älskar dea

hej hej alla är med dea johan anton o eric o lite med emma. till lunch åt jag macka o ris och till middag hästmat puss älskar guden allha

Tävlings resultatet! :)

Tävlings resultaten från Tyresö LC och LB-debut.

LC 00:a
På framridningen var hon ganska pigg, i alla fall i traven. Fick till några ganska bra språng på framhoppningen med bra tempo. Underlaget på framridningen är verkligen piss, det är jätte dungt! På banan så var hon jätte seg och tvekade på varje hinder men sen på dom sista hindrerna så morade jag lite och då hoppade hon bättre. Är nöjd men jag vet att borde hon och jag kan bättre men det måste ju gå dåligt ibland men är glad att vi klarade det fast det sega tempot.

LB-debut utesl.
Det började med stress redan från början. Dom hade sagt att det skulle vara en halvtimmes paus mellan LC och LB men det var det inte så hade bara 5 minuter på mig att rida fram. Var jätte stressad och då blir jag bara irriterad och stressrider. På framhoppningen så var jag ofokuserad och hon vägrade på 2 hinder. Sen på banan så var hon jätte seg och på kombinationen så vägrade vi ut oss. Vägrade först på första hindret i kompinattionen men sen så satt jag mig tungt i sadeln och drev på och då så hoppade hon första men vägrade på det andra. Det var en ganska svår sväng och man tappade mkt fart i svängen. Hon tyckte inte att det var roligt så finns inte så kmt att göra ;)

Nu så träna kondis stenhårt och rida hårdare så att hon blir piggare :)


En bild på Elsa och Ebba :)

Puuussssssss! <3333333


Mamma och pappas jobb!!

Heeej! Är lite sjuk men mår bättre, imorse hade jag feber men är på mamma och pappas jobb så kan inte kolla men känner mig i alla fall bättre, ska gå till skolan imorrn i alla fall. skulle bara skriva det men nu så måste jag plugga, ska skriva om hur det gick på tävlingen men inte nu för måste verkligen läsan i min bok ;)
Juste, det har varit en equaterapeft hos Elsa idag och hon var lite spänd bak i ryggen, satt fast lite i bekenett och sen höger bog. Hon satt oxå fast mycket i nacken, vi skulle typ kolla hennes tänder och kolla om det kan ha med det och göra men Elsa fick nålar på sig lite överallt, lite massage och sen så knäckte hon henne lite överallt så nu så ska jag skritta henne i 3 dagar och sen jogga i 2 dagar så kan börja rida som vanligt på måndag igen ;)




Mamma och Els!

Tävla!

Ska dra till stallet snart och sen dra till tävlingen. LC och LB!
Wish me luck! :D <3333

1 år i dag älskling! ♥

Heeeej! :)
Kom på nu att jag och Elsa har 1 års dag idag. Pratde om det jätte mkt igår men glömde helt bort det idag. Åå, känns inte bra. Ska ge henne en tårta imorrn efter tävlingen i alla fall.
Det gick i alla fall jätte bra att rida. Red först ut lite och sen lite i ridhuset på Vendelsö. Hon var jättefin och travade jätte fint :) Red med Dessie. Badade Elsa och hon blev verkligen glänsande svart, förut så var hon mera grå. Är jätte taggad, fick värsta kicken helt plötsligt. Lisbeth Caroline ska följa med mig som häst skötare :D kulkul!


Startnr 6 - Ida von Zeipel - Excelsa - Hästnr  - Österhaninge RS


Startnr  -  -  - Hästnr  - Klickbara bilder från Mälarhöjden!
haha! Hatar min min! ;)

Puuss och kraam <333

en till ;)


LÅT!


Tidig morgon! ;)

Heeejsan svejsan! :) Är så sjukt trött!! Sov jätte dåligt inatt, vaknade typ vi 3 och kunde inte somna förs 5. Sen så vaknade mina kusiner nu vid halv 7 så var tvungen att sätta på teven och tända och sen så kunde jag inte somna om. Men då får man ju tid till att blogga :P Idag så ska jag åka till Centrum en snabbis när min lilla kusin dansar. Måste köta en sjal och en ögonskygga. Sen så ska jag åka till stallet nån gång och förbereda för imorrn. Packa, smörja och jag tror att jag måste bada henne. Har inte gjort det sen vi rakade henne och då kom ju allt smutts fram ;)

Här kmr en till lite film ;)


Tacos! :D

Heeej! :)
Är så hungrig aå att jag döör, ska äta tacos! :D Lite kort om dagen. Skolan avr bra, pluggade på ganska bra faktiskt. Sen efter skolan så hämtade mamma mig och så åkte vi och hämtade Linn och Isak på deras skola. Sen åkte jag, mamma och Linn till stallet medans pappa hämtade Isak vid modevillan. Joggade ut med Cornis och Fabiëne. Det gick jätte bra och ponnisarna var pigga och lite konstiga kanske, hehe nej men dom var väl söta, hihi ;) Sen så fick Linn skritta av henne lite och båda två var jätte duktiga. Ska äta snart men Isak och Linn ska bo här hela helgen :)


gullungar!




Från Mälarhöjden Världens bästa ponny! ♥

Pusss alla bloggläsare! <3


Excelsa <3

Heeeej! :)
det var verkligen jätte länge sen jag bloggade men har verkligen inte haft tid. Har haft sjukt mkt plugg. Har pluggat på nu i nästan 3 timmar så kunde ta en lite paus, jätte skönt. Ska försöka att blogga på helgerna men på vardagarna så får ni räkna med att jag inte kmr hinna blogga. Tränade i alla fall för Isabelle idag och det gick verkligen super bra! Hon var fin nästan från början och tog vänster tygeln jätte fort. Jag har verkligen lärt mig att  hålla i vänster och hon blir så hilma fin då. Vi gjorde lite skännkelvikningar, slutor och sen så kortade vi ihop henne ganska mkt. Tog det lite halv lugnt. Jag började med att komma till stallet med ganska dåligt humör och blev lätt sur på en gång me det släppte så fort jag började rida, så himla skönt, hatar att vara sur när jag rider!
Red ut med Nell och Malin igår, det var kuligt kuligt. Nell var tvungen att ride en annan väg sen för att blackie var stressad så jag och Malin red själva.  När vi kom mellan hagarna på väg till Forse så skulle vi gallopera så blev Elsa skit taggad och reste sig typ två gånger, haha busponni så vi travade lite och galloperade sen. Tror faktiskt att Els gillar Fighter. Det blev ett litet konditions pass. Det har gått jätte bra att rida i veckan! Ska bara berätta att på söndag så ska vi göra våran LB debut, jätte kul! :D


Lite suddig men från hoppträningen med Saida i Söndags




Inte bloggat på länge...

Heeej :)
Sry attt jag inte har bloggat man har inte haft tid. Ska sova nu men ska försöka hinna blogga imorrn. Ni får i alla fall en film från när jag hopptränade för Saida i söndags ;)
hon tyckte verkligen att det var jätte kul! :D

I love you baby! ♥

Det har hänt så jäkla mkt med tiden jag har haft dig älskling!

Innan jag fick dig var jag jätte rädd av mig. Jag vågade knappt hoppa, var rädd att jag skulle ramla av så fort en häst hoppa till. Du har gett mig bättre självförtroände och du har tagit bort min rädsla. Jag kunde verkligen inte rida när jag fick dig. Men du lärde mig! Nu kan du springa så fort du vill och kicka och jag bara skrattar, vi kan hoppa banor och höga höjder utan att jag behöver vara rädd och osäker med hjälp av dig!
Det jag vill säga är att jag älskar dig baby! Du kmr alltid att vara min lilla rosa tjej.


                                           ♥     ♥     ♥    

Regn,reng, reng och regn

Heeejsan svejsan! :)
Kom hem från stallet för att litet teg sen, tog in elsa och tesla och mockade. Det regnade så himla mkt, asså gud, det var lite översvämning på ett ställe i stallet, hehe :P
Igår så var jag hos Julia men tjejorna. Vi hade sjukt roligt! Vi kollade på fredag den 13 och någon annan film, vet inte vad den hette men det var en komedi i alla fall. Sen så körde vi lite sms rolett och typ snurra flaskan, om man fick flaskan på sig 3 gånger så skulle man dricka ur äckelfaskan. Och undra vem som fick dricka ur den 2 ggr, jo jag såklart. Så jäkla äckligt! Vi körde lite catwolk oxå såklart :)
Ska rida ut sen, tror med Dessie men får se. Ska sova hos Cornis ikväll och hon vill nog inte vänta på att jag ska rida men jag får se, kanske rider i ridhuset ;)

Haha! Hittade några bilder när jag och min kusin hade lite kul i biorummet ;)








Älskar er tjejer! <3

Mina Tränare

Dom jag tränar för är:




Isabelle Sparring tränar jag regelbundet 1 gång i veckan, ibland mer i dressyr.


bild på saida =)

 Saida Sjöström, Saida tränar jag i både hoppning och dressyr.






Sara Sundström tränar jag för i Hoppning,  oftast 1 gång i veckan.

 


Plugg!!

Tjenixen! :)
Har skrivigt klar min berättelsen i SO på datan, skrivgt in filmerecensionen på datan och lagt in engelska gloserna på glosboken på typ 50 minuter *stolt*. Har tagit en paus nu men ska göra klart matte läxan snart, mamma måste bara hjlpa mig och hon läser tidningen nu så för väl vänta tills hon blir klar. Igår så klippte Isabelle Elsan och jag klippte magen själv, blev ganska bra faktiskt, lite ränder kansek men dom tog Isabelle bort :) Red ut med Cornis i går i mörkret och det gick så j*vla bra! :D När jag kortade upp tyglarna och pillade lite så gick hon iform på en gång och började jobba med bakbenen. Hon var inte alls stark i höger :D Hon var jätte pigg och tyckte att det var jätte roligt att få gallopera! Hon kunde gallopera minska gallopen jätte mkt utan att hon "dog". Hon är så duktig min lilla rosa tjej. Idag så ska vi köra lite markarbete för Saida :)


Haha! igår ni vi raka henne. Hon stog och sov sen ;)


bilderna på equipe kmr aldrig men vi köpte den hära på tävlingen ;)

Puss ♥

you are my heaven <333

Ska bara säga att det gick jätte bra att träna idag! :D
Världens bästa lilla gullunge! Juste, jag kunde faktiskt linda hennes ben jätte fint aldeles själv, dock åt fel håll fast skisamma ;)

Puussss <3333

Rid sugen!!!

Heeejsan! :)
Gud vad mörkt och trist det är ute! Är ändå jätte sugen på att åka till stallet och rida. Ska träna för Isabelle idag 20:30 så det är ganska långt tills det men kanske åker dit ganska långt innan. Ska testa att linda idag, måste ju lära mig nån gång. Ska bara berätta att vi hade en jätte dum vikarie. Vi skulle ha Engelska glosor och dom tar vi alltid från Svenska till Engelska, Ammi har till och med sakt det och sen så gör han helt tvärtom, blir så jäkla irriterad. Såklart ska man kunna det från både och men ändå, vi är ju inställda på att det ska vara från Svenska, ushh! Ska ha han imorrn med. Sen så på So:n så skulle vi kanske ha haft vanligt läxförhör men vi hade typ så att vi ska skriva allt vi vet om Grekland i förr i tiden och sen om det var bra så slapp man göra G frågorna på provet utan bara fokusera sig på VG.Hoppas att jag klarade det! Ska plugga lite nu och kolla runt lite, får se om det kmr ett inlägg ikväll :)

Här kmr massor av bilder från igår :)












Tesla, deas ponny och Elsas bästis! :)




om ni undrar vad jag gör med händerna så kliar jag henne ;)



Puss alla sötnosar <333


Sova nu!!

Heeej! :)
Blir ett jättesnabbt inlägg nu.
Skolan var bra idag, efter skolan gick jag och Dessie hem till henne och hämtade hennes kläder och åt mellis. Sen så tog vi min lilla trasiga cyckel som har punka och försökte cyckla till Grindstugan och det var ju inte så jätte lätt. Dessie skjutsade mig och eftersom att det är punka där bak så blir det ju jättesvårt att cyckla och jag bara sitter där bak och roppar  kom igen då, det går ju skit sakta, så jobbigt kan det väl inte vara, haha stackara Dessie. Som tur var så fick jag ta med cycklen på bussen så vi tog 824 och åkte buss resten av vägen, hihi. Sen när vi kom hem till mig så gjorde vi lite läxor och åt middag och kollade på våran mattant på en film (barbacka) hihi :P
Sen nån gång så åkte vi till stallet och skrittade ut. Det var mysigt fast det var jätte dimmgt. Men det gick bra och Elsa var jätte duktig! Nu så fick jag värsta paniken för vi ska typ ha läxförhör imorrn på det som står på några sidor i våran Historie bok och jag glömde den såklart i skolan så jag och Amanda så åka dit tidigare imoorn och jobba med den innnan skolan börjar, hehe tur att jag inte var ensam! :P


Gullunge! Hon har verkligen blivigt duktig på att stå läs i gången.
Nu så kna hon till och men stå lös i grimma och går typ ingenstanns utan till godislådan
i ryktlådan, hehe :P




haha <33333



Puss <333

Tråkig dag!

Hur kan en piggilin som jag nyss tagit ut ur frysen ryka? Haha!
Dagen har i alla fall varit jätteseg och tåkig, jag har läst lite mera, pluggat på Engelska glosorna och jag och mamma har bakat muffins :)
Åkte till stallet efter vi hade ätit middag och red lite på banan och i ridhuset. Hon var ganska stel och tittïg på banan så gick in en liten stund och hon tog vänster tygeln ganska fort, sen så gick det bra förutom att på banan så blev hon skit pigg och bara drog hela tiden men galloperade av henne lite runt hoppvolten och hon tyckte att det vrar jätte roligt. Hon är så gullig min lilla bebis<3



En bild från idag


Mums! :)

God natt sweetis <3


Vad ska jag göra idag?

Heeejsan svejsan! :)
Vaknade klockan 9 och satt mig vid datan. Har läst lite i När jag hör din röst (Twiligt). Ska ha läst ut den och gjort en bokrecension den 24/9 så måste läsa mkt nu men har läst typ 20 sidor men måste läsa mkt mera sen, tur att den är ganska bra annars så skulle jag aldrig orka ;)
Ska åka till stallet efter insläppet och rida ut Elsa lite lugnt. Ska nog läsa lite mera nu, får se vad jag hittar på idag
Bilderna på Equipe kommer aldrig upp, har redan sett alla men kmr inte ihåg, vill ju lägga upp bilder här på bloggen ju :P

Haha! En ganska cool bild som Cornis tog ;)





Puss

Andra filmen!



Det gick inte att ladda upp dom samtidigt ;)

Mölarhöjden LD-LC :D ♥

Heeeeeeeej! : )

Tävling idag på Mälarhöjden ju och det gick jätte bra och är sjukt nöjd! :D

LD 0-0
Hoppade jätte bra och är faktiskt nöjd med tempot! Var så himla snäll och hoppade allt, tvekade bara en gång men vadå, hon hoppar ju :)
Hon var så himla duktig! 5:a och placerad :D

LC 0-0
Världens bästa ponny :D Hade det stressigt på framridningen, vi trodde att jag skulle starta om 15 minuter och vi hade nyss sadlat så skrittade nästan inte fram någonting och sen så gick jag direkt in på framhoppningen och red fram där. Men sen så hade jag ganska mkt tid kvar sa mamma sen så då kunde vi ta det lugnt igen men gud vad stressad jag var, hehe, stackars ponny :P
Hon känndes jätte seg emn sen när jag kom in på banan så piggnade hon till lite och hon tyckte att det var jätte roligt och var jätte duktigt. Hon tvekade inte en ända gång och hoppade jätte fint! :D
5:a där med och placering! Vi kom en sekund från 1:an och 1 hundradel från fyran, haha ;)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men är så himla nöjd. Min ponny är verkligen bäst! :D
Tack Cornis för att du stod ut med mig när jag är stressad och tar så fina kort! :) Det var skitkul när du var med :D <3
Det kmr att komma mera bilder sen när jag tävlar men det var Equipe som tog dom så måste hämta hem dom först ;)



















Tävling imorrn! :D

Heeeeeeeejsan svejsan! :)
Cornis är hemma hos mig och vi gör inge speciellt, har nyss ätit :P Hon ska följa med mig på tävlingen imorrn :D
Red ut runt Högdalen med Dessie. I början så var hon jättestel och stark, tog bara tag i bettet och drog men hon mjuknade jättefort och tog vänster tygeln jättefint, red lite på jordvolten, där var hon jättefin verkligen, jag och Dessie bytte hästar i typ 5 minuter. Det var jätteroligt att rida Tesla, lite lättare men gud vilken trav. Asså håll på att skumpa av, jag skumpade så himla mkt, haha :P jag fattar inte hur Dessie kan, hehe emn en jättefin liten ponny. Aja, nu så ska vi göra någon roligt som att putsa mina stövlar, hihi ;)


Finaste som finns! <3


Haha Cornis, roligast som finns :D

Puss och kram I <3



Stallet nu, rida och fixa för imorrn :)

Heeeej! :)
Kom nyss hem från skolan men ska till stallet snart. Skolan har varit jätte skön idag, bara NO som var den jobbiga lektionen. Mamma och pappa har varit och skott Elsan på Stav så dom kmr och hämtar mig om ungefär en halvtimme på vägen tillbaka till stallet. Blir ett snabbt inlägg nu men kmr säkert ett till ikväll. Jag ska ju tävla i morrn på Mälarhöjden så ska fixa allt i stallet och rida Elsan ut och lite på banan med Dessie :) Hon ska oxå tävla där imorrn :D
Aja, hoppas jag hinner blogga ikväll, ska bara säga jag älskar helger, hehe så att ni vet ;)


Hehe, från igår. Tjejen måste rakas nu, är jätte låghårig! ;)

Puss och kram I♥


Hoppträning idag! Gick super! ♥

Heeeejsan!♥
Kom nyss hem från stallet med hoppträning för Saida på Vendelsö.
Det gick så sjukt bra!  Började med att köra "klockan", en övning där man rider med fyra bommar som ligger i en klocka på 12, 3,6 och 9. när dom låg på marken så var det inte svårt. Hon var jätte duktig och slogb aldrig i. Sen så la hon upp dom på små sockerbitar, då var det myk svårare, man måste verkligen vara med och ha blicken på nästa hinder hela tiden annars så slog hon i, jätte svårt faktiskt, om man tappa blicken en sekund så gick allt fel.
Det avr jätte kul och det tyckte nog Elsa oxå, hon blev jätte pigg och glad. Börjad hoppa lite enstaka hinder sen. Hopade först fram på 80. Sen så gjorde vi det till en liten bana, ni får skiss sen. Sen så höjde hon till 90 och sen till 1 meter. Har som högst hoppat 90. Sen så höjde hon till 1.10. Det var så sjukt roligt. Elas blev jätte pigg och jag tänkte lixom, är det hära verkligen min häst men det var jätte roliogt. Sen höjde till 1.15. Då så började jag tveka eller asså hon bara sprang och då så gick det inte och jag blev lite stressad. Men då så sänkte Saida till 1.10 igen och då så satt jag mig ner och samlade gallopen lite och sen så släppte lite mera mot hindret och då så gick det och hoppade det typ 3 gånger men sen så när jag var klar så sa Saida att hon sänkte aldrig utan hon sa det bara för att jag inte skulle tänka på det och tveka så vi hade igentligen hoppat 1.15!  Asså är så himla stållt över min lilla ponny. Hon tyckte verkligen att det var roligt och blev jätte pigg och glad. I morrn så ska jag bara jogga ut lite lugnt. Sen på Torsadag så får hon vila. Tack Saida! Du är bara bäst!!


                                                    Du ställer alltid upp älskling!♥


Det finaste jag vet ♥


Det hära var banan :)

Puss och kram I ♥

Remember me!

Heeeej!
Har nyss sett klar filmen jag hyrde ( Remember Me)
Asså den var så himla sorlig, jag kunde inte sluta gråta. Den var helt okej men ni måste ändå bara så den. Om ni inte dör om ni skulle gråta för då skulle ni nog dö men annars så borde alla se den.
Aja, har jätte tråkigt som vanligt när man är sjuk. Nån som akn komma med förslag om vad man kan göra?


Lite bilder :)


Sara och Elsa på provridningen


En gammal bild på mig och Elsa


Jag och Lisa och Stina med ett av mina kusiners gamla får eller bagge, skit samma ;)


Jag och Lisa och Stina. Vi åkte ut på den hära och lämnde kräftburar :P


Mamma och pappas jobb!!

Heeej!
Är hemma från skolan idag igen, asså kan jag inte bli frisk nån gång, hoppas att jag kan gå imorrn, mår lite bättre idag men mår dåligare nu när jag rört på mig. Fårse om jag kanske kan träna idag, hoppas det men om jag inte har ngn feber när jag åker till stallet så kan jag kanske hoppa men vi kmr nog mest köra lite markarbete ;)

Är på mamma och pappas jobb så kmr att lägga in några gamla bilder och så. 


Jag om Miramis. En liten B-ponny som jag hade när jag var på ridläger
första gången :P


Jag och Pascall, en B-ponny på ridskolan för cirka 1 och ett halft år sen.

Ni får mera bilder sen


Elsas ägare

Alla elsas ägare :

Johanna Sällberg uppfödare

Line hellström och Elsa :)


Charlotta Berg och Elsa :)


Ebba Mickelsson och Elsa :)


Jag och Elsa :) <33



Tråkigt!!!!

Heej!
Jag har verkligen sjukt tråkigt, hoppas att jag kan och får gå till skolan imorrn, fick inte för mamma idag.
Tänkte göra en veckoplanering så här kmr den:

Måndag: saida skrittar och travar ut Elsa lugnt

Tisdag: Hoppträna för Saida ( om jag årkar annars så kanske hon/jag kan rida lite markarbete istället)

Onsdag: Jogga ut

Torsdag: Rida ut

Fredag: Rida ut och banan

Lördag: Hopptävling Mälarhöjden LD och LC

Söndag: Jogga ut

Får se om jag följer den ;)



En bild på Elsa coh Ebba :)








Sjuk.... :(

Heeejsan!

Är så himmla sjuk! Det snurrar i hela huvudet, skit förkyld och har feber, inte kul!
Har läst lite och tränat på Engelska glosorna, ska kolla om jag orkar/kan jobba matte, stavade fel hela tiden när jag skulle lägga in Engelska glosorna på glosboken (även dom svenska).
Får se om det blir någon mer bloggning

Här får ni filmen från igår i alla fall. Som sagt, hon orkade typ inge och det kmr ni nog att se på filmen :P




Saida filmar inte så jätte bra som ni märker, haha! ;)

Clearound idag på ridskolan ;)

Heeej! :)

Det har hänt massor sen jag blogga sisst :)
I fredagen så var det kräftskiva i stallet, det var jätte kul :D
Det jobbiga var bara att jag var och är sjuk men struntade i det, jag tänker inte ha tråkigt6 bara för att jag är sjuk :P Vi körde 5 kamp, vi lite äldre barn gjorde en spökrunda i skogen till dom mindre, hihi. Sen så hade vi lite tomatkrig och åkte i sopptunnan. Haha! ;)

I går så tränade jag för Isabelle, det gick inte så bra i början men efter att vi gjorde lite skänkelvikningar längst långsidan och slutor så släppte hon och blev mjuk och fin. Fick jätte fina bakben. Vi har bestämmt att jag inte ska rida fram själv utan bara skritta för annars så börjar jag med att tycka att det kmr att gå jätte dåligt om hon är stark i början. Jag har så jäkla höga krav på mig själv, men får verkligen inte ha det! 
Sen så red jag pinokkio lite åt Cornis medans hon  fixade Febiene och sen så red jag Fabiene, det gick faktiskt jättte bra. Sen sov jag hos Cornis, vi hade roligt poligt, orkar bara inte göra så mkt när jag är sjuk :P
Idag så var det dressyrclarond på ridskolan, är inte så jättenöjd, är jätte nöjd med lillen men inte med mig själv men det kan ju inte gå bra jämt. Vi hade räknat med att rida fram i ungefär en timme och sen gå in på banan och rida i 5 minuter men dom var försenade och väldigt sega så fick rida fram i 2 och en halv timme, stackars ponni! Dessie var oxå med, hon startade precis efter mig men jag fick 58,62 procent, så fick en rosett i alla fall. Hon orkade inte bära upp sig utan gick inte stadigt i form och hade inge steg alls, rokade typ inget.


En bild när jag joggade av Elsa efter Isabelle träning i Torsdags

Filmen från idag får ni om ett tag eller imorrn!

Puss och kram I <3333

Stallet nu! :)

Heej! :)

Blir ett snabbt inlägg nu innan jag ska åka till stallet. Dagen har varit jätte skön pluss att vi hade skolfoto, usssh, gillar det verkligen inte :P Vill korten ska komma nu på en gång!
Aja, ska till stallet nu och träna för Isabelle, får se hur det går ;)'


Dagens outfitt :)

Puss Ida <3

RSS 2.0