, haha så himla irriterande.

Ska rida ut idag tror jag :P

Elsan med sin tårta, tyckte att den var jätte god<3
Den första bilden jag la in här i bloggen fast man ser inte så mkt :/


Den första bilden som man ser ordentligt ;)

Ni får lite bilder från igår sen! ;) puss <33
Haha, ett ganska ointressant inlägg ;)


Varför jag

Det här är verkligen inte kul! Min näsa rinner hela tiden, mina ögon rinner hela tiden, nyser hela tiden och har skit ont i kroppen och huvet. Kul att bli sjuk dom sista dagarna på lovet :( Vi ska åka och kolla på gården idag igen, tänker inte strunta i det bara för att jag e sjuk, får ta massor av alvedon, hehe :P
Men har inte så mkt att skriva om aja,

 
Från hoppcliniken med Sylve :)

Se you later! puss <33


Vrf ska det vara så svårt att komma på rubriker?

Gu vad jag är trött! Ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på Kompisar på nätet. Hittade den igår på datan, jättebra faktiskt! :) Mamma väckte mig idag vid 7 för att vi skulle ju till Stav och sko Els, jättejobbigt men vad gör man inte ;) Det var i alla fall jätte hemskt eller vad man nu säger för när vi precis hade lastat henne för att åka så kom Isabelle (som hade utsläppet) och sa att det låt ett rådjur/hjort borta vid banan. Den kunde knappt gå, asså frambenen var typ av, så den kunde gå typ 10 meter men sen så bara fall den ihop och den andades jättefor! Så pappa ringde Harry som äger hela Forsen och han skickade dit sin granne som skulle sjuta den! Men stackarn, den kollade verkligen på oss och typ sa: döda mig! Men aja, nu är den i alla fall borta.

Idag ska elsa få vila så mamma och pappa åker dit sen och går med henne ;)


rådjuret :P

Här kmr bilderna från igår :)






Puss <33

Kallt :S

Asså gud vad jag fryser! Sitter här med massa filtar, eller 1 men det lät bättre, hehe och försöker lägga upp massa bilder på facebook men det är typ helt cp ;) Men mitt rum är skitkallt men en ventilation som man kan stänga men då kan jag inte sova, haha, måste typ ha iskallt för att kunna sova ;) Men men
Träningen idag gick jättebra :) Fick jobba ganska mkt idag innan hon blev mjuk men sen blev hon verkligen jättefin :) Var väldigt stark i höger men men. Jobbade mkt på att hon skulle lyssna men mäst på att få henne lösgjord :) Tyvär så är sladden som man överför bilder med borta så det blir inga nu men ska leta mkt nu så ni får dom ikväll eller imorrn (för hoppningsvis)
Imorrn ska vi till Stav och sko Els så då blir det upp tidigt :P


Åre

Puss <33


Stallet nästa :)

Hej hej! :)
Sitter här med Dessie som har sovit här ;)
Ska snart åka till stallet, väntar bara på att mamma ska komma hem :P Ska träna idag för Isabelle :) Ska kolla med Saida sen om jag kan hoppträna för henne i helgen, hehe ;) Men har inte så mkt att skriva om men bloggar mer sen efter träningen, ska kolla om mamma eller pappa kan fota lite oxå ;)



Puss <333

Kolla video när jag typ var 10 och sjunger, kolla hela eller bara slutet ;)


HAHA! Asså det är slutet som är det roliga ;)

Hemma nu från Åre!

Äntligen hemma! Kom hem halv 8 så det tog 10 timmar, asså sjukt jobbigt! Men men, det kändes inte som om det tog så lång tid men det är typ 60 mil tror jag att det e, hehe, jag som brukar tycka att 10 mil till landet är jobbigt ;) Men vi har haft det jättekul! :D Den ända gången det var tråkigt var på kvällarna, viste lixom inte alls vad vi skulle göra men igår kväll hade vi det kuligt! Då spelade vi med andra ord typ i några timmar, hehe, jag och Cornis ägde ju! :) Vi har badat, fått massage, dansat och busat ;)
Hehe, sen åkte vi eller i alla fall, jag och Cornis, skidor, dom andra orkade inte :P
Haha, vi var ju lätt roligast i backarna! Vi åkte en röd skogsbacke, eller vi åkte inte i rätt spår men vi åkte i alla fall i skogen som var röd brant, och vi ramlade hela tiden, HAHA!!
Det roligaste var när vi åkte i den dära skogasbacken, jag ramlade och sen kom Cornsi och åkte in i ett träd, haha, sen när hon skulle åka därifrån så åkte jag över henne så då ramlade hon ;) Hehe, och då försvann staven, asså helt sjukt, den ba var borta och sen när vi höll på att leta så kollade jag på klockan och då var den 14:40 och liftarna stängde 15:00 så då ringde vi pappa och frågade vad vi skulle göra för vi hade lixom hyrt stavarna men då sa han att vi skulle dra så att vi han med liftarna. Sen så fick vi inte påCornis skidor så då kom vi därifrån tion i 15 och då åkte vi ner i liftspåret för att inte åka i skogen och ramla hela tiden men sen när vi väl kom ner så var det försent för att vi var tvungna att ta 3 liftar för att komma hem igen och dom hade stängt, så vi fick staka oss till en lift, åka ner till Björnen, en annan by på andra siden av berget och sen ta en taxi hem, haha men det var jätte läskigt när vi kom ner och fattade att vi skulle döö, men annars så var det superkul! HAHA!!













Puss <33


Sitter i bilen

BLOGGAR FRÅN PAPPAS I-PHONE FÖR FÖRSTA GÅNGEN. SITTER I BILEN PÅ VÄG HEM FRÅN ÅRE. HAR CA 20 MIL KVAR:) HAR BARA KUNNAT SOVA I 1 TIMME SÅ GANSKA JOBBIGT ATT INTE KUNNA SOVA MEN DET HAR GÅTT GANSKA FORT ÄNDÅ ;) HAR KOLLAT PÅ FILM OCH KÖRT LAND OCH STAD LEKEN. JUST NU SITTER VI I EN KÖ SÅ DET ÄR JU LITE SURT MEN MEN :P ÅKTE VID HALV 10 I MORSE OCH KMR KOMMA HEM HALV 7 SÅ DET TAR JU LITE TID :P SKA FÖRSÖKA ORKA BLOGGA MERA IKVÄLL ANNARS GÖR JAG DET IMORRN

RSS 2.0