Shoppat...

Hejsan svejsan! :) Idag så har vi varit på Armémuseumet i stan. Det var roligt! Ibörjan så var det skit tråkigt för då så var man tvungen att läsa på alla plank om vrf allt stod där men sen så kom vi ju på att om man läser så blir det ju mera intressant och sen så lär vi oss mera ju. Våran SO lärare Eva asså det var i So ämnet som vi åkte dit i berättade om allt i stället så det var jätte roligt! :)
Idag så var jag och köpte en vit polo tröja från The horse, ridstrumper och vita ridbuyxor från Häst biten, ska tävla på Hopp clearonden den 1 maj asså på lördag och sen så ska jag kanske, om jag kommer med tävla den 9 maj i dressyr så handlade lite. Handlade också ett kort rosa spö, lamm ludd för att hon ska bli glansig, tunnare ridvantar, sporrar och jätte sygga, asså då menar jag verkligen snygga benskydd, till dressyr allt det från The Horse. Idag så ska jag träna för Isabelle klockan 19, då ska Elsa få ha på sig sina nya benskydd :) Nu så ska jag äte potatisbullar sen så ska jag åka till stallet :) 
 
Hittade inga bilder på sakerna jag köpte men jag lägger in dom nån dan, sorry för inga bilder!

Kram Idis <3

Fredag! :)

Hejsan svejsan! :) Kollar på My super sweet 16 och äter en liten glass båt:)
Det är värsta konstiga vädret ute, ibland så är det skinande sol och sen helt plötsligt så blir det liksom regn och blåst men det brukar väl vara lite konstigt väder i april :P Skolan i dag var rätt så skön. Det gick fort i skolan och som den hära veckan också har gjort. Det har värkligt gått jätte fort. Helt plötsligt så var det liksom fredag, fast det är ju bara skönt att det går fort i veckorna fast det ska gå långsamt i helgen. Har vart i stallet och gått med Elsa men jag ska dit sen igen och gå med henne igen och rida shadow. I måndags så kom Elsas boxskyllt som vi beställt. Den är jättefin :) Lägger in lite bilder när det var fint väder :)


Stona fick gå utan täcke igår eftersom det var så fint väder, sköt för lilla Elsa :) <3






Elsa ser bara ut som en liten svart prick :P


Snygg va? :)

Kram Ida<3


Pizza!

Har nyss kommit hem från stallet. Det var Farmor som var i stallet i dag men jag var tvungen att åka dit för hon ska gå 2 gånger om dan så jag åkte dit och gick med henne lite, sen så tkr jag ju att det är kul också:) Det var mysigt att gå med älsklingen i dag, vi gick i cirka 20 minuter. Nu så ska jag äta lite pizza som min brorsa har köpt till mig! :)


Lovisa ritade halva siden, sjukt likt! :P


Amada ritade den hära halva sidan, sjukt lik med :P







Elsas snälla öga<3




Kram Ida♥

Förlåt!!!!!!

Har inte bloggat på as länge, ska bättra mig men har inte orkat för att det inte gick att ladda över bilder på datan så har inte velat då men jag ska värkligen bättra mig, lovar!
Idag så var i alla fall Isabelles veterinär i stallet och kollade hästarna och Elsa. Hon var lite halt i hovlederna i båda fram men det var inget allvarligt. Han behandlade och sen så ska hon ta det lite lugnt i en vecka och sen så kan jag rida som vanligt igen, tur att hon inte behöver ta det lugnt så länge i alla fall. Ska gå i 20 minuter i dag me henne i alla fall. Ska bara säga att jag hade ett jätte bra lov. Skit skönt att snön börjat smälta! :) Hinner inte skriva mer för jag måste verkligen plugga men i morrn så ska jag skriva mer men här så får ni några bilder:P


Elsa och Tesla i hagen, skit sööta <33


Cornis lilla haka :P












Sadi och lordi


Min nya flecee. Skit skön och skit snygg! :)

Kram Ida<3


Spyr snart!!!!

Ska bara säga att jag spyr av godis snart. Asså klarar inte av en ändå godis till, då spyr jag! Jag, mamma och pappa åt på Lorina. Jag åt pizza. Det var jättegott bara att jag hade ätit massa godis innan vi åkte dit så årkade knappt pizzan. Idag så testade vi att släppa ihop Blackie. Det gick väl helt okej i början men sen så började Elsa brunsta och Elsa och Blackie började att sparka och så, hon blev lite varm där men inte svullen. Får se hur det är i morrn men jag tror inte att det kmr att vara nån fara för det var inte så vramt nu ikväll. Blackie ska typ inte gå med stona längre. Det gick ganska bra att rida ut, var lite spännd men blev lugnare sen. Kom igenom lite med sin högerbog:) Har inte så mkt att skriva om, ibland så har jag jätte mkt att skriva om och ibland typ inget. Ska bara säga att typ alla hästar låg ner i dag, Bucke, Winnie och Glenn. Gulliga.


Idag så var det jätte varmt ute, skit skönt!:)





Kram Ida<3

Godis!

Tjeenixen. Nu har jag fått mitt goda påskägg. Kmr typ att gå upp 1 kg i veckan fast det gör ingenting, jag måste ju gå upp, hehe:P Har inte så mkt att skriva om men i dag så ska jag skritta ut tror jag. Ska åka till stallet snart. Elsa och Tesla är värsta bästisar nu:) Dom är jätte söta, åt typ från samma hög i hagen:) skit sööta!<3 


Vet inte riktigt vad det är men det såg coolt ut så va tvungen att ta kort på den. 











                                          <3333





Kram Ida<3

Påsklov!:)

Heeeeej!:) Äntligen så är det lov, inte för att det har gått långsamt till lovet fast det är ju ändå skit skönt. Ska nog bara vara hemma, eller hos Cornis, men jag ska inte åka ngn stanns i alla fall. Rätt skönt att bara vara hemme och ta det lugnt. Vad ska ni göra på lovet? I dag så var vi på laserdome men klassen. Det var skit kul! Asså man hade bara lust att spela i 2 timmar till, vi spelade i 40 minuter fast det var ändå skit kul:) Vi hade bara 2 lektioner i dag och sen så åkte vi in till stan och åt på donken, det var mummsigt:P Vi kom lite sent till där laserdomen var för att det var jätte mkt kö men vi fick i alla fall spela lika länge. Vi har så himla snäll lärare som gör såna hära saker med oss, asså det är jätte många lärare som typ inte gör ngt med klassen. Igentligen så ska vi göra något kul en gång i månaden men det blir aldrig så men jag fattar att det inte är så himla lätt att fixa allting varje månad.
Idag så var Elsa inne på kliniken för att skos och sen så kollade dom upp henne så att hon var fräsh. Hon var inte helt okeej men det var liksom mindre 0. Hon visade lite i vänster fram när dom longerade men inte när dom böjde så det var ju bra men hon ska ta lugnt i typ en vecka, jag ska skritta och trava bara. Men det var ju tur att det inte var ngt mer och dom behövde inte behandla häller. Skrittade ute med Cornis som ledde bucke. Red henne i låg form, ska göra det nu. Hon var jätte duktig och snäll:) Nu så ska jag äta lite toast:) Juste, idag så släppte vi ihop Elsa med Tesla och Fabiën och det gick jätte bra:)


Vårbild:P


typ 10 eller 11 pluss:D

Kram Ida<3

RSS 2.0