Elsa bilder

Har fått bilder från Charlotta Berg :) Elsas 3:e ägare om man räknar med Uppfödaren ;) Men bilderna blir skitsmå utan några

























Känner ni igen henne? Var hon finare då än nu? :)


Åre imorrn! :)

Hello sweeties!
Har nyss ätit tacos! Asså det är så himla gott, hehe ;)
Imorrn så åker vi till Åre med bil, asså gud vad jobbigt, har aldrig åkt upp med bil, vi brukar alltid åka tåg eller flyg men det är väl kul att testa nått nytt ;) Cornispornis villivilli vornis ska följa med oxåå, haha, jag e så himla rolig! hehe, nej men till ridningen då :P Red på vendelsö med dessie och masa andra, hihi men det gick så jävla bra, asså kan inte förklara hur bra det känndes, hon är så himla duktig, trodde aldrig att hon skulle bli så här fin för var jätte tittig på vägen dit, kändes som det typ tog 30 minuter att gå dit, eller att gå in i ridhuset. När vi kom till ridskolan så skulle alla hästar och ponnysar tas in, och elsa blev skit rädd när ponnysarna skulle in, asså dom har dom lösa så springer dom in själv, asså kännde hur Elsas hjärta dunkade i 180, stackarn men aa, sen vet ni ju hur det gick :D Men lägger in lite konstig bilder :) Juste, glömde säga att dessie sov här inatt :)


Dessie och Cabaré


Dessie vig?


här sov vi :)


haha, cornis som gömmer sig för kameran ;)














Puss <33


Stallet :)

Heeej allihopa! :)
Ligger i stallet nu me Dessie, hehe som ni märker så har vi sovit här ;) Cornis åkte nyss, hade försovt sig till jobbet så hon fick skjuts av mamma som var här :) Hihi, men vi hade jättekul! hahah! men ska jogga ut nu innan jag åker hem :) Men nu ska vi äta frukost med smällt smör, hehe


saknar tävlingarna

Puss <3


Flytta till gården?

För att göra det klart för alla så har vi bara vart och tittat på gården och om vi skulle flytta så ska vi göra det i sommar, det är inte säkert att vi gör det men kanske ;) Så att alla vet så behöver inte alla fråga ;)


You are the best! ♥

Hallo! :)
Har laddat över lite bilder från systemkameran nu, med bilder frånm hoppträningen och Lord :)
Hoppträningen gick som sagt super! Asså har aldrig haft den känslan när jag hoppar, asså det gick så sjukt bra! Elsa tyckte verkligen att det var super kul och hon blev jättepigg, haha :P vi fick jobba på att lugna ner henne, inte ofta det händer ;) Men det var en liten övning som var så att det låg en travbom framför ett kryss och så var det ett galoppsprång till en oxer bakom. Man skulle lixom trava in på krysset och sen så skulle hon börja galoppera efter och hoppa oxern och det gick ju super! :D Hon stannade bara en gång men det var helt mitt fel för jag drev inte efter krysset och då kunde hon inte hoppa men hon gjorde verkligen allt för mig idag :) När jag inte gjorde rätt så hoppade hon ändå! Sen så följde jag med Saida till Elvskogen och borstade på Lord :) Men nu ska jag hoppa in i duschen, bloggar nog inge mer idag men man vet aldrig ;)










Haha, saida och Lord! :)

Puss <33


Saknar dig krok!!

Gud vad varmt det är ute, eller kanske inte varmt haha men varmare i alla fall än förut :) Man märker det speciellt på hästen. Inte lika mkt energi som vill ut och sen så blir man mjukare själv när man rider ;) Ska hoppträna imorrn för Krok :D Ska bli jättekul men synd att hon inte har lika mkt energi men men, kanske ska premiärrida stövlarna då oxå :) Men nu är jag grymt hungrig, kmr nog inge mer inlägg idag, får se om jag har tråkigt kanske det kmr nått ;)

får se hur många bilder ni får, det tar typ 2 minuter för en bild att laddas upp ;)
Haha, så jävla gullig! <3






haha ser helt mongo ut men elsa är sööt :P




Puss <3


Läsarfråga

M om Bilder på gården:

Bor du där,, Eller ska du flytta dit??

Svar: Nej, det gör jag inte, hehe men skulle önska det :) Vi har kollat på den och vi ska kolla med banken om vi har råd men om vi har råd så kanske vi flyttar ;)

Ny header

Heeej! :)
Nu har Stina gjort en ny header till mig, fin va? Vilken tycker ni var finast, den här eller den gamla? :P

Igår var vi ju hos farmor och farfar och det var kul :) Har inte så mkt mera att skriva men ska ialla fall till stallet nån gång idag, vet inte var jag ska rida men kanske lite runt hoppvolten barbacka, får se :)


min ängel <3


Det jag fick i julklapp ;)

Här kmr bilder på det jag fick :)

1. En canon systemkamera - mamma och pappa

2. svarta Tretorn Advance - mamma och pappa

3. rosa mjukisar - Linus

4. en vin klocka med glitter på - Farmor och farfar

5. en rosa tröja från gina - Lisa och Stina ( kusiner)

6. Body butter - Lisa och stina (kusiner)

7. - Moa(min kusin)
    
8. Elsa
  
9. - Cornelia och Celine (kusiner)
  
10.   - mamma och  pappa
  
11. - ett mina småkusiner och ett av Hampus
  
12. - Celine och Cornelia (kusiner)
  
13. - mamma och pappa
  
14. hampus 
  
 
 15. - morfar och Monica
   



Väntar på ...

Hejhej :)
Väntar på att gröten ska bli klar, ska åka till Stina sen när jag har ätit :) Elsan ska vila så mamma och pappa tar henne idag :) Sen åker vi direkt till farmor, asså vi brukar alltid vara där på annan dan :P
Bloggar mera ikväll och ska ju försöka att lägga in  bilderna på allt jag fick ;)


Stina :)


God jul allihopa!

God jul allihopa fast klockan är ju över 24 men skit samma, bättre sen än aldrig :D Dagen har varit bra, började med att äta frukost och sen åka till stallet och rida ut Pelsan med Cornis och Dea :) Det var mysigt men hon tappade jättemycket energi när vi red i den höga snön så det blev det tråkigt att hon blev seg sen men skit samma, hon var ju trött :P Sen var det hem och äta jullunch och sen åka in till mina kusiner och fira där :) Vi hade det bra men det kändes inte riktigt som jul men men :P

Ni får bilder på allt som jag fick imorrn, om det inte går så får ni bara text då ;)

Nu kmr det lite julbilder från dagen i stallet :)






Cornis och Bucke ♥


Dessie och Tesla ♥


Jag och Elsa ♥






hehe, elsas tårta hon fick :D

Puss <3


Julafton imorrn?! :D

Hej alla:)
tkr någon att det känns som om det är julafton imorrn? Det tkr i alla fall inte jag men har pysslat endel så det känns mera men asså gud vad fort det hatr gått, det är helt sjukt! Men har i alla glasyerat pepperkakor som ja och Dea bakade som jag ska ta med till stallet imorrn :) Har oxå slått in alla julklapparsom jag har köpt och dom till leken imorrn.

Vi ska i alla fall fira jul hos mina småkusiner i stan så det känns ju lite surt att vi inte ska vara hemma i ett stort hus med snö utanför men men. Celine (min kusin) kmr oxå upp med sin familj så det blir ju kul :) Har inte träffat henne sen i sommras tror jag :P Vet en sak som jag kmr att få imorrn men den bästa julklappen skulle vara att vi skulle flytta till gården, att dom har kollat på den jättemycket med killarna och fixat allt. Julen för 2 år sen så fick jag ju Fighter i present! ÅÅ, mamma och pappa hade sagt att han inte var bra än när dom som ägda han hade kollat han igen efter att han var halt och att vi inte skulle köpa han men där lurade dom mig :)

Tränade i alla fall för Issa idag och det gick super! Hon red igenom henne ordentligt och hon var alldeles underbar men efter hon har ridigt så brukar jag hoppa upp och bli ganska så stark för jah tror att hon ska vara stark men nu sa hon åt mig att inte tro att hon är stark och då blev ju inte hon stark :) Hehe,ni kanske inte fattar men men.
Imorrn ska jag, dea och Cornport rida ut tsm i snön. Myspys <3 Elsan ska oxå få en tårta avmig imorrn :D






Haha elsa ser ut som versta muskelknutten men älskar hennes nacke här,haha man ser musklerna i nacken

Tack pappa för att du tog bilder när det var så kallt :D

Puss <3

Julafton om 2 dagar :)

Imorse när jag vaknade trodde jag först att det var julafton idag, hehe :P Kollde om det låg nått paket på nattbordet men det gjordet det inte så då var det väl inte julafton, hehe :)
Men ligger nu i min brorsas rumför städarna är på övervåningen. Men gud vad det är skönt med jullov! I 3 veckor oxå, ganska länge faktiskt. Längtar nu tills att ponnyakuten ska börja men det började nån gång i Januari så det är inte s åångt kvar men ändå, vill att det ska börja nu!!

Men igår så red jag i alla fall Pelsan i ridhuset på hakamoret och det gick jättebra :) Hon lyssnade bra och ja, vet inte riktigt vad ja ska skriva men hon var duktig. Övade galopp och förvänd, och att hon skulle lyssna för skänkeln och bli uppmärkssam. En liten övning som jag har gjort med Saida :)

Juste, glömde bort det men i söbdags så pyntade jag, Dessie och Cornis min coh Dessies boxar och det blev faktiskt jättefint :) Fast mitt är inte direkt nått jultema,det är typ ett nyårstema, hehe, men svart, rosa och guld :) Men det passar lixom lillen ;)

Idag ska Elsa vila eller så ska jag rida ut men får se. Ska i alla fall till Centrum och shoppa klart det sista julklapparna :)


Dea


Jag, ignorera mina smutsiga byxor ;)


                                    ♥

 

 

 


Julhandla?

Är det nån mer som tycker att det är jättejobbigt att handla julklappar? Det är så himla jobbigt. Man får panik för att man inte vet vad man ska köpa och när man vet det så hittar man det inte och sen får man ont i benen. Hehe, men som ni kanske hör så har jag handlat lite julklappar idag med Dessie. Har några kvar men har i alla fall hälften klar, hehe nått men tror att vi ska till Centrum på Onsdag igen och handla klart ;) Men nu måste jag äta och sen åka till stallet, ska rida henne i ridhuset barbacka :P

Sorry för ingen bild men hinner verkligen inte


Bilder på gården

Har fått en fråga av en läsare att jag ska lägga in lite bilder på gårdens så tänkte göra det nu :)


Huset rakt fram, stallet till höger och sen en liten green eller vad det heter




Ridhuset det röda och stallet det vit/röda


Ridhuset


Stallet med spolspilta, fikarum och sadelkammare, och ett jättestort "lager" typ

Det var nog dom viktigaste bilderna ;)


Out to the snow!! chingeling

Ska snart gå ut och hoppa lite i snön, hehe ;) Vi har målat någlarna och försökt att göra en cool sak som misslyckades kan man ju säga, HAHA! Men ajja, hej då <3


Haha, jag och Pels i snön ;)


hej mitt vinterland.. haha hade ingen ide på rubrik

Hej hej! :)
Är med Cornis nu och vi spelar Ride, haha, helt beroende ;)
Men sorry för att jag inte har bloggat på några dagar men har inte haft tid. Sov hos Dessie i Tordags och i fredags så..
Men vi har haft kuligt! :)
Els har varit jätteduktig sen jag blogga sist. Red idag innan lunch, joggade lite runt ridskolan på en pigg tjej, red lite på dressyrbanan när vi kom tillbaka. Idag var jag och mina föreldrar och kollade på en hästgård, den är jättefin och jag är helt kär i den men det är synd att den är så dyr bara. Hoppas att det löser sig. Juste, vi ska äta potatis i ugn, mums :P




Haha, älskar dig gmn♥
Puss <33

Tråkigt, kanske till stallet?

Hej hej :)
Ligger i sängen och kolla på Bolibompa, haha ;) Ska åka till stallet typ halv 8 :P Har igentligen inget att säga men har tråkigt! :) Ska kolla om inte pappa och mamma kan åka med mig till stallet nu! Dom ska ju rida på ridskolan 8 men det gör ju inget om dom är där lite tidigare, hehe. Ska träna själv halv 9 så det är ju ganska långt tills dess. Idag har jag pyntat granen, pappa hjälpte till lite oxå :P


Haha! Min mobbade pappa nät vi pynta granen! :)

Skola imorrn :)

Mår mycket bättre idag men inte helt bra i morrn måste jag gå till skolan i alla fall. Det här är så tråkigt! Har kollat på alla avsnitt jag missat med Paradise Hotel, hehe :P Det är så himla bra :)
Ikväll så är det träning för Isabelle, ska bli kul :) Får se hur det kmr gå eftersom hon vilade igår. Pappa och mamma var snälla och gick med Elsa. Han hade gått i snön och busat och kastat snö på henne, hahaha! han är så konstig min pappa men det kanske ni som har läst min blogg har märkt ;)
Men aja, hehe, vet inte vad jag ska skriva om nu

Går inte att ladda upp nån bild så ni får klara er utan det ;)

Puss <3

Bajs sjuk!!

Asså kan man aldrig bli frisk!! Som ni kanske märker så är jag hemma idag igen. Måste verkligen ligga i sängen idag så mamma och pappa får gå med Pelsi. Så fort jag går upp ur sängen och lixom rör på mig så mår jag dåligare.  Men nu så ska jag spela ett hästspel, får se om jag bloggar ikväll


En jättegammal bild på pels


Cornis is here

Blä blä och bläää! Mår jätte illa, en blandning av sjukhet och för mkt godis. Är med Cornis som ska sova här, egentligen så skulle jag sova med dea med jag är ju sjuk och känns taskigt att smitta henne, Cornis har redan varit sjuk så är nog ingen risk. Har ju den dära jäkla influenssan, hatar den!
Men vi har spelat hästspel på datan, hihi, jättekul faktiskt. Nu spelar Cornis men snart är det min tur ;)
Mamma och pappa är på Cowboy fest ;)

Men aja, see you later :)


haha! Min coola pappa ;)


mee! :)

I love you Cornis!!!!!!!
Ida ♥ Cornis!

mår bara bläää...

Hej hej alla bloggläsare!
Mår as illa, har ätit jättemycket lussebulls deg och popcorn med smällt smör, gott med ussh vad illa jag mår :(
Kollar på Idol, eller dte är ju typ nyhets paus nu men har i alla fall kollat ;)
Vem tkr ni är bäst? Själv gillar jag Minnah mäst men Jay är inte så jättedålig men nej, tkr inte han är bra ;)
Jätte tråkigt inlägg men ni får i alla fall lite bilder från i Tisdags då jag var med Lollo och Dea och vi hade lite brottning, haha! ;)


haha! Lollo och Dea


hihi, me and Dea

de


Dea och jag


Dessie och lilla jag, hihi, vem äger?


Haha, lollo och dea




haha, undra vad dom håller på med? ;)

Hatar att vara sjuk!!

Ligger i sängen och har tråååkigt! Hela dan har varit piss! Har inte haft nått att göra, försökte att spela ett spel på datan men den dampade typ efter 1 minut och orkade inte hålla på så hela tiden, haha. Gav nog upp lite för tidigt men men :P
Red i alla fall ut Elsa vid 2 och hon var jättepigg! :) Var så himla rolig att rida idag. Hon var lite tittig men inte som hon brukar vara, haha jätteskönt! hade väl antagligen inte tid att titta, bara springa! :)
När jag skulle galoppera där vi alltid galopperar så släppte jag henne helt och hon bara tog tag i bettet och rejsade iväg! Så himla gullig ponni jag har. Efter det så kunde hon inte skritta. Travade bara hela tiden och när jag väl fick henne att skritta så gick hon och fnös eller vad man säger, hehe likt en frustning fast ändå inte, hehe skitsamma. Men när vi var vid skrothuset så tyckte hon att nåt var läskigt så då ville hon vända på sig och när hon inte fick det så började hon resa sig och hålla på för att få vända sig om, haha busponni! <3
Synd att hon inte alltid är så hära pigg :P
Aja, ikväll ska jag och mamma baka lussebullar och pepparkakor. Om jag inte skulle vara sjuk så skulle jag vara med Dea i kväll :(


En bild som jag älskar från i sommras/höstas

Puss <3

sjuk...

Som ni ser i rubriken så är jag sjuk och orkar inte skriva nått men ska försöka att göra en liten video om Elsanpelsan.

Några bilder från i sexan ;)





hihi, vet inte när

Puss <33

Håller på att bli sjuk...

Håller på att bli sjuk, så himla jobbigt! Hatar det och har så himla dåligt imun försvar så blir lätt sjuk oxå men mamma och min brorsa är oxå sjuka så det är nog dom som har smittat mig :(
Skolan har varit bra men på sista lektionen så sprang alla ut ur klassrummet och då fastnade min arm så den blev helt jäkla mos och blev jätteyr, som jag blir när jag svimmar och sen så tappade jag hörseln, inte helt men hörde jättesvagd och så brusade det i öronen. Jätteläskigt, haha fick värsta panik men sen så gick det över, som tur var :P
Sadel Fia var där idag ju och sadel låg mycket bättre, känndes verkligen bättre :) Men det gick jättebra att rida Elsan idag :) Hon var fin nästan från början. Var lite bråkig till och från men sen så fick vi till det och hon var helt underbar :) <3


Mälarhöjden 5:a LD





5:a LC



Lite bilder på den bästa tävlingen. Mälarhöjden! Åk dit! :D


Sommarbilder! :D

Gjorde ett inlägg i måndags men det raderades så orkade inte skriva om men tänkte sklänga in ett litet inlägg nu :)
Idag så får jag börja rida igen :) Ska bli jättekul :) Ska rida barbacka i ridhuset, men vi får se hur det går ;)
Efter skolan idag så drog alla utom Amanda hem till Emma och fikade för hon fyller år idag. GRATTIS SÖTNOS!! Men hade utvecklingssamtal halv 4 så han inte vara där alls länge, hehe, har inte så mycket att skriva om men kom på att imorrn så kommer sadel Fia tillbaka med hoppsadeln som hon värmde om, hoppasd att det ligger bättre nu! :)

Lite sommarbilder:


































Snabbt inlägg nu!

Snabbt inlägg nu. Skrev ett inlägg när jag kom hem från skolan men sen så laggade datan och så försvann det och då orkade jag inte skriva om det :P
Mamma och pappa gick först passet idag och sen var vi i stallet och gick andra passet. Det var jättekul i stallet idag, haha :) jag och Cornis sprang runt och mulade varandra, haha!
Aja, puss och godnatt. Imorrn ska jag va me Lolvisa grisa :)


I sommras :)


Skola i morrn men bara 1 vanlig vecka kvar tills julovet!

Tjena mittbena!
Sitter vid datan och försöker att hitta en bra bild som jag ska ha i en tavla i mitt rum och det går väl sådär kan man väl säga, haha :P
Lite kort om dagen då:
Vaknade vid 9, åt frukost och åkte sen till stallet och gick med pels i 20 min. Sen åkte jag hem till stina Vi bastade och körde snöbollskrig i bara bikini, hihi ;) Var där till typ 16. Åkte till stallet på en gång och gick andra passet med Pelsa i 20 minuter och borstade lite på henne :)
Hehe, ganska ointressant inlägg men men :P




Du betyder så sjukt mkt! ♥

Puss <3

Haha! KOLLA!!


Booring! ;)

Har panik! Har verkligen sjukt tråkig men ska kanske gå och lägga mig ganska tidigt så att jag slipper den hära hemska kvällen, hehe nee men har verkligen inte kul :P Elsa var så gullig idag när jag skulle åka, asså när jag säger hejdå till henne när jag ska åka brukar hon alltid ta upp huvudet och sträck fram mulen och sen när jag klappar henne så tar hon ner huvudet och idag så stod hon längst bort i boxen och då tänkte jag lixom att hon bra skulle ta upp huvudet och sen ner men då gick hon fram till mig och sen när jag klappat henne så gick hon tillbaka, haha, söötunge <3 men aja, ska kolla på så mycket bättre nu :)


haha, hon ska alltid stoppa ner mulen i snön ;)

Puss <33


Tråkigt!!

Skänner mig verkligen osocial och tråkig. Ligger i sängen och har kollat på fångad, ung och bortskämd och Cirkus Möller på datan. Har verkligen  inget liv men tror att jag ska testa ett data spel som ja spelade för jättelängde sen, hihi, hoppas det är kuligt :)
Sov hor Lollo med Dessie och vi hade as kul :) Vi var ute och träffade några och sen så satt vi oss i Lollos port och då kom en jäkla surkärring och säger att om vi inte går därifrån så skulle hon ringa polisen, asså herregud aja, sen så spelade in några sjukt konstiga filmer, haha och kollade på Freddy Kruger, och den var faktiskt jättebra men hatar slutet, hehe :P Idag så har jag gått med Elsan och ska dit igen sen efter insläppet och gå med henne igen. Har glömt att säga det men John var och kollade på Elsa och hon var lite oren men inte halt men han sa typ att dom som säger att deras häst aldrig har varit skadad är för att dom aldrig kollat dom och om man skulle kolla en häst som aldrig blir kollad så skulle den vara halt. Men häldre att hon har småsaker en att det blir stor saker så till er som aldrig kollar eran häst, kolla dom typ var 4:e månad så att det inte blir något stort för dom har bergis nått :P Haha, känner mig som värsta fakta boken här asså ;)
Bloggar mera ikväll sen, hoppas jag i alla fall :)


Älskar dig så sjukt mkt gmn ♥


I skolan

Sitter i skolan nu hej då :)

RSS 2.0